Ma znam kako je prije izgledalaspacebound wrote: 13 Dec 2023, 18:31Ma nisi je vidio u onoj haljinici s pocetka karijere. Ako nadjem stavit cu. Sve prirodno, meni oci ispadnu kad je vidim![]()
![]()

Ma znam kako je prije izgledalaspacebound wrote: 13 Dec 2023, 18:31Ma nisi je vidio u onoj haljinici s pocetka karijere. Ako nadjem stavit cu. Sve prirodno, meni oci ispadnu kad je vidim![]()
![]()
Hahahahhahahahahah sani se iscudjavasspacebound wrote: 13 Dec 2023, 18:32Morgen wrote: 13 Dec 2023, 18:24
Pesme su mu super al mi se od njegovog glasa dize kosa na glavi
Avril mi nit fizicki nit ko one-hot-wonder nije nesto bila![]()
Pamtiću ovo za nešto drugo pa će biti minus
Pa prvo sto nije one hit wonder, drugo sto ima super pjesama
ZNATE LI O KOME JE RIJEČ?
Trenutno su u BiH najslušanije pjesme izvođačice za koju mnogi nikad nisu čuli
Posljednjih desetak dana trendingom u BiH vladaju pjesme srbijanske pjevačice za koju mnogi nisu čuli, posebno oni stariji od 30 godina.
Mlada pjevačica Barbara Bobak izbacila je pjesmu koja se zove "Lažeš me ljubavi" koja je u samo devet dana skupila gotovo tri miliona pregleda.
"Teraj se, teraj, dosta mi te više. Iz života upravo te brišem. Ima nominacija, hvala dragom Bogu, ide dominacija, bez tebe ja mogu", riječi su pjesme koja se trenutačno u BiH nalazi na samom vrhu trendinga, ali i u regiji je zauzela visoke pozicije.
Što se tiče muzike, pjesme Barbare Bobak "Barbarizam" i "Paranoja" su na drugom i trećem mjestu. Iza nje je kontroverzni pjevač Desingerica.
Bobak se pojavila u showu Zvezde Granda prije par godina. Javnosti je postala poznatija po vezi s pjevačem Darkom Lazićem, koji je pak poznat po brzoj vožnji i brojnim prometnim nesrećama.
Među 30 trenutno najslušanijih pjesama u BiH našle su se i dvije nove Dine Merlina, kao i pjesma Ilme Karahmet "Oči kesten boje" koja je zauzela 30. mjesto.
Seksi, stoNaseef Mushroom wrote: 14 Dec 2023, 05:07ZNATE LI O KOME JE RIJEČ?
Trenutno su u BiH najslušanije pjesme izvođačice za koju mnogi nikad nisu čuli
Posljednjih desetak dana trendingom u BiH vladaju pjesme srbijanske pjevačice za koju mnogi nisu čuli, posebno oni stariji od 30 godina.
Mlada pjevačica Barbara Bobak izbacila je pjesmu koja se zove "Lažeš me ljubavi" koja je u samo devet dana skupila gotovo tri miliona pregleda.
"Teraj se, teraj, dosta mi te više. Iz života upravo te brišem. Ima nominacija, hvala dragom Bogu, ide dominacija, bez tebe ja mogu", riječi su pjesme koja se trenutačno u BiH nalazi na samom vrhu trendinga, ali i u regiji je zauzela visoke pozicije.
Što se tiče muzike, pjesme Barbare Bobak "Barbarizam" i "Paranoja" su na drugom i trećem mjestu. Iza nje je kontroverzni pjevač Desingerica.
Bobak se pojavila u showu Zvezde Granda prije par godina. Javnosti je postala poznatija po vezi s pjevačem Darkom Lazićem, koji je pak poznat po brzoj vožnji i brojnim prometnim nesrećama.
Među 30 trenutno najslušanijih pjesama u BiH našle su se i dvije nove Dine Merlina, kao i pjesma Ilme Karahmet "Oči kesten boje" koja je zauzela 30. mjesto.
Ih njih dvoje su se razveli još 2015. godine. Tad sam donekle još uvijek pratio i nju i njega što se tiče muzike pa znam.Naseef Mushroom wrote: 14 Dec 2023, 05:02 Ko bi rekao da će Avril završiti sa onim pjevačem Nickelbacka, nikad ne bih ni pomislio da njih dvoje mogu zajedno. Ne znam jesu li prekinuli, ali ipak, bili su zajedno
![]()
Muskinje vice dobra a zenskinje ne zna pjevat
Kaže one hit wonder, a žena je sa 18-19 bila možda i najpopularnija pjevačica na svijetu par godinaspacebound wrote: 13 Dec 2023, 18:39Pa prvo sto nije one hit wonder, drugo sto ima super pjesamaHaj biz tamo skupa s chanom
![]()
Naseef Mushroom wrote: 14 Dec 2023, 05:02 Ko bi rekao da će Avril završiti sa onim pjevačem Nickelbacka, nikad ne bih ni pomislio da njih dvoje mogu zajedno. Ne znam jesu li prekinuli, ali ipak, bili su zajedno
![]()
Chan wrote: 14 Dec 2023, 08:53Kaže one hit wonder, a žena je sa 18-19 bila možda i najpopularnija pjevačica na svijetu par godinaspacebound wrote: 13 Dec 2023, 18:39
Pa prvo sto nije one hit wonder, drugo sto ima super pjesamaHaj biz tamo skupa s chanom
![]()
Više godina je držala koncerte na kojima je bilo i po 100k ljudi i to počevši od 18-e godine.
5-6 godina kasnije njen singl je bio prvi video u historiji na youtube koji je skupio više od 100m pregleda. Ne prvi spot, već prvi video generalno.
Kad se zabavljala i udala za vokala iz Sum 41 Derycka Whibleya svijet ih je prozvao punk kraljem i kraljicom. Mada ona je više pop punk i slično.
Lutala je zadnjih 10 godina, dosta je eksperimentisala itd. ali sa zadnjim albumom prije 2 godine se vratila na staro što je proslavilo.
Kao da ne stari jbt. Ne slušam je više naravno... samo povremeno nalete neke pjesme na playlistima, pa čovjeka podsjete na neka dobra stara vremena.
To ti zato što đira skejt
Ne brigaj za to, ima na ovoj temi i većih bisera i većih off topic-a.
Ne spominji mi to vise.
Odoše džonovi od koćenja