Srbijanski turbofolk u BiH

Sve o muzici, šta je aktuelno, tekstovi pjesama
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 22044 times
Been thanked: 20098 times
Status: Online

Re: Srbijanska folkerka Tea Tairović napravila lom u prepunoj sarajevskoj Skenderiji

Post by Masamune »

spacebound wrote: 13 Dec 2023, 18:31
Chan wrote: 13 Dec 2023, 18:29
Meni nije nikad bila... jbg
Ma nisi je vidio u onoj haljinici s pocetka karijere. Ako nadjem stavit cu. Sve prirodno, meni oci ispadnu kad je vidim :D. 🙈
Ma znam kako je prije izgledala :oo
Morgen
Zvezda foruma
Zvezda foruma
Has thanked: 30163 times
Been thanked: 27905 times
Status: Offline

Re: Srbijanska folkerka Tea Tairović napravila lom u prepunoj sarajevskoj Skenderiji

Post by Morgen »

spacebound wrote: 13 Dec 2023, 18:32
Morgen wrote: 13 Dec 2023, 18:24

Pesme su mu super al mi se od njegovog glasa dize kosa na glavi
Avril mi nit fizicki nit ko one-hot-wonder nije nesto bila
:sok
Hahahahhahahahahah sani se iscudjavas😂😂😂
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:

Post by Masamune »

Morgen wrote: 13 Dec 2023, 18:32
Chan wrote: 13 Dec 2023, 18:31
-1 :oo
Dzaba deuze ne uvestvujem i pazi ovo sad

Avril je bas ruzna

😂😂😂😂😂
Pamtiću ovo za nešto drugo pa će biti minus :oo

neću ipak foe :o
spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 9848 times
Been thanked: 16596 times

Post by spacebound »

Morgen wrote: 13 Dec 2023, 18:33
spacebound wrote: 13 Dec 2023, 18:32
:sok
Pa prvo sto nije one hit wonder, drugo sto ima super pjesama :srce Haj biz tamo skupa s chanom :rug
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 4013 times
Been thanked: 3685 times

Post by Naseef Mushroom »

Ko bi rekao da će Avril završiti sa onim pjevačem Nickelbacka, nikad ne bih ni pomislio da njih dvoje mogu zajedno. Ne znam jesu li prekinuli, ali ipak, bili su zajedno

Image
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 4013 times
Been thanked: 3685 times

Post by Naseef Mushroom »

ZNATE LI O KOME JE RIJEČ?

Trenutno su u BiH najslušanije pjesme izvođačice za koju mnogi nikad nisu čuli

Image

Posljednjih desetak dana trendingom u BiH vladaju pjesme srbijanske pjevačice za koju mnogi nisu čuli, posebno oni stariji od 30 godina.

Mlada pjevačica Barbara Bobak izbacila je pjesmu koja se zove "Lažeš me ljubavi" koja je u samo devet dana skupila gotovo tri miliona pregleda.

"Teraj se, teraj, dosta mi te više. Iz života upravo te brišem. Ima nominacija, hvala dragom Bogu, ide dominacija, bez tebe ja mogu", riječi su pjesme koja se trenutačno u BiH nalazi na samom vrhu trendinga, ali i u regiji je zauzela visoke pozicije.

Image

Što se tiče muzike, pjesme Barbare Bobak "Barbarizam" i "Paranoja" su na drugom i trećem mjestu. Iza nje je kontroverzni pjevač Desingerica.

Bobak se pojavila u showu Zvezde Granda prije par godina. Javnosti je postala poznatija po vezi s pjevačem Darkom Lazićem, koji je pak poznat po brzoj vožnji i brojnim prometnim nesrećama.

Među 30 trenutno najslušanijih pjesama u BiH našle su se i dvije nove Dine Merlina, kao i pjesma Ilme Karahmet "Oči kesten boje" koja je zauzela 30. mjesto.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
ElTriconi
Đulaga
Đulaga
Mood:
Has thanked: 50593 times
Been thanked: 9008 times

Post by ElTriconi »

Naseef Mushroom wrote: 14 Dec 2023, 05:07
ZNATE LI O KOME JE RIJEČ?

Trenutno su u BiH najslušanije pjesme izvođačice za koju mnogi nikad nisu čuli

Image

Posljednjih desetak dana trendingom u BiH vladaju pjesme srbijanske pjevačice za koju mnogi nisu čuli, posebno oni stariji od 30 godina.

Mlada pjevačica Barbara Bobak izbacila je pjesmu koja se zove "Lažeš me ljubavi" koja je u samo devet dana skupila gotovo tri miliona pregleda.

"Teraj se, teraj, dosta mi te više. Iz života upravo te brišem. Ima nominacija, hvala dragom Bogu, ide dominacija, bez tebe ja mogu", riječi su pjesme koja se trenutačno u BiH nalazi na samom vrhu trendinga, ali i u regiji je zauzela visoke pozicije.

Image

Što se tiče muzike, pjesme Barbare Bobak "Barbarizam" i "Paranoja" su na drugom i trećem mjestu. Iza nje je kontroverzni pjevač Desingerica.

Bobak se pojavila u showu Zvezde Granda prije par godina. Javnosti je postala poznatija po vezi s pjevačem Darkom Lazićem, koji je pak poznat po brzoj vožnji i brojnim prometnim nesrećama.

