Moderator: Krokodil Behko
Koga su oni sreli? Irmu BalijagicHAVANA wrote: 04 Dec 2019, 09:10 Neki dan je zena nalupala muza,zenu i cerku na dobrinji.Ja umro od sege.Oko parking mjesta svadja...Parkiro se papak pred kantu a ona bacala smece,i jos izasao i poceo joj psovati.Znaci direkt i bez razmisljanja puni u glavu
onda izasla zena da nesta ronda,pljus.Cerka je povukla za rukav,nju gurnula.I ode svojim poslom.
Ne bi nikad rekao,pravo dobro izgleda.Bas zensko.
![]()
Dori wrote: 04 Dec 2019, 09:30Koga su oni sreli? Irmu BalijagicHAVANA wrote: 04 Dec 2019, 09:10 Neki dan je zena nalupala muza,zenu i cerku na dobrinji.Ja umro od sege.Oko parking mjesta svadja...Parkiro se papak pred kantu a ona bacala smece,i jos izasao i poceo joj psovati.Znaci direkt i bez razmisljanja puni u glavu
onda izasla zena da nesta ronda,pljus.Cerka je povukla za rukav,nju gurnula.I ode svojim poslom.
![]()
![]()
storm wrote: 04 Dec 2019, 04:57Pa ne hodaju žene okolo sa pištoljima..Mutevelija wrote: 04 Dec 2019, 02:40
Prije će te žena ubiti pištoljem nego muškarac.
Žena naravno iz straha će prije obarač pritisnuti.
Da ne potezem ostale statistike.
Sav si isplasen od žena, bojiš se, mrzis izgleda... Strašno.
A da je muskarac nalupao zenu ne bi umro od segeHAVANA wrote: 04 Dec 2019, 09:10 Neki dan je zena nalupala muza,zenu i cerku na dobrinji.Ja umro od sege.Oko parking mjesta svadja...Parkiro se papak pred kantu a ona bacala smece,i jos izasao i poceo joj psovati.Znaci direkt i bez razmisljanja puni u glavu
![]()
To ti samo zamišljaš...Mutevelija wrote: 04 Dec 2019, 10:47storm wrote: 04 Dec 2019, 04:57
Pa ne hodaju žene okolo sa pištoljima..
Pa ja.kazem da uperi u tebe pistolj zena ili muskarac prije ces umrijeti od zene nego muskarca koji je.mozda snazan kao ti.
Opet ti protiv zenaMutevelija wrote: 04 Dec 2019, 10:47storm wrote: 04 Dec 2019, 04:57
Pa ne hodaju žene okolo sa pištoljima..
Pa ja.kazem da uperi u tebe pistolj zena ili muskarac prije ces umrijeti od zene nego muskarca koji je.mozda snazan kao ti.
To je realnostDori wrote: 04 Dec 2019, 11:15Opet ti protiv zenaMutevelija wrote: 04 Dec 2019, 10:47
Pa ja.kazem da uperi u tebe pistolj zena ili muskarac prije ces umrijeti od zene nego muskarca koji je.mozda snazan kao ti.![]()
Pa ovaj kako je krenuo i nalupo bi je.Al se prevario.Mutevelija wrote: 04 Dec 2019, 10:48A da je muskarac nalupao zenu ne bi umro od segeHAVANA wrote: 04 Dec 2019, 09:10 Neki dan je zena nalupala muza,zenu i cerku na dobrinji.Ja umro od sege.Oko parking mjesta svadja...Parkiro se papak pred kantu a ona bacala smece,i jos izasao i poceo joj psovati.Znaci direkt i bez razmisljanja puni u glavu
![]()
![]()
Ne mislim se ni zeniti,Snowie wrote: 04 Dec 2019, 12:43 Mute moras malo svoj stav o zenama promjeniti ako mislis da se nekad u buducnosti zenis... a mozda i naidje neka po tvom ukusu...
Da je imao mamjeru bila bi nalupana, da li to bila cigla pivska flasa bilo sta drugo kao sto bi muskarca
Da je imao mamjeru bila bi nalupana, da li to bila cigla pivska flasa bilo sta drugo kao sto bi muskarca
Znas ono kad krenes na silu i foru,razmases se a frajer te opali na prvu.Ostanes u cudu i na zemlji...Mutevelija wrote: 04 Dec 2019, 13:28Da je imao mamjeru bila bi nalupana, da li to bila cigla pivska flasa bilo sta drugo kao sto bi muskarca![]()
HAVANA wrote: 04 Dec 2019, 09:10 Parkiro se papak pred kantu a ona bacala smece,i jos izasao i poceo joj psovati.Znaci direkt i bez razmisljanja puni u glavu![]()
Kazem ti covjek covjeka izbode nozem, bojim se da zena ne prekoraci tu granicu zene pa posta ne taj muskarac .HAVANA wrote: 04 Dec 2019, 13:38Znas ono kad krenes na silu i foru,razmases se a frajer te opali na prvu.Ostanes u cudu i na zemlji...Mutevelija wrote: 04 Dec 2019, 13:28
Da je imao mamjeru bila bi nalupana, da li to bila cigla pivska flasa bilo sta drugo kao sto bi muskarca![]()
E tako,al treba.
![]()
HAVANA wrote: 04 Dec 2019, 09:10 Parkiro se papak pred kantu a ona bacala smece,i jos izasao i poceo joj psovati.Znaci direkt i bez razmisljanja puni u glavu![]()
Mutevelija wrote: 04 Dec 2019, 13:28Da je imao mamjeru bila bi nalupana, da li to bila cigla pivska flasa bilo sta drugo kao sto bi muskarca![]()
Tako nekakoKrokodil Behko wrote: 04 Dec 2019, 17:00Mutevelija wrote: 04 Dec 2019, 13:28
Da je imao mamjeru bila bi nalupana, da li to bila cigla pivska flasa bilo sta drugo kao sto bi muskarca![]()
Ali sva njena sreća, pa je on merhametli i pustio je da ga razbije ko p....
Prvo, i muskarci strahuju i njihova reakcija iz straha bi mogla biti zesca jer im strah nije toliko blizak kao zenama koje se pauka boje, zene ti u strahu funkcionisu kao i bez njeg.Mutevelija wrote: 04 Dec 2019, 11:18To je realnostvi pucate iz straha, muskarci iz zelje da rane ili vecinom ubiju .
Evo ti vidituzlak1212 wrote: 05 Dec 2019, 08:24Prvo, i muskarci strahuju i njihova reakcija iz straha bi mogla biti zesca jer im strah nije toliko blizak kao zenama koje se pauka boje, zene ti u strahu funkcionisu kao i bez njeg.Mutevelija wrote: 04 Dec 2019, 11:18
To je realnostvi pucate iz straha, muskarci iz zelje da rane ili vecinom ubiju .
I ja i ti i bi se zivi usrali da nas ko s ledja u mraku zaskoci za vrat, tako da ne pricaj o zenama kao da su niza sorta. Strah pred nasilnikom nema neke veze sa spolom.
Drugo, koliko se u to razumijem, prilikom straha ti se oduzmu i ruke i noge i otezabse disanje itd, nemos od te osobe ocekivat da iste sekunde reaguje i potegne za oruzjem (necemo pricati koliko je to vjerovatno glupo i bolje je trenirat samoodbranu neku nego oslanjat se na ta sranja)
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests