Hrvatska - aktuelnosti

Dešavanja u regionu.

Moderator: Krokodil Behko

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 1 time
Status: Offline

Re: Hrvatska - aktuelnosti

Post by storm » 14 Jan 2015, 18:32

Ma ovo je sad šamaranje mrtvog magarca... a ispaštat će hrvatska ...
Prijevremene izbore odmah i sad :ok
Habibti, ya nour el - ain... :srce

Pasaga
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 3864 times
Been thanked: 2907 times

Post by Pasaga » 15 Jan 2015, 06:07

Image
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 15 Jan 2015, 06:48

Bode u oči potpis tj plan 21 ..... milanović i kompanija :hihi
kukurikavci su kama-jučer :oo

radeta62
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by radeta62 » 16 Jan 2015, 23:02

storm wrote:Ma ovo je sad šamaranje mrtvog magarca... a ispaštat će hrvatska ...
Mislis ako je pobedila Kitarevicka da ce pobediti i Karamarko? :D.

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 16 Jan 2015, 23:07

radeta62 wrote:
storm wrote:Ma ovo je sad šamaranje mrtvog magarca... a ispaštat će hrvatska ...
Nažalost , da .... Milanović je politički mrtvac i veliki će mu biti uspjeh ako se izvuče od prijevremenih izbora.... čovjek je pogubljen u vremenu i prostoru .... ipak mislim da je i taj Karani bolje od zokija.... kao i Kolinda od Josipovića ... mada su mi oboji :bua
al se odlično zabavljam na forumu :D.

tovar
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by tovar » 16 Jan 2015, 23:14

Kako god da bude, prevagnut će narod ... i ostat dolje.
O, sudbo kleta...
vrati mi vjeru...u ljude, u ljubav, u bolje sutra;
za uzvrat ja ću moliti Boga
da ti oprosti za sva moja tužna jutra...

radeta62
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by radeta62 » 16 Jan 2015, 23:16

storm wrote:
radeta62 wrote:
Nažalost , da .... Milanović je politički mrtvac i veliki će mu biti uspjeh ako se izvuče od prijevremenih izbora.... čovjek je pogubljen u vremenu i prostoru .... ipak mislim da je i taj Karani bolje od zokija.... kao i Kolinda od Josipovića ... mada su mi oboji :bua
al se odlično zabavljam na forumu :D.
Ja sam vise da neko pobedi iz Dalmacije a da nije hadezeovski nastrojen, bilo bi bolje hrvatima i nama komsijama.Politika koja se zasniva na mrznji nece nikome dobroga doneti. :cudi

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 16 Jan 2015, 23:18

Za jedno 20tak godina možda.... do tad ne vidim ništa, osim mahanja zastavama i velikog blebetanja :kafa

radeta62
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by radeta62 » 16 Jan 2015, 23:25

storm wrote:Za jedno 20tak godina možda.... do tad ne vidim ništa, osim mahanja zastavama i velikog blebetanja :kafa
Mozda.

laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini » 18 Jan 2015, 08:42

storm wrote:Za jedno 20tak godina možda.... do tad ne vidim ništa, osim mahanja zastavama i velikog blebetanja :kafa
..slobodan čovik kad tad bude baniran..

mrki62
Inventar foruma
Inventar foruma

Žestoki okršaj u Saboru

Post by mrki62 » 21 Jan 2015, 12:38

'Pametni ljudi koriste kvaku, oni manje pametni završe s teškom ozljedom mozga'

Image

'Prihvaćamo predsjednicu, a dobrodošlica znači da ćemo zajedno raditi u okviru zakonskih ovlasti. Pozivam gospođu Kitarović da pazi što govori kad daje intervjue, jer brzo prođe medeni mjesec', kazao je premijer Milanović u Saboru tijekom aktualnog prijepodneva.

