Elvedin Pezić
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći
- Has thanked: 2444 times
- Been thanked: 4226 times
- Status: Offline
Re: Elvedin Pezić
Mene su, zatrefili dobri nadređeni, nemam ja problem s tim
Dolazim kad hoću, odlazim kad hoću, pijem kahve kolko hoću, kad mi se radi od kuće ostanem kući, i tako
naravno, ovako smo i dogovorili na početku
Dolazim kad hoću, odlazim kad hoću, pijem kahve kolko hoću, kad mi se radi od kuće ostanem kući, i tako
naravno, ovako smo i dogovorili na početku
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Mutevelija
- Selonačelnik
- Has thanked: 1584 times
- Been thanked: 2942 times
Pa pijem i ja kafe kad hocu niko ti to ne dogovara ali poenta Pezica je da je to haram jer ne pise mi to u ugovoru ako popijem kafu
A posao ne trpi.
Zamijenio me kolega ili kolegica kao sto ja nju ili njega.
A posao ne trpi.
Zamijenio me kolega ili kolegica kao sto ja nju ili njega.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Ja sam juče bio takav
- bosnjakinja
- Inventar foruma
- Has thanked: 225 times
- Been thanked: 359 times
Ja na krscanskom zapadu radim kako hocu, dok su rezultati tu sefu ne smetaju kafice s kolegama(cak sami kazu bitno je da i ispijate kafe za well beeing teama),danas sam radila do 5 zato sutra mogu manje,i uz to mogu od kuce kad zelim. Hvala Bogu
zamisli da radim za Pezica ,ja ovakva kafirka

zamisli da radim za Pezica ,ja ovakva kafirka

Last edited by bosnjakinja on 15 Aug 2024, 21:51, edited 1 time in total.
- Mutevelija
- Selonačelnik
Zavisi ba od prirode posla, i ne bi ti smjela reci da si cafirka a mozda te nebi ni zaposlio.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- Mutevelija
- Selonačelnik
Pitao je za vatrogasce ali i to se možeš dogovoriti sa kolegom sta kod nas je kunjalalo kolega nisam ja ja to radim na pauzama ako sam noćna, ako možemo zamijeniti zamijenimo se i ja mislin da to i an sudnjem danu kod Allaha je više do mene i kolege nego poslodavca jer ja pokrivam osobu tad a ona će mene nekom drugom prilikomNaseef Mushroom wrote: 15 Aug 2024, 21:16 Nije isto kada doktor, vatrogasac i policajac odkunjaju kad u momentu nema posla i kada neko u fabrici za pakovanje paketa odkunja kada u momentu nema posla.
Mislim da ne moram naglašavati zašto.
I ja ako radim za nekoga a neko ne može u tom momentu, kakve veze ima poslodavac, mi to kvitamo kasnije. Posao ne trpi.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- harlekin
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 163 times
- Been thanked: 354 times
Zajebavas ti mene vidim jaBosnia_Nord wrote: 15 Aug 2024, 21:15Nisu napravili nikakav biznis, svako njihovo predavanje je džabe i otvoreno za bilo koga. Nigdje nisam vidio ulaz da se plaća, još će ti dati koji poklon knjigu ili sl.harlekin wrote: 15 Aug 2024, 21:04 A dobro pricam pa sta,kad ovaj moze prodavat gluposti za pare sto neb ja mogo pricat gratis
Ti ucenjaci silni su od Islama napravili dobar biznis ,platis da ucis o Islamu,platis da zivis u Islamu,platis da umres u Islamu.I to je sva prica.pare.
Svr cekam kad ce uvest prastanje grijeha za sto marki pa da se ocistim ko coek.
Čak i knjige koje prodaju uglavnom se prodaju po nekoj mizernoj cijeni, knjiga bude 200 stranica, debele korice, platiš 15 KM.
I Islamska zajednica i ova udruženja ti nude džabe predavanja, učenja Kur'ana itd.
To što našem narodu nije problem dati pare za svašta ali jeste problem da budeš član IZ je drugi problem. Dočeka ga uvijek sređena, uredna, funkcionalna džamija, sad mu ljeti klima radi i on se opet buni za članarinu IZ.

