Sve vijesti u BiH

Društvene teme iz naše zemlje.

Moderator: Krokodil Behko

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 10372 times
Been thanked: 12248 times
Status: Offline

Re: Teroristički napad u Zvorniku

Post by Krokodil Behko » 29 Apr 2015, 12:02

Vjerovao ili ne, s tim postom, najbolje si odgovorio samome sebi.
Sad svi mogu vidjeti, da ti zbilja nisi u stanju odmaknuti od tog ravnogorskog vokabulara, koji najbolje govori o tome šta ti zapravo misliš i šta bi želio da se desi na ovim prostorima.
Izvoli nastavi, uvrede od takvog lika, nikako me ne mogu izbaciti iz taka. Napiši još koji post, dokaži samog sebe i svoje prave želje ovom narodu. Ide to tebi dobro :ok

I za kraj, ne nije izmišljeno, taj lik je genocidaš.

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 29 Apr 2015, 12:17

i da je, po tebi je to opravdano... jer ako pravdas ubicu kako mu ubise oca... i ovom su!

drugo, zbog takvih i nece se nista bog zna sta iskorjenit sto se tice vehabija u bosni... bice tu rampa druge nema pa ce ti i hemijsku pregledati kad budes tio uc... do gaca :djed

nema druge...

uhapsen je hasanovic sirijski koljac... najbolji drug ubice... majka ubice govori da je bio zaveden da ga je molila da se kloni...

dakle? teroristi radikalni! pricaj ti price...

Vehabije su BiH došle za vreme rata i kao mudžahedini su ratovali na strani takozvane Armije BiH. Posle rata ostali su da žive u BiH što im je omugućio ratni politički vrh na čelu sa Alijom Izetbegovićem i Strankom demokratske akcije.

Ovo pisu novine... jel tako? tako je... eno bocinje, eno krsno polje eno djela oko zenice kolko ti volja...

vehabije zauzele veliki deo BiH i da ih ima u svakom delu države. jel tako? tako je

U suštini, vehabija ima na svakom koraku u BiH. A Zvornik je veza između Srbije i Republike Srpske. To je most i spona srpskog naroda sa dve obale Drine. jel tako? tako je

Policijska stanica je, kako tvrde bezbednosni analitičari, odbrana sa ciljem da se pošalje poruka da vehabije mogu da napadnu najčuvanije objekte u Srpskoj, odnosno jedinu oružanu silu Republike Srpske MUP RS. jel tako? tako je

Al kaida uvek poruke šalje napadajući pre svih civilne ciljeve. Sada kada žele da pošalju poruku da su veoma ojačali na nekom području onda se ide u akcije napada na oružane sile - kažu analitičari.

- Kada se govori o potencijalnim metama u Srpskoj tu nema pravila. Svaki objekat i svako mesto gde se okupljaju građani može biti potencijalna meta. Ali i tu mora biti jasna situacija da bi neki napad sa velikim brojem žrtva doneo i još jaču akciju i otvoren sukob sa vehabijama u BiH.

zastiti srpsku, zastiti svoju djecu :djed

nece tu pomahnitali koljaci uz ekber ubijati sta stignu :djed

realno je da federacija i vrh (izetbegovicev) nece se njih rjesiti jer i ne ogu to su im borci tzv branitelji od agresora...

morace srspka sama a posto ovi iz federacije mogu upast kako hoce... rampa prijatelju ili sve do jednog hapsiti parobija i proterivanje...

odstrel je tu najbolje rjesenje no jbg demokratija i idiotu daje prava...

tručnjaci, međutim, ističu da Zvornik nije slučajno izabran za mesto napada i ističu da u BiH, prema zvaničnim podacima bezbednosnih agencija, ima oko 100.000 vehabija, među kojima je oko 4.000 osoba opasnih po bezbednosnu situaciju i koje su već evidentirane u bezbednosnim sistemima zemlje. Bosna je prakticno njaveca opasnost u evropi!

odbranice se srpski narod ovih idiota i ubica...

