Jel mislis naljepnice sa cijenom ili....uvijek_kontra wrote: 16 Jan 2025, 20:58 Poseban krug pakla za ove sto prave naljepnice sto se stavljaju na nove tanjUre, zdjelice i ostalo.![]()
Te sa cijenom skidaju se uljem

Moderator: VIP
Jel mislis naljepnice sa cijenom ili....uvijek_kontra wrote: 16 Jan 2025, 20:58 Poseban krug pakla za ove sto prave naljepnice sto se stavljaju na nove tanjUre, zdjelice i ostalo.![]()
jao fakat, kako me to nervira. i jos kad lijepe ogromne naljepnice a ono preko nekih drugih gdje SVE PISE KAKO I STA aaaaaauvijek_kontra wrote: 16 Jan 2025, 20:58 Poseban krug pakla za ove sto prave naljepnice sto se stavljaju na nove tanjUre, zdjelice i ostalo.![]()
Kontrolisala sam i do sad, uvijek bio ili savrsen ili blago snizen.Morgen wrote: 26 Jan 2025, 10:11 Samo ti kontrolisi pritisak povremeno
Ti si
Dobro dosla u klub “kamen u bubregu”
(Moj se jos ne buni)
uh, mescini ti ova uniforma valjano stoji!spacebound wrote: 26 Jan 2025, 10:13Kontrolisala sam i do sad, uvijek bio ili savrsen ili blago snizen.Morgen wrote: 26 Jan 2025, 10:11 Samo ti kontrolisi pritisak povremeno
Ti si
Dobro dosla u klub “kamen u bubregu”
(Moj se jos ne buni)
Pa normalno da stojiArthur Dent wrote: 26 Jan 2025, 11:16uh, mescini ti ova uniforma valjano stoji!spacebound wrote: 26 Jan 2025, 10:13
Kontrolisala sam i do sad, uvijek bio ili savrsen ili blago snizen.ko je venflon ovako zalijepio, misa mu!
brz oporavak!![]()
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests