Pa de onda malo sarajSuperhik wrote: 18 Nov 2023, 13:11To nije tacno ali tema ipak nije o meni.ironman wrote: 17 Nov 2023, 21:22 Bgm druze superhik zadatak da nas prikazes kao primitivne fanatike si ozbiljno shvatio.
Pa potezes snimke iz srbije.
A sve to na temi pakla na zemlji.
Rekoh vec nije ti to ok.
I naravno da neces uspjeti koliko god mastao da nas prikazes kao neke hipi talibane.
Ne znam gdje je nestao obraz i cast.
Koliko god da ovo bio forum i koliko god da je maltene sve dopusteno napisati ili konstruisati.
PALESTINA - Od rijeke do mora
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- ironman
- sirius

- Has thanked: 25737 times
- Been thanked: 26272 times
- Status: Online
Re: PALESTINA - Od rijeke do mora
dream of spring...
- Lavlje_srce
- Alienka

- Has thanked: 4119 times
- Been thanked: 3086 times
- Status: Offline
Imas domaci praskasti deterdzent Livi u Amku, kesa je kombinacija bijele i tamnozelene. Nisam uspjela naci fotografiju na netu, deterdzent je odlican. Tako je sa svim domacim proizvodima - ili su bolji ili isti kao uvozni, ali se kroz prediktivno programiranje prosjecan Homo sapiens ubijedio da je sve sto dolazi s vana bolje. Rjesenje za ovaj problem je ne gledati bilo kakve reklame i TV, kao i instalirati AdBlocker kad si na netu.Vanilla wrote: 15 Nov 2023, 22:41 Mislim da nece biti tesko naci zamjenu a da je kvalitet isti ili slican njihovima. Ciji je PersilOdoh prosurfati.
https://livi.ba/proizvod/life-praskasti-deterdzent/
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3910 times
- Been thanked: 2946 times
Izraelci bagerima prekopavaju masovne grobnice,vade tjela i odnose ih nekud
To su ljudi koji su pokopani u krugu bolnice
zbog nemogucnosti da se dostojno sahrane
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9729 times
- Been thanked: 11469 times
Vanilla wrote: 15 Nov 2023, 22:41 U biti treba mudrije bojkotovati njihove proizvode, u smislu da ne ostetimo nase a da ipak izbacimo i/ili smanjimo kupovinu izraelskih proizvoda. Mislim da nece biti tesko naci zamjenu a da je kvalitet isti ili slican njihovima. Ciji je PersilOdoh prosurfati.
Ima da se kupi domaći domestos 3D, žuto pakovanje.
Smrdi na isti način kao i onaj uvozni, isti su.
- Vanilla
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 5061 times
- Been thanked: 6564 times
Potrazit' cu taj Livi, da probam.Lavlje_srce wrote: 18 Nov 2023, 17:23Imas domaci praskasti deterdzent Livi u Amku, kesa je kombinacija bijele i tamnozelene. Nisam uspjela naci fotografiju na netu, deterdzent je odlican. Tako je sa svim domacim proizvodima - ili su bolji ili isti kao uvozni, ali se kroz prediktivno programiranje prosjecan Homo sapiens ubijedio da je sve sto dolazi s vana bolje. Rjesenje za ovaj problem je ne gledati bilo kakve reklame i TV, kao i instalirati AdBlocker kad si na netu.Vanilla wrote: 15 Nov 2023, 22:41 Mislim da nece biti tesko naci zamjenu a da je kvalitet isti ili slican njihovima. Ciji je PersilOdoh prosurfati.
https://livi.ba/proizvod/life-praskasti-deterdzent/
A ne bih se slozila da su nam domaci proizvodi ili bolji ili isti. Ako je iko forsirao domace proizvode, to sam ja. Sa detardzentima za ves smo nula.
Dobro, mozda nekome nije bitno kako se ves opere a meni je to bas, bas bitno. Pa kad vidim da se ves nije oprao, ma u smece bih i ves i detardzent bacila
U tome ariel nema konkurenciju...nazalost... (makar nema da ja znam). Najblizi mu je Persil a vidim da je i on izraHellski.
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
- Vanilla
- Forum [Bot]
- Mood:
Krokodil Behko wrote: 18 Nov 2023, 17:44Vanilla wrote: 15 Nov 2023, 22:41 U biti treba mudrije bojkotovati njihove proizvode, u smislu da ne ostetimo nase a da ipak izbacimo i/ili smanjimo kupovinu izraelskih proizvoda. Mislim da nece biti tesko naci zamjenu a da je kvalitet isti ili slican njihovima. Ciji je PersilOdoh prosurfati.
Ima da se kupi domaći domestos 3D, žuto pakovanje.
Smrdi na isti način kao i onaj uvozni, isti su.
Domestos, svakako ne koristim.
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
- HarTar
- Na probnom

- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 4 times
Turska podiže tužbu zbog izraelskog genocida u Gazi.
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/erdo ... /231118114
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/erdo ... /231118114
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3484 times
Znam. I ja od sebe radim i dajem onoliko koliko mogu, kao i masa drugih.Totem wrote: 18 Nov 2023, 13:28Chloe wrote: 17 Nov 2023, 08:35
Da. S moje tačke gledišta, bit ću pitana za svaki fening koji sam zaradila, kao i u šta sam potrošila, nek je smiješno, nek je ništa, mir sa sobom je nešto neprocjenjivo. Neko će razumjeti, neko ne.
Ovde ne pricamo o necijem dusevnom miru...vec dali to pomaze Palestincima kojih za pola godine bice u promilima tamo gde su bili do pre mesec dana
Ako imaš nešto konkretnije, od novca, dove, protesta, bojkota bujrum predloži.
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 23945 times
- Been thanked: 6246 times
tog drazu se treba samo ignorirati, zaobici, a najbolje na blok! 
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
- Lavlje_srce
- Alienka

Svakome je bitno da sa ves dobro opere, nije samo tebi, ali to ovisi i o temperaturi za pranje (ispravnom programu), ne samo o prasku. Mislim da ne postoji veci fantom za pranje od mene, sve sto jednom obucem, odmah operem.Vanilla wrote: 18 Nov 2023, 18:36Potrazit' cu taj Livi, da probam.
A ne bih se slozila da su nam domaci proizvodi ili bolji ili isti. Ako je iko forsirao domace proizvode, to sam ja. Sa detardzentima za ves smo nula.
Dobro, mozda nekome nije bitno kako se ves opere a meni je to bas, bas bitno. Pa kad vidim da se ves nije oprao, ma u smece bih i ves i detardzent bacila
U tome ariel nema konkurenciju...nazalost... (makar nema da ja znam). Najblizi mu je Persil a vidim da je i on izraHellski.
Tvrdim da su domaci proizvodi isti ili bolji od uvoznih. Slozicemo se da se ne slazemo.
Memento Mori
-
Superhik
- Poneki mu pročitamo

- Has thanked: 79 times
- Been thanked: 216 times
Palestinski ambasador u posjeti Šeselju i srpskoj radikalnoj stranci.
https://www.avaz.ba/vijesti/region/8681 ... tinski-sal
- Vanilla
- Forum [Bot]
- Mood:
Fantom, aLavlje_srce wrote: 19 Nov 2023, 01:02Svakome je bitno da sa ves dobro opere, nije samo tebi, ali to ovisi i o temperaturi za pranje (ispravnom programu), ne samo o prasku. Mislim da ne postoji veci fantom za pranje od mene, sve sto jednom obucem, odmah operem.Vanilla wrote: 18 Nov 2023, 18:36Potrazit' cu taj Livi, da probam.
U tome ariel nema konkurenciju...nazalost... (makar nema da ja znam). Najblizi mu je Persil a vidim da je i on izraHellski.![]()
Tvrdim da su domaci proizvodi isti ili bolji od uvoznih. Slozicemo se da se ne slazemo.![]()
Vazi.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Urednica New York Timesa dala otkaz, zbog propagande i lažnih informacija tog lista.
LA Times zabranio svojim novinarima 3 mjeseca da pišu o Palestini, jer su koristili riječi "aparthejd" i Genocid".
Varaju se ako misle, kako mogu ugušiti istinu u današnje vrijeme.
LA Times zabranio svojim novinarima 3 mjeseca da pišu o Palestini, jer su koristili riječi "aparthejd" i Genocid".
Varaju se ako misle, kako mogu ugušiti istinu u današnje vrijeme.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

TUu Čović doveo cionistu u Mostar, veli lik hoće da dovede novinare i Izraela, kako bi se bavili istraživačkim novinarstvom, jer ono može dovesti do podizanja nekih optužnica.
Pogodite iz kojeg će naroda privoditi pred sudiju i zbog čega?
Izrael nas je ionako naciljao.
Specijalizirali muslimanske enklave, pa eto ih i kod nas.
Znači, udružili se četnici, ustaše i cionisti i tu nema puno dileme, a ni neutralnosti.
Znači, udružili se četnici, ustaše i cionisti i tu nema puno dileme, a ni neutralnosti.
- Chloe
- Žena za sva vremena

Jesu li Bošnje u istom košu, mislim i selje i FGR?Krokodil Behko wrote: 19 Nov 2023, 10:47 TUu Čović doveo cionistu u Mostar, veli lik hoće da dovede novinare i Izraela, kako bi se bavili istraživačkim novinarstvom, jer ono može dovesti do podizanja nekih optužnica.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Chloe wrote: 19 Nov 2023, 11:13Jesu li Bošnje u istom košu, mislim i selje i FGR?Krokodil Behko wrote: 19 Nov 2023, 10:47 TUu Čović doveo cionistu u Mostar, veli lik hoće da dovede novinare i Izraela, kako bi se bavili istraživačkim novinarstvom, jer ono može dovesti do podizanja nekih optužnica.
Znači, udružili se četnici, ustaše i cionisti i tu nema puno dileme, a ni neutralnosti.![]()
Čini se da jesu.
Tu i tamo poneki frik iz špajza piše drugačije
- Chloe
- Žena za sva vremena

Isto kao 92... Eh....Krokodil Behko wrote: 19 Nov 2023, 11:28
Čini se da jesu.
Tu i tamo poneki frik iz špajza piše drugačije
-
bosanski migrant
- Sitna buranija

- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 69 times
Ja neću ništa jest do ručka u znak podrške Palestini i odlučio sam da ne kupujem i ne koristim poneke zapadnjačke proizvode koje pomažu genocidu nad Palestincima.
-
Superhik
- Poneki mu pročitamo

- Has thanked: 79 times
- Been thanked: 216 times
Ustase da, ali cetnici nisu bas nesto puno u tom kolu iako Dodik danas ima bolje veze sa Izraelom od nas. Cetnici su bili i ostali vise za Palestinu nego Izrael i samo se njima danas mozemo pridruziti u antiamerikanizmu. Sta mislis ko je ovaj debeljko ogrnut palestinskim salom kojeg grli palestinski ambasador? Neki dan.Krokodil Behko wrote: 19 Nov 2023, 10:47 TUu Čović doveo cionistu u Mostar, veli lik hoće da dovede novinare i Izraela, kako bi se bavili istraživačkim novinarstvom, jer ono može dovesti do podizanja nekih optužnica.

A Izrael nas nije naciljao jer je konacno skontao koje smo vjere,..... vec se mi sami postavljamo Izraelu pred nisan. HDZ je za divno cudo ukinuo ustaska imena ulica,.. jesmo li mi imena skola po Busaladzicu i Huseinu Dzozi i pored zamjerki? Igrali smo protiv brojnih reprezentacija drzava koje su nam nanijele vise stete nego Izrael ali smo ipak gazili samo Izraelsku zastavu prije 8 god sto si i sam ovdje aminovao. Ima li u Evropi naroda koji je procentualno po broju stanovnika vise pravio propalestinske proteste? Pa nismo ni za svoje probleme pravili ovoliko protesta. Jesu li nasi zvanicnici osudili zlocin Hamasa bez spominjanja sireg konteksta? A i to je bilo zbog populizma gdje niko ne zna objasniti odakle nam ovolika briga za Palestinu i ovoliko antićifutskog raspolozenja kojeg mozes vidjeti na protestima. Jbt, danas niko u Bosnjaka ne moze kritikovati i Hamas a da ne dobije masovne osude i prozivke. Pricas o slobodi medija a mene ces opet banovati.
Ma j... mi mater i dalje i smisli jos koji epitet,... ali mi sami trcimo pred rudu i sami trazimo da nas Izrael cilja. Ovaj forum je cist primjer toga.
Slika iz Jerusalem posta - Zenica 2015 god.

Last edited by Superhik on 19 Nov 2023, 12:17, edited 2 times in total.
- Lavlje_srce
- Alienka

Svijet je paradoksalni teatar apsurda u kom vladaju dva osnovna principa:Superhik wrote: 19 Nov 2023, 07:55Palestinski ambasador u posjeti Šeselju i srpskoj radikalnoj stranci.
https://www.avaz.ba/vijesti/region/8681 ... tinski-sal
a) princip moci (citaj jaci tlaci)
b) princip interesa (citaj slabi su kolateralna zrtva)
Zato pametan covjek prvo razmisli gdje je on u tom teatru, pa na osnovu toga zauzme stav. Je li ovaj teatar moralan? Naravno da nije. Mozes li ga promijeniti ili si samo bespomocni pijun na sahovskoj tabli tuznog i okrutnog, cesto beskrupuloznog svijeta? Neka svako na to pitanje odgovori sam za sebe.
Memento Mori