a zelembacu i krokodilu poruka: nijesu vam uspele price o toboz dodikovom uisljanju al kaide, vehabija, isilovaca...

eno vam saucesnik sirijski koljac... eno vam majke ubice...

radikalni koljaci :djed

dati uslov, rjesicete ih se ili rampa

iskreno, nece se rjesiti...

rampa neinovnost i detaljan pregled , skener tjela :djed

od a do s... pa onda izvoli putuj...

srbin nece strahovati za djecu, zastitice ih :djed
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”

Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Biba » 29 Apr 2015, 13:07

Nisam procitala rankovicev post cijeli, predugo mi...Behki vjerujem da je ubijeni bio u Srebrenici.Pa kako on nije osudjen?U osjeckom zatvoru je puno cuvara srpskih policajaca, sumnjam da je u Srbiji tako.Ma sta samo jedan Pupovac uopce radi u nasem Saboru.Vojnik mira?! Ne opravdavam cin momka ali on je i sebe ubio...Ako je zaveden, svi koji su zavedeni traze svoj identitet, naravno na krivom mjestu...ali poznato mi je kak je moj susjed propagandu sirio i izmisljao ...i prenosio podatke o lokacijama braniteljskih punktova...i prijeto nam i svasta radio....Moj brat mu je zivot spasio a on nam je dosao ubiti mater...teske su to stvari....
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. :pusi

Mala_Mu
atomica
atomica
Mood:
Has thanked: 551 times
Been thanked: 1392 times

Post by Mala_Mu » 29 Apr 2015, 14:17

(Ne)očekivano? Evo šta bosanski Srbi poručuju nakon napada u Zvorniku

Nakon što je Nerdin Ibrić u Zvorniku ubio policajca, prije nego što je izgubio život, bezbjedonosna situacija u Bosni i Hercegovini je narušena. Međutim, iako mnogo glasnije u posljednje vrijeme čujemo govor mržnje, postoji i druga, razumnija strana. Ovo su samo neki od komentara bosanskih Srba na dešavanja od sinoć.
Dragoje Vlahović:

Ubiti nekoga za rad vjere je bolesno. To rade sektaši, a ne vjernici. Nadam se da tako misle i braća Muslimani, jer u suprotnom smo svi mi u velikom problemu. Rat i mržnja nikome dobro nisu donijeli, osim političarima. To najbolje znaju oni koji su ga preživjeli. Bosna je jedna divna zemlja i mislim da tamo svi možete da živite kao nekada, srećno i u slozi. Ne treba dirati stare rane, od prošlosti se ne živi, treba se okrenuti boljoj budućnosti, a ta budućnost zavisi od vas samih.

Duško Cvijanović 

Mladi ljudi ne znaju šta će od života, najveći krivac je država.

Milenko Stambolić 

Ne dozvolimo da nas pojedinci zavade jer će samo pojednci imati korist od toga svi smo mi jedno i kome je do rata neka mu je rat u kući.

Boško Bobić

Pa eto, dočekali smo promjene, novu bolju budućnost! Socijalizam, Bratstvo i Jedinstvo nam nije odgovaralo! Svi smo htjeli rat, revoluciju, da srusimo Jugoslaviju! Dobili smo taj rat, koji nam je donjeo kapitalizam i vjerske podjele! Uživajmo sada u tome! Mrzimo se, ubijajmo se, u ime vjera,jer to je dozvoljeno, pa demokracija je vjerskokapitalistička? Nikada vise one sloge i ljubavi među narodima Bosne, kao sta je bila, jer vjere i vjerske vođe su posijali sjeme zla, sjeme mržje među nama! Sta se vise vjerski dijelimo i mrzimo to oni lakse vladaju! I tako već stolječima! Dokazano je da u ime vjera i vjerskih ratova do sada u svijetu ima vise od osam miliona žrtava, i ko zna koliko jos u budućnosti?

Zagorka
Žena, majka, forumašica
Žena, majka, forumašica
Has thanked: 424 times
Been thanked: 627 times

Post by Zagorka » 29 Apr 2015, 16:08

Što se tiče samog čina,dok se ne ispita prava verzija,da li je vikao ovo ili ono,da li je ovakav ili onakav,neću ni davati ovdje konačan sud.
Niti znam ko stoji iza svega,ni šta je u pitanju.
Nadam se da će se sve iskristalizirati,pa ćemo znati više i samim tim moći govoriti o ovome.

Što se tiče samih komentara da je ova zemlja utočište ekstremista,pa ako ih ima,to imamo lijepo zahvaliti onima koji su sustavno radili na uništavanju ove zemlje i ovog naroda.

U vremenima kad razmišljate na način:hoće li mi familija noćas biti silovana ili zaklana,ili oboje,ili će pak biti u logor odvedena,složićete se da ne možete baš baratati logikom i razmišljati ko je to ko vam dolazi u pomoć,već će te prigrliti crnog vraga ako vam pruzi ruku i zahvaliti mu.

Da li su ti ljudi dolazili zbog nas ili zato sto zele postati sehidi,nismo mnogo razmisljali i nije nas bilo briga.
Onog momenta kad su srbi dogurali svoj prvi tenk iznad mog grada i počeli nas gađati(a njime upravljao moj komšija željko s čijom sam kćerkom išla u razred i koja je kod nas za sofrom rasla),posijali su veće zlo nego što mogu pojmiti.

Na mržnju se odgovorilo mržnjom.Tako stvari stoje.Sad odjednom šok.Znaš niste civilizirani.Nemoj zajebavati?Nek si mi to reko,evo ti malo ariela vide ti se fleke od krvi na hlačama.Od krvi moje familije btw.Ali ne mari.Zanemariću ih.Ionako nije kul da ih se sjećam.
Znaš europa,integracija,ovo,ono.Mani mezarje.

Sad je došlo svašta u BiH.Tačno.Eh,sad kažu:"znaš,vi bošnjaci bi se trebali razračunati sa njima".Ma nemoj.Qrac ti,eto vam ih pa se razračunavajte.Da nas niste klali,nebi oni došli u pomoć i nebi se nakotilo svega.
Sad kad oni vas tamburaju odjednom vam nije fino.
Znaš,kako će moje dijete sutra u školu.Aha,sad se ja trebam sekirati kako će Željkovo unuče sutra u školu?

Eto vam sektaši jebli vas oni,trazili ste dobili ste,ovo je ludilo i ovome nema kraja,posijali ste žanjite.
Baš me briga,meni previše i ne smetaju.Kad mi nazovu selam,ja odzdravim i produžim.
Sad bih se ja trebala razračunavati s njima?
Da štitim koga?Ma nemoj? :fuckoff
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.

rima
Poneki mu pročitamo
Poneki mu pročitamo

Post by rima » 29 Apr 2015, 19:28

Zagorka wrote:Što se tiče samog čina,dok se ne ispita prava verzija,da li je vikao ovo ili ono,da li je ovakav ili onakav,neću ni davati ovdje konačan sud.
Nadam se da će se sve iskristalizirati,pa ćemo znati više i samim tim moći govoriti o ovome.

Što se tiče samih komentara da je ova zemlja utočište ekstremista,pa ako ih ima,to imamo lijepo zahvaliti onima koji su sustavno radili na uništavanju ove zemlje i ovog naroda.

U vremenima kad razmišljate na način:hoće li mi familija noćas biti silovana ili zaklana,ili oboje,ili će pak biti u logor odvedena,složićete se da ne možete baš baratati logikom i razmišljati ko je to ko vam dolazi u pomoć,već će te prigrliti crnog vraga ako vam pruzi ruku i zahvaliti mu.

Da li su ti ljudi dolazili zbog nas ili zato sto zele postati sehidi,nismo mnogo razmisljali i nije nas bilo briga.
Onog momenta kad su srbi dogurali svoj prvi tenk iznad mog grada i počeli nas gađati(a njime upravljao moj komšija željko s čijom sam kćerkom išla u razred i koja je kod nas za sofrom rasla),posijali su veće zlo nego što mogu pojmiti.

Na mržnju se odgovorilo mržnjom.Tako stvari stoje.Sad odjednom šok.Znaš niste civilizirani.Nemoj zajebavati?Nek si mi to reko,evo ti malo ariela vide ti se fleke od krvi na hlačama.Od krvi moje familije btw.Ali ne mari.Zanemariću ih.Ionako nije kul da ih se sjećam.

Sad je došlo svašta u BiH.Tačno.Eh,sad kažu:"znaš,vi bošnjaci bi se trebali razračunati sa njima".Ma nemoj.Qrac ti,eto vam ih pa se razračunavajte.Da nas niste klali,nebi oni došli u pomoć i nebi se nakotilo svega.
Znaš,kako će moje dijete sutra u školu.Aha,sad se ja trebam sekirati kako će Željkovo unuče sutra u školu?

Eto vam sektaši jebli vas oni,trazili ste dobili ste,ovo je ludilo i ovome nema kraja,posijali ste žanjite.
Baš me briga,meni previše i ne smetaju.Kad mi nazovu selam,ja odzdravim i produžim.
Takvih slucajeva kao sto je tvoj je na hiljade u BiH... na svim stranama i zamisli sad sta bi se desavalo kad bi svi uzimali zakon u svoje ruke.. :) Moje a i tvoje dijete nece biti sigurno dok je ovakvih stavova "Na mržnju se odgovorilo mržnjom" :zid

Terasa svjesti
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Terasa svjesti » 29 Apr 2015, 20:05

:stop Najteži dan u životu mi je bio kada sam na silu morao uzvratiti istom mjerom .

Realno žao mi je nastradalih ljudi ali to je bio loše izorganizovan atak .

Da vas priupitam znate li koliko Ravnogorski četnički pokret ima prstalica i kako izgleda njihov jedan skup recimo na Zmijanju i Manjači . Radi li se šta na području čitave BIH da se pristalice istog pokreta suzbiju .
Rezime - kako da se suzbiju kada je Sekretar MZ-e na Manjači , bio vojvoda i nedavno se penzionisao zbog Post6 ratnog sindroma. Jedne prilike istio mi je na javnom okuopljanju na kome sam bio vezan poslom šaptao na uho da ga bole ratne rane a ja sam prenio da me nešto boli stomak . :valja

Da se razumijemo ne prebacujem lopticu i poznato mi je da se recimo jedan terorista koa što je Naser Palislamović i za kojim je bila raspisana potjetrnica šetkao nesmetano po Srednje Bosanskom i Sarajevskom kantonu cirka 2 godine .
Zar nije bio sumnjiv čovjek sa izgledom Vehabije da ga nitko od policije nije kontrolisao :kita
Naser je sumnjičen za KD-a Terorizma i kod njega su pronalaženi nacrti sa tenkovskim minama prije cirka 12 godina .
Problem je što je dalje zakazalo naše bajno sudstvo .

Upitajte se tko je u Menadžentu SIPE i čije interese isto "tijelo" zastupa .

Hajde još nešto, tko nam to sjedi u sudovima . :sex

Tko je zakazao. A mi spominjemo da terorizam treba suzbiti . :zid
Pametan čovjek vidi onoliko, koliko mu treba, a ne koliko može vidjeti.
(Michael de Montaigne).

