Prijevremene izbore odmah i sad

Moderator: Krokodil Behko
Mislis ako je pobedila Kitarevicka da ce pobediti i Karamarko?storm wrote:Ma ovo je sad šamaranje mrtvog magarca... a ispaštat će hrvatska ...
Nažalost , da .... Milanović je politički mrtvac i veliki će mu biti uspjeh ako se izvuče od prijevremenih izbora.... čovjek je pogubljen u vremenu i prostoru .... ipak mislim da je i taj Karani bolje od zokija.... kao i Kolinda od Josipovića ... mada su mi obojiradeta62 wrote:Mislis ako je pobedila Kitarevicka da ce pobediti i Karamarko?storm wrote:Ma ovo je sad šamaranje mrtvog magarca... a ispaštat će hrvatska ...
Ja sam vise da neko pobedi iz Dalmacije a da nije hadezeovski nastrojen, bilo bi bolje hrvatima i nama komsijama.Politika koja se zasniva na mrznji nece nikome dobroga doneti.storm wrote:Nažalost , da .... Milanović je politički mrtvac i veliki će mu biti uspjeh ako se izvuče od prijevremenih izbora.... čovjek je pogubljen u vremenu i prostoru .... ipak mislim da je i taj Karani bolje od zokija.... kao i Kolinda od Josipovića ... mada su mi obojiradeta62 wrote:Mislis ako je pobedila Kitarevicka da ce pobediti i Karamarko?storm wrote:Ma ovo je sad šamaranje mrtvog magarca... a ispaštat će hrvatska ...
al se odlično zabavljam na forumu
Mozda.storm wrote:Za jedno 20tak godina možda.... do tad ne vidim ništa, osim mahanja zastavama i velikog blebetanja
storm wrote:Za jedno 20tak godina možda.... do tad ne vidim ništa, osim mahanja zastavama i velikog blebetanja
Baš vala,....... uostalom kao i Franjolaganini wrote:..ma zoki ce uc u povijest..ne radja to pizda vise...
..spominjanje franje u kontekstu sa zokijem je uvreda za mozak ..e mrki mrki..mrki62 wrote:Baš vala,....... uostalom kao i Franjolaganini wrote:..ma zoki ce uc u povijest..ne radja to pizda vise...
.....Lebowski wrote:ČUDO U HRVATSKOJ
Žena rodila blizance: Jedan dječak rođen kao Hrvat, a drugi kao Srbin!
Velika tragedija zadesila je mladi hrvatski bračni par iz Vinkovaca. Je li posrijedi medicinsko čudo ili je za sve kriv lokalni poštar Jovan?
Čudo koje se dogodilo u Vinkovcima ne prestaje puniti novinske stupce diljem zemlje. Za liječnike medicinsko čudo, a za roditelje noćna mora. Naime, rodilja A. M. (24) rodila je blizance, točnije dvojicu dječaka. Ništa ne bi bilo čudno da nije jednoga neobičnog detalja koji cijeloj priči daje nevjerojatan ton - jedan dječak je rođen kao Hrvat, a drugi kao Srbin!?
Fantastičan događaj ako roditelji pripadaju urbanim Jugoslavenima, a ako su hrvatski nacionalisti, onda priča dobiva gotovo tragične konotacije. Razgovarali smo s babicom Smiljom Barić, koja već 30 godina transferira djecu iz one stvari na ovaj svijet.
U 30 godina prakse nikad nisam doživjela ovakvo što. Prvo dijete izašlo je glatko kao oštro brašno. Prekrasno dijete katoličkih crta lica, velikih bijelih zubi, golemog penisa i pravilne kockaste glave s koje se vijorila duga plava kosa. Pravi mali rasni Hrvat. S drugim je bilo problema, nikako nije htio van. Pokušali smo fino i na silu, ali mali se nije dao istjerati. Već smo tad posumnjali kako nešto nije u redu. Nakon velike borbe nekako smo ga uspjeli uvjeriti da mi nismo neprijatelji i da može napustiti sigurnost mamine utrobe. Kad smo ga ugledali, uslijedio je veliki šok. Bio je ćelav, smežuran, klempavih ušiju, poslovično sitnog penisa i pravoslavno krezub. Posjedovao je sve srpske tjelesne atribute. Strava i užas. Jadni roditelji – uzdahnula je vidno potresena babica Smilja.
Otac je ljutito opsovao oca lokalnom poštaru Jovanu i napustio bolnicu, a majka je smogla snage i izustila:
Ja ću ga voljeti bez obzira na sve. Pa da je i crni Cigan – plačući je prošaputala rodilja.
Istina,sad je meni jasno zasto su se srbi otimali da budu postari u Hrvatskoj....storm wrote:Vrlo univerzalan "vic" moram primjetiti
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests