Djeca politicara
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly
- Has thanked: 8541 times
- Been thanked: 5247 times
- Status: Offline
Re: Hećimovi savjeti: Ostante se tutuna i alkohola, uštedite pare djeci za skijanje
U Italiji najbolje.
Ovdje ni za lijeka niti ga ocekuju uskoro.
Ovdje ni za lijeka niti ga ocekuju uskoro.
The Dark Side Of The Forum...
- Zana
- Gospođetina
- Has thanked: 9004 times
- Been thanked: 8794 times
Re: Hećimovi savjeti: Ostante se tutuna i alkohola, uštedite pare djeci za skijanje
šta je tutun?
Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"
- Chloe
- Žena za sva vremena
- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3479 times
Naseef Mushroom wrote: 05 Jan 2023, 16:53Većina njih su pušači i konzumiraju alkohol. Apelirao bih neka samo ostave cigarete i alkohol i kasirao 300 KM svojoj djeci za skijanje. Oni koji to ne konzumiraju, taj novac bi trebali imatiDinka Hasičić: MOJ BIVŠI MUŽ KENAN MAGODA, DA BI IZBJEGAO ALIMENTACIJU, SAM JE SEBE ODJAVIO, PA PONOVO PRIJAVIO NA POZICIJU DIREKTORA![]()

- immuno
- Forum [Bot]
- Has thanked: 12251 times
- Been thanked: 12903 times
- Kai
- Inventar foruma
- Mood:
- Has thanked: 784 times
- Been thanked: 1741 times
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Vragolasto..

- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9090 times
- Been thanked: 10783 times
Samo na playstationu zasad
-
- Poneki mu pročitamo
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 190 times
Re: Zašto su političari takvi kakvi jesu?
Evo zašto:
"SKANDAL U SARAJEVU: Prekršen Ustav FBiH na samom početku sjednice Predstavničkog doma Parlamenta FBiH"
"SB" NA LICU MJESTA: Pod čudnim okolnostima počela sjednica Predstavničkog doma Parlamenta FBiH, nema video prijenosa..."
Decenijam je ovo naša svakodnevnica. Vlast svakodnevno krši sve, od Ustava i Zakona do svih mogućih drugih propisa na svim nivoima od opštinske, kantonalne, entitetske do državne, i u svim segmentima, i zakonodavna i upravna (izvršna) i sudska... Jer im mi to dopuštamo i zbog toga su takvi.
Svakodnevno slušamo obečanja, oni se prepucavaju, optužuju, progone a u praksi njihovo međusobno šurovanje, namirivanje računa i ispunjenje obečanja provodi se kršenjem Ustava i svih mogučih drugih propisa jer se trguje, namiruje, krčmi država, entiteti, kantoni...
Za ovakvo prikazivanje njihova rada tvrde da su to prijetnje, da se vrši pritisak na vlast, da su to radili samo oni prethodni, da svaki nivo i svaka "vlast" ima svoje nadležnosti i radi svoj posao... A zapravo sve, ama baš sve to nam lažu, jer kako su radili prethodni rade i današnji, kako su sve nivoe vlasti stopili u političke partije i interese tako su i sve tri vrste "vlasti" zakonodavnu, izvršnu i sudsku podčinili partijama i njihovim interesima i na taj način od pravne države prave frankeštajna u kome se ne može živjeti.
Ovo što se danas radi u Federalnom parlamentu je zločin, kriminal, rušenje Ustava a time i Države. Ovakav govor o njima biće proglašen prijetnjom a njihov udruženi zločin i čin kršenja Ustava i rušenja države političkim kompromisom i dogovorom!!! Zamislite, dogovorom da se krši Ustav!!!
A kažu imamo policijske i druge sigurnosne institucije. Gdje su? Koje su? Ko to treba da štiti Ustav i ne dozvoli ovo? Gdje su tužilaštva, sudovi?
Gdje je opozicija? Zar njen zadatak ne bi bio da istog trenutka sve blokira, zaustavi, sprijeći i upali sve alarme?
Pušimo obečanja, hinje nam se pomaci i napredak a ništa drugo se ne događa sem nastavka krčmljenja države i međusobnih poravnanja onih koji decenijama rade na tome da život u ovoj zemlji postaje nemoguć. Nemoguć za sve druge sem onih koji se takmiče sa onim što ima 65 firmi do kojih je došao na isti ovakav način. Eto zašto su političari takvi kakvi jesu!!! Mi ih pravimo takvim!
"SKANDAL U SARAJEVU: Prekršen Ustav FBiH na samom početku sjednice Predstavničkog doma Parlamenta FBiH"
"SB" NA LICU MJESTA: Pod čudnim okolnostima počela sjednica Predstavničkog doma Parlamenta FBiH, nema video prijenosa..."
Decenijam je ovo naša svakodnevnica. Vlast svakodnevno krši sve, od Ustava i Zakona do svih mogućih drugih propisa na svim nivoima od opštinske, kantonalne, entitetske do državne, i u svim segmentima, i zakonodavna i upravna (izvršna) i sudska... Jer im mi to dopuštamo i zbog toga su takvi.
Svakodnevno slušamo obečanja, oni se prepucavaju, optužuju, progone a u praksi njihovo međusobno šurovanje, namirivanje računa i ispunjenje obečanja provodi se kršenjem Ustava i svih mogučih drugih propisa jer se trguje, namiruje, krčmi država, entiteti, kantoni...
Za ovakvo prikazivanje njihova rada tvrde da su to prijetnje, da se vrši pritisak na vlast, da su to radili samo oni prethodni, da svaki nivo i svaka "vlast" ima svoje nadležnosti i radi svoj posao... A zapravo sve, ama baš sve to nam lažu, jer kako su radili prethodni rade i današnji, kako su sve nivoe vlasti stopili u političke partije i interese tako su i sve tri vrste "vlasti" zakonodavnu, izvršnu i sudsku podčinili partijama i njihovim interesima i na taj način od pravne države prave frankeštajna u kome se ne može živjeti.
Ovo što se danas radi u Federalnom parlamentu je zločin, kriminal, rušenje Ustava a time i Države. Ovakav govor o njima biće proglašen prijetnjom a njihov udruženi zločin i čin kršenja Ustava i rušenja države političkim kompromisom i dogovorom!!! Zamislite, dogovorom da se krši Ustav!!!
A kažu imamo policijske i druge sigurnosne institucije. Gdje su? Koje su? Ko to treba da štiti Ustav i ne dozvoli ovo? Gdje su tužilaštva, sudovi?
Gdje je opozicija? Zar njen zadatak ne bi bio da istog trenutka sve blokira, zaustavi, sprijeći i upali sve alarme?
Pušimo obečanja, hinje nam se pomaci i napredak a ništa drugo se ne događa sem nastavka krčmljenja države i međusobnih poravnanja onih koji decenijama rade na tome da život u ovoj zemlji postaje nemoguć. Nemoguć za sve druge sem onih koji se takmiče sa onim što ima 65 firmi do kojih je došao na isti ovakav način. Eto zašto su političari takvi kakvi jesu!!! Mi ih pravimo takvim!
-
- Poneki mu pročitamo
A mi se možemo ostaviti i hljeba ali njega u ovoj zemlji za našu djecu neće biti pored ovakvih političara.
Ima ga i biće samo za njih, bivše, sadašnje i buduće kao i njihovu djecu.
Ima ga i biće samo za njih, bivše, sadašnje i buduće kao i njihovu djecu.
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 20890 times
- Been thanked: 18832 times
- Status: Online
Nisu baš svi.
Eno gledam Admira Čavalića školskog. Da ga hoće što se tiče ekonomije više slušati. Mnogima može držati predavanja u politici u tom segmentu.
Eno gledam Admira Čavalića školskog. Da ga hoće što se tiče ekonomije više slušati. Mnogima može držati predavanja u politici u tom segmentu.
-
- Poneki mu pročitamo
Problem je što kod nas ne funkcioniraju institucije nego njihov posao pokušavaju da rade njihove supstitucije u vidu stranačkih aparatčika.
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7371 times
- Been thanked: 17100 times
Re: Djeca politicara
Yair Netanyahu, sin izraelskog premijera, ljutito je odgovorio na planove francuskog predsjednika Emmanuela Macrona da prizna palestinsku državu.
On je na Macronov prijedlog uputio poruku putem društvene platforme X.
"Da za nezavisnost Nove Kaledonije! Da za nezavisnost Francuske Polinezije! Da za nezavisnost Korzike! Da za nezavisnost Baskije! Da za nezavisnost Francuske Gvineje! Zaustavite neoimperijalizam Francuske u zapadnoj Africi!", napisao je.
On je na Macronov prijedlog uputio poruku putem društvene platforme X.
"Da za nezavisnost Nove Kaledonije! Da za nezavisnost Francuske Polinezije! Da za nezavisnost Korzike! Da za nezavisnost Baskije! Da za nezavisnost Francuske Gvineje! Zaustavite neoimperijalizam Francuske u zapadnoj Africi!", napisao je.
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7371 times
- Been thanked: 17100 times
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći
- Has thanked: 2312 times
- Been thanked: 4060 times
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Anestzijaaa
- Inventar foruma
- Has thanked: 6367 times
- Been thanked: 4409 times
Ima ova stranka pda nesto,sin od pomocnika gradonacelnika glavni tu,ja imam ovo ja imam ono.Slomim mu vilicu 2023,mene murija ubila i zaprijetili uslovnom.Helem neku noc ide jarane mogul s tobom na utakmicu sto je bilo bilo je,7 nokti sam pojeo.
Ovaj je grad,mali za nas...
- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
- Has thanked: 45625 times
- Been thanked: 8167 times
Nea pajdo sace te kartel regrutovat, bices glavni bodigard od otih politicara 
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

Da bog da se do vijeka ne probudio