Zena muslimanka klanja svaki namaz citav zivot,placa uredno hodzu ko i svaki insan sto mora,umre i taj hodza naplati njenom sinu sallu sto prouci,pa posto njegova zena ne kupa mrtve naplati mu i cijenu neke druge zene sto umjesto nje kupa mrtve,pa nakon 40 dana naplati ucenje jasina u dzamiji.(nije mi zao love bilo nego nje,jer je osjecaj kao lesinari da su je napali).toliko o IZ
A Kuduzovic mi je blizi rodjak i skoro komsija,tako da znam oko cega se to slavno ucenjastvo vrti,Pezic je ista vreca govana.
- harlekin
- Aktivni forumaš
I nezz sto lupetam ovda fino seb obeco da cem u sirokom luku zaobilazat prvo dzamiju pa one sto imaju veze snjom,jer to leglo pokvarenosti,nest kao crkva odprilike.
- Bosnia_Nord
- Osvježenje foruma
- Has thanked: 97 times
- Been thanked: 219 times
Tu imas dva problema, prvo što uopšte četeresnice i te fore nemaju veze sa islamom a drugo je što plaćanjem članarine uopšte i ne dobijaš te stvari.harlekin wrote: 16 Aug 2024, 11:56 Zajebavas ti mene vidim ja
Zena muslimanka klanja svaki namaz citav zivot,placa uredno hodzu ko i svaki insan sto mora,umre i taj hodza naplati njenom sinu sallu sto prouci,pa posto njegova zena ne kupa mrtve naplati mu i cijenu neke druge zene sto umjesto nje kupa mrtve,pa nakon 40 dana naplati ucenje jasina u dzamiji.(nije mi zao love bilo nego nje,jer je osjecaj kao lesinari da su je napali).toliko o IZ
A Kuduzovic mi je blizi rodjak i skoro komsija,tako da znam oko cega se to slavno ucenjastvo vrti,Pezic je ista vreca govana.
A članarina u IZ bi se trebala plaćati da podržiš IZ, lokalni džemat, džamiju itd. a ne da dobiješ džabe dženazu.
- harlekin
- Aktivni forumaš
Cuj dzabe dzenazu,nisam spomenuo tabut cefine ili nest sto platis nego jbenog hodzu,i ne nije "clanarina" podrzavanje IZ nego obveza,a kad umres oni bi trebali svoj dio obveze odradit jer si im bas zato i placao.Bosnia_Nord wrote: 16 Aug 2024, 12:16Tu imas dva problema, prvo što uopšte četeresnice i te fore nemaju veze sa islamom a drugo je što plaćanjem članarine uopšte i ne dobijaš te stvari.harlekin wrote: 16 Aug 2024, 11:56 Zajebavas ti mene vidim ja
A članarina u IZ bi se trebala plaćati da podržiš IZ, lokalni džemat, džamiju itd. a ne da dobiješ džabe dženazu.
Druga stvar sto ta slavna clanarina ide recimo hodzi iz sanskog mosta koji jadan mora putovat u kladusu u disko jbavat curice,a bgm put kosta a i te curice mogu popit neb vjerovao.Al sta fali umrijet ce tko pa se lova namakne za sljedeci diskac.
- bosnjakinja
- Inventar foruma
Islam u Bosni kao krscanstvo u Evropi prije 100 godina
znamo kako je zavrsilo
obicni narod odjebao i "starosjedioce" i "reformiste/vracanje izvoru" ,crkve prazna
Nikako da skontaju da je 2024
znamo kako je zavrsilo
obicni narod odjebao i "starosjedioce" i "reformiste/vracanje izvoru" ,crkve prazna
Nikako da skontaju da je 2024
Last edited by bosnjakinja on 16 Aug 2024, 16:57, edited 1 time in total.
- Mutevelija
- Selonačelnik
Islam nije kao bilo koja religija .bosnjakinja wrote: 16 Aug 2024, 16:55 Islam u Bosni kao krscanstvo u Evropi prije 100 godina
znamo kako je zavrsilo
obicni narod odjebao i "starosjedioce" i "reformiste" ,crkve prazna
Ti i ja da smo komunisti i da me vidiš da idem u džamiju ti bi me prijavila , a Ana kad bi vodila Marka da ide u crkvu ne bi , eto to je razlika, i tako je bilo u Jugoslaviji , ili su različite vjere i odvojenost države od crkve ili su ex muslimani komunjare veći supci bili .
Ja bi više volio Dodikovu pravoslavnu vlast nego Ateističku bošnjački bosansku fgr.
Jer sa Dodikovim znam na čemu sam sa Fgr ne, a i manji je haram da je vladar kršćanin jevrejin nego bivši musliman. Ne vjerujem da takve osobe mogu biti pravedne prema muslimanima zbog kompleksa kojih nose.
Last edited by Mutevelija on 16 Aug 2024, 16:59, edited 1 time in total.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- bosnjakinja
- Inventar foruma
Nije nikome njegova kao bilo kojaMutevelija wrote: 16 Aug 2024, 16:56Islam nije kao bilo koja religija .bosnjakinja wrote: 16 Aug 2024, 16:55 Islam u Bosni kao krscanstvo u Evropi prije 100 godina
znamo kako je zavrsilo
obicni narod odjebao i "starosjedioce" i "reformiste" ,crkve prazna
ali vjeruj da jeste,ako citas istoriju,prepoznaje se sve
- Mutevelija
- Selonačelnik
Prekinula si me odgovorio sam ti opširnije.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- harlekin
- Aktivni forumaš
"Elvedin Pezić, muslimanski učenjak iz BiH je opet briljirao. Kaže da bi muškarci trebali nositi hlače koje otkrivaju članak - gležanj, tj. nožni zglob."
Vidjaj s čim se dični (cek da ustanem) "učenjak" zamara.
Gori planeta,njegova braca trunu na sve strane,muslimansku djecu love kao zeceve,a nas pametnjakovic o gaćama,jer ne valja se zamjerit ne nekom tko moze utjecat na prodaju knjiga ili profit s neta.
Kak ovakve spodobe ikako izadju iz pizde materine to bi trevalo ba guzicu ko normalno govno izaci.
Vidjaj s čim se dični (cek da ustanem) "učenjak" zamara.
Gori planeta,njegova braca trunu na sve strane,muslimansku djecu love kao zeceve,a nas pametnjakovic o gaćama,jer ne valja se zamjerit ne nekom tko moze utjecat na prodaju knjiga ili profit s neta.
Kak ovakve spodobe ikako izadju iz pizde materine to bi trevalo ba guzicu ko normalno govno izaci.