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 29 Apr 2015, 22:08

pravdanje

fino... i NEBITNO

:)

IZ TOG RAZLOGA DJE I OVO PRAVDATE, PRONALAZITE OPRAVDANJE, NEMA SA VAMA ZAJEDNICKOG ZIVOTA... OVAKVOG DA, SA ENTITETIMA I SVOJOM VLASCU U NJIMA

vi ste zemlja vehabija, isilovaca, al kaide, koji su udomljeni kod vas, kao zasluzni koljaci iz toboz oslobodilackog rata...

srbi ce se vehabija rjesiti posle ovoga i u srbiji i u RS

a vi kako ocete...

u evropi ste bolest sa njima...

srbi ce na svojoj teritoriji biti penicilin za idiote islamisticke...
"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 29 Apr 2015, 22:18

Mala_Mu wrote:(Ne)očekivano? Evo šta bosanski Srbi poručuju nakon napada u Zvorniku

Nakon što je Nerdin Ibrić u Zvorniku ubio policajca, prije nego što je izgubio život, bezbjedonosna situacija u Bosni i Hercegovini je narušena. Međutim, iako mnogo glasnije u posljednje vrijeme čujemo govor mržnje, postoji i druga, razumnija strana. Ovo su samo neki od komentara bosanskih Srba na dešavanja od sinoć.
Dragoje Vlahović:

Ubiti nekoga za rad vjere je bolesno. To rade sektaši, a ne vjernici. Nadam se da tako misle i braća Muslimani, jer u suprotnom smo svi mi u velikom problemu. Rat i mržnja nikome dobro nisu donijeli, osim političarima. To najbolje znaju oni koji su ga preživjeli. Bosna je jedna divna zemlja i mislim da tamo svi možete da živite kao nekada, srećno i u slozi. Ne treba dirati stare rane, od prošlosti se ne živi, treba se okrenuti boljoj budućnosti, a ta budućnost zavisi od vas samih.

Duško Cvijanović 

Mladi ljudi ne znaju šta će od života, najveći krivac je država.

Milenko Stambolić 

Ne dozvolimo da nas pojedinci zavade jer će samo pojednci imati korist od toga svi smo mi jedno i kome je do rata neka mu je rat u kući.

Boško Bobić

Pa eto, dočekali smo promjene, novu bolju budućnost! Socijalizam, Bratstvo i Jedinstvo nam nije odgovaralo! Svi smo htjeli rat, revoluciju, da srusimo Jugoslaviju! Dobili smo taj rat, koji nam je donjeo kapitalizam i vjerske podjele! Uživajmo sada u tome! Mrzimo se, ubijajmo se, u ime vjera,jer to je dozvoljeno, pa demokracija je vjerskokapitalistička? Nikada vise one sloge i ljubavi među narodima Bosne, kao sta je bila, jer vjere i vjerske vođe su posijali sjeme zla, sjeme mržje među nama! Sta se vise vjerski dijelimo i mrzimo to oni lakse vladaju! I tako već stolječima! Dokazano je da u ime vjera i vjerskih ratova do sada u svijetu ima vise od osam miliona žrtava, i ko zna koliko jos u budućnosti?

tacno tako

sao sto je arpaski sljam ovdje od rata utemeljen, i potom je za svoje zasluge klanja dobio prebivaliste i drzavljanstvo, uvukao se u pore vlade izetbegoviceve...

nece ih se oni rjesiti...

i kolko mi licemjerno zvuci ono pozivanje na jedinstvenu bosnu, cjelovitu bez entiteta, a rusila se jugoslavija?

rusis jedinstvo pa posle trucas...

tako je, izabralo se odvajanje, mrznja i evo proizvoda... no, ko zna, mozda sve ovo izidje kao pobjeda naroda...

da se odvoji zito od kukolja...

danas citam izjavu majke ubijenog:

ubise mi muza na pragu rodjene kuce na pocetku rata , odande smo pobjegli s kesom u ruci... sad mi ubise i sina...

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 29 Apr 2015, 22:28

rima wrote:
Zagorka wrote:Što se tiče samog čina,dok se ne ispita prava verzija,da li je vikao ovo ili ono,da li je ovakav ili onakav,neću ni davati ovdje konačan sud.

Takvih slucajeva kao sto je tvoj je na hiljade u BiH... na svim stranama i zamisli sad sta bi se desavalo kad bi svi uzimali zakon u svoje ruke.. :) Moje a i tvoje dijete nece biti sigurno dok je ovakvih stavova "Na mržnju se odgovorilo mržnjom" :zid

kome ti pricas?

dzaba lupas glavu... takva rdja pavda i odlaske u siriju i klanja ... jes oni su dosli jer su ovi toboz klani pa pritjekli u pomoc... iranska sluzna je ec uveliko bila tu a al kaida je spremno docekala raspad u jugi...

nema veze, ovo je samo jos jedan znak da samo u Srpskoj srbi imaju opstanak... price o jedinstvu bez entiteta... malo morgen :djed

u RS procesljati svako selo, svakkog bosnjaka sumnjivog, sve do jednog propratiti, a posle pri odvajanju zita od kukolja noralnima pruziti ruku...

inace djeca ce nam vazda biti u opasnosti pri polasku u skolu... ovo je upozorenje i s ti se ne smije niko igrati...

neka radi federacija sto joj volja i nek isle kako oce, zna da ia nogo koji normalno razmisljaju ali srbi se moraju zastititi ubuduce od ovih idiota...

udar na jedinu oruzanu snagu u RS je direktan udar na RS

majke nece biti mirne od sada... to se mora rjesiti, dakle precesljavanje svakog jebenog sela na teritoriji RS a izedju kantona neke rampe...

u pitanju su najladji i bezbjednost njihova... stoga sto je bilo bilo je, od sad bez provjere :jok

Terasa svjesti
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Terasa svjesti » 29 Apr 2015, 22:33

Rankoviću ne štima mi tvoja retorika . Sloboda je kretanja i svatko može gdje hoće . Kada Srbi sumnivog Bošnjaka proprate , pojasni mi kako i na koji način će odvojiti žito od kukolja .
Pametan čovjek vidi onoliko, koliko mu treba, a ne koliko može vidjeti.
(Michael de Montaigne).

greeneyes
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 6125 times
Been thanked: 6712 times

Post by greeneyes » 29 Apr 2015, 22:39

Rankec, nije valjda da ne znaš za nuklerano postrojenje koje je došlo s pripadnicima Al Kaide? Zato se mi ne bojimo mogućeg rata. :kafa
Samo sabura

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 29 Apr 2015, 22:46

posle ovoga ce konacno se resit snjima, posto na teritorijo cjele bosne srbi to ne mogu, au federaciji i posle vise njihovih puskaranja ni sad nece bit nista novo, ostaje da se RS preceslja do temelja... svako jebeno selo...

ovo ko olako shvati najebo je, jer ovaj teroristicki napad nam je opomena da se to zlo ukorjeni inace su na djeca u opasnosti...

dakle, nemamo utticaj na federaciji, srbi mogu u RS... potpuna saradnja sa srbijom, inforacije od sluzbe, povezanost sa sandzakom...

i na RS provjeriti, pratiti, a posle kad se bosnjaci pretresu (a ima se razloga i zasto) , odvaja se zito od kukolja a nogo je vise zita, vjerujem u to!

medjutim ostaje rak rana, federacija, oni ce otalen upast kad oce, dzaba i pretresamo po RS.. e ali malo shipurak!

rampe, pregled, lica i prtljaga... pri ulasku... pa izvoli putuj noralno ko covjek...

druge nema, jedino ce tad ajke posle ovoga bit sigurne da i djeca nijesu ugrozena...

iaju srbi pravo zastit se, i ucinice se sve... samo polako...

sad lepo u hapsenja... pa pendrecenja, pa robije...

upatice vehabista oca li u koljackog i proklinjace dan kad se rodio... s idiotia ne smje bit pardona...

istovremena akcija i u srbiji... dolje na sandzak... ajo zukorlicu ponesi cetkicu za zube, i donji ves... na duzi odmor u prdekanu...

i njegovi skojevci of kors...

sad jednom za svagda...

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 29 Apr 2015, 22:49

zelembac :zubi

sta ti je alijin pionir :valja

greeneyes
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 6125 times
Been thanked: 6712 times

Post by greeneyes » 29 Apr 2015, 22:53

Što bolan pišeš te kilometarske postove? Zar ti nije lakše samo kopirati stare postove i lijepiti ih po ovakvim temama, e svašta, što se čovjek ne zna snaći. Svejedno mantraš jednu te istu priču svo vrijeme, svaki post liči ko jaje jajetu, niko živ ne čita te tvoje dubokoumne postove. Možda pokoji gost pročita, al' se vjerujem brzo pokaje il' kvalitetno ismije, ako je vesele naravi. :valja
Samo sabura

drugrankovic
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by drugrankovic » 29 Apr 2015, 23:56

naso mi ko drzat slovo :zubi

nek se posle tvojih postova ne kaje, jebo moje

aj ovdje i pricaj sto ti volja, al posle laprdanja u intimnim temama izgubio si u rankovim ocima mnogo

tamo ranko bar sebe prljo nije, niti protiv jedne rjec reko nije niti ce, kako sa 16 svojih ljeta tako i sad

tako da savetodavce nos zabi u se i u svoje kljuse :djed

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 10372 times
Been thanked: 12248 times

Post by Krokodil Behko » 01 May 2015, 19:03

Pročitajte cijeli komentar zbog kojeg je policija RS-a uhapsila Sanela Menzila iz Kotor Varoši

Sanel Menzil iz Večića, općina Kotor Varoš je, kao i desetine hiljada drugih korisnika društvenih mreža, komentarisao napad na policijsku stranicu Zvornik. Komentar koji je ostavio na Facebooku, a za koji je rekao da ga je potom sam izbrisao jer je pokrenuta široka rasprava, bio je povod policiji RS da ga jučer uhapsi, i to po svemu sudeći bez naloga, i zadrži u pritvoru 24 sata, piše novinska agencija Patria.

Image

Ako pripadnici MUP-a RS tako revnosno rade svoj posao i brinu se o zaustavljanju raspirivanja međunacionalne mržnje, za šta su navodno Sanela optužili, kako to da onda grupa na Facebooku Vukovi sa Drine, gdje su ostavljeni brojni komentari koji pozivaju na ubijanja i osvete, promakli njihovom budnom oku.

"Oj Zvorniku,nemoj se bojati,Vukovi će tebe sačuvati, zapamtiće sve te vehabije, ko su Slavni Vukovi sa Drine" samo je jedan od komentara u ovoj grupi na FB. Nadamo se da će MUP RS obratiti pažnju i na ovakav ratnohuškački govor.

- Ja odobravam i isto bi uradio na njegovom mjestu. Nek mu je rahmet duši. I daj Bože da jednom ove naše gnjide počnu pričati pa da se bar jednom zna ko je i šta, i koji su to među nama, napisao je Sanel u komentaru na FB.

Od ponedjeljka navečer, kada se dogodio napad u Zvorniku društvene mreže doslovno gore. Raznih komentara ima, tako da je nejasno zbog čega je baš ovaj Sanelov komentar policiju RS ponukao da ga uhapse u njegovoj kući.

(Nap.ba/DEPO PORTAL/aa)

Biba
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Biba » 01 May 2015, 19:45

... ćula sam da je majka savjetovala sina kao svaka majka ali nikad ne možemo znati što je i kako bilo u duši toga momka...čak ni majka možda nije znala...njoj je bio suprug a njemu otac...nije isto...ne odobravam čin...ne nosimo se svi jednako ni s tugom...vidjela sam suze za ppolicajcem...koliko je suza proliveno za onima koju su odvedeni zajedno s ocem momka...nikoga te suze nisu dirnule da se spriječi....mnogi još šetaju i prkose nekažnjeni......kako to boli...najbolje znaju oni kojima su naudili takvi
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. :pusi

rima
Poneki mu pročitamo
Poneki mu pročitamo

Post by rima » 01 May 2015, 23:53

Kako taj momak veli Ija bih da sam na njegovom mjestu je licemjerno

Nista on nije osvetio vec je svoju majku ostavio na najvece i najgore muke Kao sto i ona sama kaze bolje da je mene ubio.

vila
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 446 times
Been thanked: 811 times

Post by vila » 02 May 2015, 20:58

drugrankovic wrote:posle ovoga ce konacno se resit snjima, posto na teritorijo cjele bosne srbi to ne mogu, au federaciji i posle vise njihovih puskaranja ni sad nece bit nista novo, ostaje da se RS preceslja do temelja... svako jebeno selo...

ovo ko olako shvati najebo je, jer ovaj teroristicki napad nam je opomena da se to zlo ukorjeni inace su na djeca u opasnosti...

dakle, nemamo utticaj na federaciji, srbi mogu u RS... potpuna saradnja sa srbijom, inforacije od sluzbe, povezanost sa sandzakom...

i na RS provjeriti, pratiti, a posle kad se bosnjaci pretresu (a ima se razloga i zasto) , odvaja se zito od kukolja a nogo je vise zita, vjerujem u to!

medjutim ostaje rak rana, federacija, oni ce otalen upast kad oce, dzaba i pretresamo po RS.. e ali malo shipurak!

rampe, pregled, lica i prtljaga... pri ulasku... pa izvoli putuj noralno ko covjek...

druge nema, jedino ce tad ajke posle ovoga bit sigurne da i djeca nijesu ugrozena...

iaju srbi pravo zastit se, i ucinice se sve... samo polako...

sad lepo u hapsenja... pa pendrecenja, pa robije...

upatice vehabista oca li u koljackog i proklinjace dan kad se rodio... s idiotia ne smje bit pardona...

istovremena akcija i u srbiji... dolje na sandzak... ajo zukorlicu ponesi cetkicu za zube, i donji ves... na duzi odmor u prdekanu...

i njegovi skojevci of kors...

sad jednom za svagda...
joj ranko kako ti meni nekad digneš živac :123
stalno ista priča...a spočitavaš drugima opravdavanje zločina zločinom!
pa ti si tu magistrirO...tebe je za rat u Hrvatskoj opravdanje Jasenovac,,za rat u Bosni.. ubojstvo srpskog svata...
kao prvo u ovom postu spominješ RS i pozivaš na čišćenje!!! pa već je očišćena i to krvavo
malo pripazi na riječnik kad pišeš o osjetljivim stvarima

Kad sam otvorila ovu temu prvi put...prvo mi je išlo na živce što se pažnja usmjerava na dodikove reakcije ili što se pokušava umanjiti činjenica da u BIH postoje islamski ekstremisti...
ne mislim da je taj problem nešto ekstremno izražen ali postoji
@zagorka reče...baš me briga,meni ne smetaju ..odpozdravim i ćao
e pa nije baš tako jednostavno....nije ovo prvi takav čin( na svim vjestima i domaćim i stranim je ovo okvalificirano kao terorizam)..i nisu stradavali samo Hrvati ili sada ovaj Srbin...čini mi se da je u Bugojnu nastradao Bošnjak....
Sigurno je da je postojanje skupina povezanih sa ekstremistima problem svih nas..to jest problem države
Toliko o tome
e sad dolazim do tvojih komentara
nije mi jasno kako možeš sipati toliko gorčine i tako ogorčeno tražiti pravdu
pogotovo jer se radi o tom području...ne moram te valjda podsjećati koliko je taj dio bosne natopljen krvlju..
u onom ratu pa sad u ovom...pa ranko to je doslovno bila "klaonica"(teško mi je upotrijebiti ovaj izraz ali moram) Bošnjaka ili nekad muslimana..toliki zločini,tolike žrtve...grozota
i tebe sad šokira ili iznenađuje da je taj dečko reagirao tako??
Šta je napravila ta RS da pokuša nekako sanirati posljedice svog nastanka?
misliš da je lako vratiti se i živjeti tamo..gledati krvnike?
i onda si šokiran ekstremizmom...niđe veze...

Post Reply

Return to “BiH”