Sabor, nakon jednomjesečne ustavne stanke, počeo je prvu ovogodišnju sjednicu na čijem je dnevnom redu bilo 75 točaka. Na početku sjednice zastupnici su dopunili dnevni red s još deset točaka. U hitnu saborsku proceduru uvrštena je izmjena Zakona o potrošačkom kreditiranju, kojim se tečaj švicarskog franka fiksira na 6,39 kuna u idućih godinu dana.

Za premijera Zorana Milanovića i njegove ministre zastupnici su pripremili puno pitanja. Vrlo vjerojatno neće izostati ni ono predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka koji je stigao na početak sjednice.

11:58 Goran Marić (HDZ) pitao je ministra financija Borisa Lalovca je li određivanje tečaja valuta u uopće sferi vlade.

"Ono nije u našoj domeni, ali ovo je bio valutni šok pa smo se odlučili za ovu izvanrednu situaciju", kazao je Lalovac.

Marić mu je odgovorio da Vlada svojim potezom, fiksiranjem tečaja švicarskog franka na godinu dana, neće riješiti problem, već će ga još dodatno produbiti.

"HNB je pogriješio kad je dozvolio da se pokvareni proizvod pojavi na tržištu. Siguran sam da bi HNB reagirao kad bi se na tržištu pojavili krediti u valutama Danske ili Maroka. Stvorene su sve pretpostvake da se razriješi rukovodstvo HNB-a", kazao je Marić.
Najzaslužniji za slobodu naše zemlje su danas bez posla, gladni i žedni!
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM :pusi

laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini » 21 Jan 2015, 13:26

..ma zoki ce uc u povijest..ne radja to pizda vise... :jok

mrki62
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by mrki62 » 21 Jan 2015, 22:52

laganini wrote:..ma zoki ce uc u povijest..ne radja to pizda vise... :jok
Baš vala,....... uostalom kao i Franjo :pusi

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 21 Jan 2015, 22:59

u istoriju ulazi da tebi prolazi hdz i posle 25 godina krajde i pravljenja naroda majmunom...

bitno da oni larmaju na cirilicu i sve jugoslovensko... i laganini miran
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”

Lebowski
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Lebowski » 21 Jan 2015, 23:13

ČUDO U HRVATSKOJ

Žena rodila blizance: Jedan dječak rođen kao Hrvat, a drugi kao Srbin!

Velika tragedija zadesila je mladi hrvatski bračni par iz Vinkovaca. Je li posrijedi medicinsko čudo ili je za sve kriv lokalni poštar Jovan?

Čudo koje se dogodilo u Vinkovcima ne prestaje puniti novinske stupce diljem zemlje. Za liječnike medicinsko čudo, a za roditelje noćna mora. Naime, rodilja A. M. (24) rodila je blizance, točnije dvojicu dječaka. Ništa ne bi bilo čudno da nije jednoga neobičnog detalja koji cijeloj priči daje nevjerojatan ton - jedan dječak je rođen kao Hrvat, a drugi kao Srbin!?

Fantastičan događaj ako roditelji pripadaju urbanim Jugoslavenima, a ako su hrvatski nacionalisti, onda priča dobiva gotovo tragične konotacije. Razgovarali smo s babicom Smiljom Barić, koja već 30 godina transferira djecu iz one stvari na ovaj svijet.

U 30 godina prakse nikad nisam doživjela ovakvo što. Prvo dijete izašlo je glatko kao oštro brašno. Prekrasno dijete katoličkih crta lica, velikih bijelih zubi, golemog penisa i pravilne kockaste glave s koje se vijorila duga plava kosa. Pravi mali rasni Hrvat. S drugim je bilo problema, nikako nije htio van. Pokušali smo fino i na silu, ali mali se nije dao istjerati. Već smo tad posumnjali kako nešto nije u redu. Nakon velike borbe nekako smo ga uspjeli uvjeriti da mi nismo neprijatelji i da može napustiti sigurnost mamine utrobe. Kad smo ga ugledali, uslijedio je veliki šok. Bio je ćelav, smežuran, klempavih ušiju, poslovično sitnog penisa i pravoslavno krezub. Posjedovao je sve srpske tjelesne atribute. Strava i užas. Jadni roditelji – uzdahnula je vidno potresena babica Smilja.

Otac je ljutito opsovao oca lokalnom poštaru Jovanu i napustio bolnicu, a majka je smogla snage i izustila:

Ja ću ga voljeti bez obzira na sve. Pa da je i crni Cigan – plačući je prošaputala rodilja.
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima

USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456

Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.

mrki62
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by mrki62 » 21 Jan 2015, 23:19

Hahahahaha, to si trebao postaviti na podforum Humor; vic do vica :)

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 21 Jan 2015, 23:27

Vrlo univerzalan "vic" moram primjetiti :kafa

laganini
Spamer
Spamer

Post by laganini » 22 Jan 2015, 09:18

mrki62 wrote:
laganini wrote:..ma zoki ce uc u povijest..ne radja to pizda vise... :jok
Baš vala,....... uostalom kao i Franjo :pusi
..spominjanje franje u kontekstu sa zokijem je uvreda za mozak ..e mrki mrki.. :lud

radeta62
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by radeta62 » 25 Jan 2015, 12:13

Lebowski wrote:ČUDO U HRVATSKOJ

Žena rodila blizance: Jedan dječak rođen kao Hrvat, a drugi kao Srbin!

Velika tragedija zadesila je mladi hrvatski bračni par iz Vinkovaca. Je li posrijedi medicinsko čudo ili je za sve kriv lokalni poštar Jovan?

Čudo koje se dogodilo u Vinkovcima ne prestaje puniti novinske stupce diljem zemlje. Za liječnike medicinsko čudo, a za roditelje noćna mora. Naime, rodilja A. M. (24) rodila je blizance, točnije dvojicu dječaka. Ništa ne bi bilo čudno da nije jednoga neobičnog detalja koji cijeloj priči daje nevjerojatan ton - jedan dječak je rođen kao Hrvat, a drugi kao Srbin!?

Fantastičan događaj ako roditelji pripadaju urbanim Jugoslavenima, a ako su hrvatski nacionalisti, onda priča dobiva gotovo tragične konotacije. Razgovarali smo s babicom Smiljom Barić, koja već 30 godina transferira djecu iz one stvari na ovaj svijet.

U 30 godina prakse nikad nisam doživjela ovakvo što. Prvo dijete izašlo je glatko kao oštro brašno. Prekrasno dijete katoličkih crta lica, velikih bijelih zubi, golemog penisa i pravilne kockaste glave s koje se vijorila duga plava kosa. Pravi mali rasni Hrvat. S drugim je bilo problema, nikako nije htio van. Pokušali smo fino i na silu, ali mali se nije dao istjerati. Već smo tad posumnjali kako nešto nije u redu. Nakon velike borbe nekako smo ga uspjeli uvjeriti da mi nismo neprijatelji i da može napustiti sigurnost mamine utrobe. Kad smo ga ugledali, uslijedio je veliki šok. Bio je ćelav, smežuran, klempavih ušiju, poslovično sitnog penisa i pravoslavno krezub. Posjedovao je sve srpske tjelesne atribute. Strava i užas. Jadni roditelji – uzdahnula je vidno potresena babica Smilja.

Otac je ljutito opsovao oca lokalnom poštaru Jovanu i napustio bolnicu, a majka je smogla snage i izustila:

Ja ću ga voljeti bez obzira na sve. Pa da je i crni Cigan – plačući je prošaputala rodilja.
..... :haha :haha

radeta62
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by radeta62 » 25 Jan 2015, 12:15

storm wrote:Vrlo univerzalan "vic" moram primjetiti :kafa
Istina,sad je meni jasno zasto su se srbi otimali da budu postari u Hrvatskoj.... :D.

Post Reply

Return to “EX YU”