i da je, po tebi je to opravdano... jer ako pravdas ubicu kako mu ubise oca... i ovom su!
drugo, zbog takvih i nece se nista bog zna sta iskorjenit sto se tice vehabija u bosni... bice tu rampa druge nema pa ce ti i hemijsku pregledati kad budes tio uc... do gaca
nema druge...
uhapsen je hasanovic sirijski koljac... najbolji drug ubice... majka ubice govori da je bio zaveden da ga je molila da se kloni...
dakle? teroristi radikalni! pricaj ti price...
Vehabije su BiH došle za vreme rata i kao mudžahedini su ratovali na strani takozvane Armije BiH. Posle rata ostali su da žive u BiH što im je omugućio ratni politički vrh na čelu sa Alijom Izetbegovićem i Strankom demokratske akcije.
Ovo pisu novine... jel tako? tako je... eno bocinje, eno krsno polje eno djela oko zenice kolko ti volja...
vehabije zauzele veliki deo BiH i da ih ima u svakom delu države. jel tako? tako je
U suštini, vehabija ima na svakom koraku u BiH. A Zvornik je veza između Srbije i Republike Srpske. To je most i spona srpskog naroda sa dve obale Drine. jel tako? tako je
Policijska stanica je, kako tvrde bezbednosni analitičari, odbrana sa ciljem da se pošalje poruka da vehabije mogu da napadnu najčuvanije objekte u Srpskoj, odnosno jedinu oružanu silu Republike Srpske MUP RS. jel tako? tako je
Al kaida uvek poruke šalje napadajući pre svih civilne ciljeve. Sada kada žele da pošalju poruku da su veoma ojačali na nekom području onda se ide u akcije napada na oružane sile - kažu analitičari.
- Kada se govori o potencijalnim metama u Srpskoj tu nema pravila. Svaki objekat i svako mesto gde se okupljaju građani može biti potencijalna meta. Ali i tu mora biti jasna situacija da bi neki napad sa velikim brojem žrtva doneo i još jaču akciju i otvoren sukob sa vehabijama u BiH.
zastiti srpsku, zastiti svoju djecu
nece tu pomahnitali koljaci uz ekber ubijati sta stignu
realno je da federacija i vrh (izetbegovicev) nece se njih rjesiti jer i ne ogu to su im borci tzv branitelji od agresora...
morace srspka sama a posto ovi iz federacije mogu upast kako hoce... rampa prijatelju ili sve do jednog hapsiti parobija i proterivanje...
odstrel je tu najbolje rjesenje no jbg demokratija i idiotu daje prava...
tručnjaci, međutim, ističu da Zvornik nije slučajno izabran za mesto napada i ističu da u BiH, prema zvaničnim podacima bezbednosnih agencija, ima oko 100.000 vehabija, među kojima je oko 4.000 osoba opasnih po bezbednosnu situaciju i koje su već evidentirane u bezbednosnim sistemima zemlje. Bosna je prakticno njaveca opasnost u evropi!
odbranice se srpski narod ovih idiota i ubica...
a zelembacu i krokodilu poruka: nijesu vam uspele price o toboz dodikovom uisljanju al kaide, vehabija, isilovaca...
eno vam saucesnik sirijski koljac... eno vam majke ubice...
radikalni koljaci
dati uslov, rjesicete ih se ili rampa
iskreno, nece se rjesiti...
rampa neinovnost i detaljan pregled , skener tjela
od a do s... pa onda izvoli putuj...
srbin nece strahovati za djecu, zastitice ih

"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”