Među 30 trenutno najslušanijih pjesama u BiH našle su se i dvije nove Dine Merlina, kao i pjesma Ilme Karahmet "Oči kesten boje" koja je zauzela 30. mjesto.
Seksi, sto 🤗😊
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio 🤗😊
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:

Post by Masamune »

Naseef Mushroom wrote: 14 Dec 2023, 05:02 Ko bi rekao da će Avril završiti sa onim pjevačem Nickelbacka, nikad ne bih ni pomislio da njih dvoje mogu zajedno. Ne znam jesu li prekinuli, ali ipak, bili su zajedno

Image
Ih njih dvoje su se razveli još 2015. godine. Tad sam donekle još uvijek pratio i nju i njega što se tiče muzike pa znam.
Dori
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 15099 times
Been thanked: 14876 times

Post by Dori »

Srbijanska folkerka Tea Tairović napravila lom na Bosanskom forumu :hihi
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
ElTriconi
Đulaga
Đulaga
Mood:
Has thanked: 50593 times
Been thanked: 9008 times

Post by ElTriconi »

Dori wrote: 14 Dec 2023, 07:03 Srbijanska folkerka Tea Tairović napravila lom na Bosanskom forumu :hihi
Muskinje vice dobra a zenskinje ne zna pjevat 😂

Obratno je za muske pjevace 😂
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio 🤗😊
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:

Post by Masamune »

spacebound wrote: 13 Dec 2023, 18:39
Morgen wrote: 13 Dec 2023, 18:33

Pa prvo sto nije one hit wonder, drugo sto ima super pjesama :srce Haj biz tamo skupa s chanom :rug
Kaže one hit wonder, a žena je sa 18-19 bila možda i najpopularnija pjevačica na svijetu par godina :oo

Više godina je držala koncerte na kojima je bilo i po 100k ljudi i to počevši od 18-e godine.

5-6 godina kasnije njen singl je bio prvi video u historiji na youtube koji je skupio više od 100m pregleda. Ne prvi spot, već prvi video generalno.

Kad se zabavljala i udala za vokala iz Sum 41 Derycka Whibleya svijet ih je prozvao punk kraljem i kraljicom. Mada ona je više pop punk i slično.

Lutala je zadnjih 10 godina, dosta je eksperimentisala itd. ali sa zadnjim albumom prije 2 godine se vratila na staro što je proslavilo.

Kao da ne stari jbt. Ne slušam je više naravno... samo povremeno nalete neke pjesme na playlistima, pa čovjeka podsjete na neka dobra stara vremena.
Shadow
Svemirka
Svemirka
Has thanked: 24687 times
Been thanked: 27372 times

Post by Shadow »

Meni je ona bas slatka, oduvijek.
Acta non Verba
Shadow
Svemirka
Svemirka

Post by Shadow »

Naseef Mushroom wrote: 14 Dec 2023, 05:02 Ko bi rekao da će Avril završiti sa onim pjevačem Nickelbacka, nikad ne bih ni pomislio da njih dvoje mogu zajedno. Ne znam jesu li prekinuli, ali ipak, bili su zajedno

Image

Imaju dobar duet.
Acta non Verba
spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 9848 times
Been thanked: 16596 times

Post by spacebound »

Chan wrote: 14 Dec 2023, 08:53
spacebound wrote: 13 Dec 2023, 18:39

Kaže one hit wonder, a žena je sa 18-19 bila možda i najpopularnija pjevačica na svijetu par godina :oo

Više godina je držala koncerte na kojima je bilo i po 100k ljudi i to počevši od 18-e godine.

5-6 godina kasnije njen singl je bio prvi video u historiji na youtube koji je skupio više od 100m pregleda. Ne prvi spot, već prvi video generalno.

Kad se zabavljala i udala za vokala iz Sum 41 Derycka Whibleya svijet ih je prozvao punk kraljem i kraljicom. Mada ona je više pop punk i slično.

Lutala je zadnjih 10 godina, dosta je eksperimentisala itd. ali sa zadnjim albumom prije 2 godine se vratila na staro što je proslavilo.

Kao da ne stari jbt. Ne slušam je više naravno... samo povremeno nalete neke pjesme na playlistima, pa čovjeka podsjete na neka dobra stara vremena.
:srce

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Sioux
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 1366 times
Been thanked: 1649 times

Post by Sioux »

Shadow wrote: 14 Dec 2023, 10:10 Meni je ona bas slatka, oduvijek.
To ti zato što đira skejt :hihi
Pogled Joca Vujičića
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:

Post by Masamune »

Šta uradismo od teme :D.
seln
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma
Has thanked: 256 times
Been thanked: 560 times

Post by seln »

Chan wrote: 14 Dec 2023, 10:39 Šta uradismo od teme :D.
Ne brigaj za to, ima na ovoj temi i većih bisera i većih off topic-a.
Za 3/5 spremni!
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:

Post by Masamune »

:D.
Shadow
Svemirka
Svemirka

Post by Shadow »

Sioux wrote: 14 Dec 2023, 10:38
Shadow wrote: 14 Dec 2023, 10:10 Meni je ona bas slatka, oduvijek.
Ne spominji mi to vise. :place Zenska me udari retrovizorom, s ledja...samo me nesto odgurnu, ubrza, znas kako me zavrtila😂 nisam se mogla zaustavit, jedva.
Acta non Verba
Sioux
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 1366 times
Been thanked: 1649 times

Post by Sioux »

Shadow wrote: 14 Dec 2023, 10:50
Sioux wrote: 14 Dec 2023, 10:38

Ne spominji mi to vise. :place Zenska me udari retrovizorom, s ledja...samo me nesto odgurnu, ubrza, znas kako me zavrtila😂 nisam se mogla zaustavit, jedva.
Odoše džonovi od koćenja :kuku
Pogled Joca Vujičića
Post Reply

Return to “Muzika”