pa onda kuci i padaj na tepih

pa onda kuci i padaj na tepih
Kada ces ti pasti na sedzdu
Džaba pričati. Za vas je sve ksenofobija, islamofobija i slično.Laser wrote: 02 Jun 2022, 15:14Naravno da jest OK, ali šupci kao što je Havana i ti postave onu sliku koja treba govoriti da muslimani u Parizu pet puta dnevno, za svaki namaski vakat, prave nered.
Ovdje je u pitanju petak, džuma, jednom sedmično.
Dođe fino policija, zatvori saobraćaj i obezbjeđuje ljude dok klanjaju džumu iz prostog razloga što ne mogu svi stati u prostoriju.
To je jasno i najzadrtijem francuskom ksenofobu, ali tebi i Havani nije, što će reći da ste primitivniji od njih.![]()
Znamo svi odakle potiče ta vaša netrpeljivost, ali ko vas yebe, žalite se.![]()
Kad odem u pariz
Molitva na nacin na koji je obavljaju muslimani je originalno potekla iz prve monoteisticke vjere, judaizma, samo je vremenom napustena od strane Zidova. Davno sam gledala izvrstan video u kom su religijski strucnjaci razgovarali na tu temu. Cini mi se da sam ga i postavila na forumu.
Teubei-Nesuh
Ne stavljaj me u taj kos, jer to nigdje nisam napisala.carobnjak N wrote: 02 Jun 2022, 15:34 Vidim kako se uvažavate
nije vas niko vrijeđao, samo ljudi izrazili svoj stav, a ono odmah šupak, ahmak
Ti i Havana ste dva ahmaka.Chan wrote: 02 Jun 2022, 15:22Džaba pričati. Za vas je sve ksenofobija, islamofobija i slično.Laser wrote: 02 Jun 2022, 15:14
Naravno da jest OK, ali šupci kao što je Havana i ti postave onu sliku koja treba govoriti da muslimani u Parizu pet puta dnevno, za svaki namaski vakat, prave nered.
Ovdje je u pitanju petak, džuma, jednom sedmično.
Dođe fino policija, zatvori saobraćaj i obezbjeđuje ljude dok klanjaju džumu iz prostog razloga što ne mogu svi stati u prostoriju.
To je jasno i najzadrtijem francuskom ksenofobu, ali tebi i Havani nije, što će reći da ste primitivniji od njih.![]()
Znamo svi odakle potiče ta vaša netrpeljivost, ali ko vas yebe, žalite se.![]()
Ali nek' si se ti našao uvrijeđen pa dijeliš etikete ksenofoba jer je tamo neki žnj brat na slici prozvan od strane Havane i mene.
Ma jok ba nije ok.Laser wrote: 02 Jun 2022, 15:04Jest OK.HAVANA wrote: 02 Jun 2022, 13:04 Znaci ovo je ok? Gdje je granica, za sta sluze vjerski objekti...? A posebna prica je da bi ovi nekim drugim nesto branili i odredjivali... Zato postoje zakoni i pravila koja bi trebala jasno definisati te stvari.![]()
Vjerski objekti služe za obavljanje molitve.
Ali ako ljudi ne mogu stati u objekat, po tebi treba im reći haj razgulte nema više mjesta?
Inače vi ćafiri volite vako srat i pozivat se na zakon i cjepanje dlaka kad su vjernici u pitanju.
A kad se vama malo stane na žulj, onda kmeee, pa daj ljudi smo, zabogaaa.![]()
Ućeram ti.HAVANA wrote: 02 Jun 2022, 15:40Ma jok ba nije ok.Laser wrote: 02 Jun 2022, 15:04
Jest OK.
Vjerski objekti služe za obavljanje molitve.
Ali ako ljudi ne mogu stati u objekat, po tebi treba im reći haj razgulte nema više mjesta?
Inače vi ćafiri volite vako srat i pozivat se na zakon i cjepanje dlaka kad su vjernici u pitanju.
A kad se vama malo stane na žulj, onda kmeee, pa daj ljudi smo, zabogaaa.![]()
![]()
Prijavio sam te.
Ne bi 'AVANA. Mislim da je on agnostik ali ne priznaje. Za @insomniu i jos jednog nisam sigurna.Laser wrote: 02 Jun 2022, 15:40Kad bi se vas dvojica sutra (ne daj Bože) "pomustafili", vi bi odmah otišli u Isil jal u Al kaidu i tražili da se donesu kakvi zakoni protiv ćafira.
Bice nesto od havane jucer je imao sunet bradu , prava sa dva prstaLaser wrote: 02 Jun 2022, 15:40Ti i Havana ste dva ahmaka.Chan wrote: 02 Jun 2022, 15:22
Džaba pričati. Za vas je sve ksenofobija, islamofobija i slično.
Ali nek' si se ti našao uvrijeđen pa dijeliš etikete ksenofoba jer je tamo neki žnj brat na slici prozvan od strane Havane i mene.
Meni dragi ahmaci, ali ipak ahmaci.![]()
Toliko ste zaguljeni da iz inata, a ne iz ubjeđenja, ne želite oripadati ni jednoj vjeri ni jednim narodu.
Zato na svakoj temi o naciji, narodu, vjeri, naskačete na ljude koji pripadaju negdje. Opet iz inata.![]()
Za ostale forumske "ćafire" neću reći ništa, nisam ih proučavao, ali vas dvojicu jesam.
Kad bi se vas dvojica sutra (ne daj Bože) "pomustafili", vi bi odmah otišli u Isil jal u Al kaidu i tražili da se donesu kakvi zakoni protiv ćafira.![]()
Jesm reko. Prvi korak ka Isilu.Rum wrote: 02 Jun 2022, 15:44Bice nesto od havane jucer je imao sunet bradu , prava sa dva prstaLaser wrote: 02 Jun 2022, 15:40
Ti i Havana ste dva ahmaka.
Meni dragi ahmaci, ali ipak ahmaci.![]()
Toliko ste zaguljeni da iz inata, a ne iz ubjeđenja, ne želite oripadati ni jednoj vjeri ni jednim narodu.
Zato na svakoj temi o naciji, narodu, vjeri, naskačete na ljude koji pripadaju negdje. Opet iz inata.![]()
Za ostale forumske "ćafire" neću reći ništa, nisam ih proučavao, ali vas dvojicu jesam.
Kad bi se vas dvojica sutra (ne daj Bože) "pomustafili", vi bi odmah otišli u Isil jal u Al kaidu i tražili da se donesu kakvi zakoni protiv ćafira.![]()
Nek si, halal bilo.