A ti se vec izgubis u Zenici na kruznom toku..ElTriconi wrote: 04 Jun 2025, 20:43 Dosta mi guzve na televiziji kad oni vozaju na putu sa sest traka, odes u sarajevo vidis stvarno. Bizi goni. Treba bit covjek poseban da to voli, nemre ni to svak![]()

Moderator: Krokodil Behko
A ti se vec izgubis u Zenici na kruznom toku..ElTriconi wrote: 04 Jun 2025, 20:43 Dosta mi guzve na televiziji kad oni vozaju na putu sa sest traka, odes u sarajevo vidis stvarno. Bizi goni. Treba bit covjek poseban da to voli, nemre ni to svak![]()
Pa kad se drzis glavne ceste, a vala ni poredne nisu neka sreca.
Sarajevo je i tabija,faletici,cavljak,trebevic,bjelasnica,vrelo bosne ,igman,ilidza itditd Za dva sata obidjes jezgru,mada je ja obozavam i nista mi nema draze nego taj krug napravit a ovo drugo obilazim godinama i jos nisam sve obiso.Jos uvijek otkrivam nove stvari…Pogotovo sad sa motorom.U cudu osto sta sam sve fulio.Da ne govorim kad mi dijete dodje sa planinarskih pohoda,slike ko s druge planete.Veze ja nemam nista o tome.Al finac,slovenac i holandjanin imaju pa otvore planinsku kucu i kafanu na trebevicu a rade volonteri iz svijeta,za spavanje,to im je plata.Posluzi te norvezanka recimo.Oni znaju a mi sjedimo i vicemo jes dosadno u gradu,da je da igra mecka…Fuddo wrote: 04 Jun 2025, 18:24 Ima lijepih mjesta u Sarajevu koja su bas vrijedna posjete.
Doduse, za dva sata sve posjetis.
Odes na pivu, stas drugo
Pa bio sam na Bjelasnici, al nije to Sarajevo.HAVANA wrote: 04 Jun 2025, 22:45Sarajevo je i tabija,faletici,cavljak,trebevic,bjelasnica,vrelo bosne ,igman,ilidza itditd Za dva sata obidjes jezgru,mada je ja obozavam i nista mi nema draze nego taj krug napravit a ovo drugo obilazim godinama i jos nisam sve obiso.Jos uvijek otkrivam nove stvari…Pogotovo sad sa motorom.U cudu osto sta sam sve fulio.Da ne govorim kad mi dijete dodje sa planinarskih pohoda,slike ko s druge planete.Veze ja nemam nista o tome.Al finac,slovenac i holandjanin imaju pa otvore planinsku kucu i kafanu na trebevicu a rade volonteri iz svijeta,za spavanje,to im je plata.Posluzi te norvezanka recimo.Oni znaju a mi sjedimo i vicemo jes dosadno u gradu,da je da igra mecka…Fuddo wrote: 04 Jun 2025, 18:24 Ima lijepih mjesta u Sarajevu koja su bas vrijedna posjete.
Doduse, za dva sata sve posjetis.
Odes na pivu, stas drugo
Pa na onu stranu dje je LukomirHAVANA wrote: 04 Jun 2025, 23:10 I ne znam kako ti je blizi konjic? Ja dodjem gore,nekad i do carsije toliko vozim.Probaj doci do konjica…
Jesam, u tamicu
Znaci staze tvog djetinjstva.Obidji ih malo.
Treba vise od dva sata, mores prije obic sarajevo vego sic u konjic
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest