Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Mala_Mu wrote: 01 Jan 2018, 15:38
Bas tii je lijepo
Kod mene je pudlica stajl, prirodna kosa
Zato kad je ispeglam milina
Zavidim vaama sa ravnom kosom
Hvala Mala
Oduvek je bilo da hoćemo nešto drugačije, mada sam ja kao klinka imala loknice, vremenom se nekako ispravila, ne u potpunosti ali nije više to to
green, sviđa mi se, mislim da će ti pristajati
Ne diraj me ako se ne razumeš u mene, pokvarićeš nešto.
Ja trebam vidjeti kako ću, uglavnom ako obučem crno nešto i napravim frizuru kao na slici glava mi izgleda duže, izgleda da ću sa onim prebačajem na stranu morati praviti, naj više volim nikako
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
Danci wrote: 27 Jan 2018, 16:08
Evo.. boli me briga ...
t's late in the evening
She's wondering what clothes to wear
She puts on her make up
And brushes her long blonde hair
And then she asks me
Do I look alright
And I say yes, you look wonderful tonight
Ne vjeruj čovjeku koji ti govori o sreći a njegovo lice ispisuje tužne redove nezadovoljstva i nesreće.
Danci i boju promjenila ... ... plavuše se teșko odlučuju na taj korak, joş toliko kose odrezati, vauuu ... ... svjetlo smeđa boja ili ? Mutna fotka a i neșt o nisam sigurna u boje zadnje vrijeme ...
Danci sto se tice friske svidja mi se puno, boja je puno ljepsa nego prije.
Sto se tice duzine kose i cinjenice koliko si odsjekla, podsjetilo me na bol koji sam osjetila kad sam bila u istoj situaciji. Dakle evo tacno me probode u prsima mislim da sam imala blazi infarkt. Opet, narast ce jeste istina, aliiiiiii
Poput nekog starog kopača zlata, moraš se pomiriti s time da trebaš iskopati mnogo pijeska iz kojeg ćeš poslije strpljivo isprati nekoliko sićušnih komadića zlata
Danci, meni je super i boja i frizura, a ne verujem ni da ti loše stoji, možda samo treba vremena da se oprostiš od onolike kose a nije nešto za čime treba posebno žaliti, baš i ja razmišljam o promenama
Ne diraj me ako se ne razumeš u mene, pokvarićeš nešto.