Ves masina je stononska stvar..Vrag wrote: 22 Nov 2020, 22:44 Meni je iskreno ponizavajuce da ne znam upaliti ves masinu ili masinu za sudje
Sta su to one sposobnije
Tako da nije ni cudo sto je znas upaliti
Moderator: spacebound
Ves masina je stononska stvar..Vrag wrote: 22 Nov 2020, 22:44 Meni je iskreno ponizavajuce da ne znam upaliti ves masinu ili masinu za sudje
Sta su to one sposobnije
Kad upale veš mašinu, pricaju dva Dana o tome ko da su dvaest metara drva iscijepale.Vrag wrote: 22 Nov 2020, 22:44 Meni je iskreno ponizavajuce da ne znam upaliti ves masinu ili masinu za sudje
Sta su to one sposobnije
Ama gdje vi pokupite te priče? Ljudi u dobrom braku procvjetaju. Brak je najljepša institucija kada se potrefe dvoje ljudi koji su spremni na kompromis i nisu egoisti.Mocan_Nick wrote: 22 Nov 2020, 22:42 Najgore je Fuddo sto ispadne da su se one pretvarale..
Cim ai potpisao ona odmah se pretvori u vukodlaka..
Moja tek poslije braka priznala da sljuka saku tableta svaki dan.
Imas dva dugmeta...ono kvantna fizikaMocan_Nick wrote: 22 Nov 2020, 22:46Ves masina je stononska stvar..Vrag wrote: 22 Nov 2020, 22:44 Meni je iskreno ponizavajuce da ne znam upaliti ves masinu ili masinu za sudje
Sta su to one sposobnije
Tako da nije ni cudo sto je znas upaliti![]()
Pa da se udala za nekog ko bi je razumio i poštovao, vjerovatno bi limunade pila umjesto lijekova.
Svi po recenicu ti sad naso roman pisatiMarlboroGold wrote: 22 Nov 2020, 22:49 Ma većina žena treba shvatiti da je muškarcu sasvim dovoljno sex 3-4 puta sedmično i da nas ostave na miru kad se bavimo nekim našim razonodama i hobijima ili da se istima priključe ako ih interesuju, a ne da zvocaju jer to one ne razumiju. Tu je uglavnom suština našeg zadovoljstva. Recimo meni je tehnika slaba tačka. Ako uzmem sebi nešto što mi treba ili želim imati jer je to tako iz moje perspektive onda nemoj brojati što sam dao pare za to, jer većina nas ne broji ženama što one nešto sebi uzimaju... bar je tako u mojoj raji i uglavnom se žale na takva zvocanja.
Mnogi se razvode upravo jer ih nakon nekog vremena žene ubiju u mozak zvocanjem u vezi svake sitnice. Nisu samo prevare u pitanju. Bolje biti i neoženjen ili razveden nego da ti psiha strada na duže staze.
To je bukvalno napravljeno tako da svatko skonta kako se koristi i da i onaj najgluplji zna koristiti i sve su po istom principuVrag wrote: 22 Nov 2020, 22:44 Meni je iskreno ponizavajuce da ne znam upaliti ves masinu ili masinu za sudje
Sta su to one sposobnije
Pretpostavljam NoraVrag wrote: 22 Nov 2020, 22:51Svi po recenicu ti sad naso roman pisatiMarlboroGold wrote: 22 Nov 2020, 22:49 Ma većina žena treba shvatiti da je muškarcu sasvim dovoljno sex 3-4 puta sedmično i da nas ostave na miru kad se bavimo nekim našim razonodama i hobijima ili da se istima priključe ako ih interesuju, a ne da zvocaju jer to one ne razumiju. Tu je uglavnom suština našeg zadovoljstva. Recimo meni je tehnika slaba tačka. Ako uzmem sebi nešto što mi treba ili želim imati jer je to tako iz moje perspektive onda nemoj brojati što sam dao pare za to, jer većina nas ne broji ženama što one nešto sebi uzimaju... bar je tako u mojoj raji i uglavnom se žale na takva zvocanja.
Mnogi se razvode upravo jer ih nakon nekog vremena žene ubiju u mozak zvocanjem u vezi svake sitnice. Nisu samo prevare u pitanju. Bolje biti i neoženjen ili razveden nego da ti psiha strada na duže staze.
I sad ce ti neka sa kontra romanom odgovoriti
Nece, ne zna ona upaliti masinuMarlboroGold wrote: 22 Nov 2020, 22:53Pretpostavljam NoraVrag wrote: 22 Nov 2020, 22:51
Svi po recenicu ti sad naso roman pisati
I sad ce ti neka sa kontra romanom odgovoriti![]()
Evo primjerDunjaa wrote: 22 Nov 2020, 22:47Ama gdje vi pokupite te priče? Ljudi u dobrom braku procvjetaju. Brak je najljepša institucija kada se potrefe dvoje ljudi koji su spremni na kompromis i nisu egoisti.Mocan_Nick wrote: 22 Nov 2020, 22:42 Najgore je Fuddo sto ispadne da su se one pretvarale..
Cim ai potpisao ona odmah se pretvori u vukodlaka..
Ispade ves masina kao auto sa auyomatskim mjenjacem..
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests