Sta ste sanjali predhodne noci?
Moderator: Krokodil Behko
-
Mon
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 4001 times
- Been thanked: 5095 times
- Status: Offline
Re: Sta ste sanjali predhodne noci?
Sanjala sestru koja nije vise ziva, u pink trenerci kako polulezi na podu i komentarise neke pantalone….i meni glas zvuci poznato…ja pridjem da je pogledam da se uvjerim da je to ona…a ona kaze “sta blenes” (imala je tu uzrecicu)….a ja ne mogu da izgovorim nista i da joj kazem koliko je volim i koliko mi nedostaje
samo gledam i neka tezina u meni….a ona meni: “sve sto bih ti ja rekla ti to vec i sama znas”…..i ja zagrlim njena koljena i zatvorim oci i kada sam ih otvorila…nje vise nije bilo…
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 7971 times
- Been thanked: 18860 times
Imaju 350m od mene dvije vikendice. U jednu povremeno dolaze rodjaci a druga je kupljena i sad tu stalno zive neki opskurni bosanci.
Sanjam kako prolazim tuda a pred kucom rodjaka lezi crni pas. Pridje mi i udruzi se sa mnom. Nije on puno mrsav ali vrat mu tanak ko igla, gotov se prekinuti. I ja kontam kako cu mu od kuce donijeti hrane i hraniti ga dok dodju rodjaci pred cijom kucom je lezao. Hodamo prema mojoj kuci i pricamo. Pitam ga ja kolika puta dnevno jede, hrani li ga opskurna komsinica, kakva je prema njemu, kakav je njen muz, gdje spava nocu (pas) a on mi sve fino odgovara i sve pozitivno, kao fino mu, fine mu komsije i sve to prica nekim smirenim ljudskim glasom a kako prica tako mu se deblja vrat i na kraju dodje na normalno.
Sjecam se jos da je kraj nas prolazio neki covjek i da sam se pitala jel sad on cuje kako pas meni prica ili cuje obicni lavez.
I kao priblizimo se mojoj kuci a pred kucom Duska i kao moj njem.ovcar. onda crni pas stane i kaze, ja necu dalje, odoh kuci da ne prepadnem tvoje ljubimce. I ode.
Svasta.
Sanjam kako prolazim tuda a pred kucom rodjaka lezi crni pas. Pridje mi i udruzi se sa mnom. Nije on puno mrsav ali vrat mu tanak ko igla, gotov se prekinuti. I ja kontam kako cu mu od kuce donijeti hrane i hraniti ga dok dodju rodjaci pred cijom kucom je lezao. Hodamo prema mojoj kuci i pricamo. Pitam ga ja kolika puta dnevno jede, hrani li ga opskurna komsinica, kakva je prema njemu, kakav je njen muz, gdje spava nocu (pas) a on mi sve fino odgovara i sve pozitivno, kao fino mu, fine mu komsije i sve to prica nekim smirenim ljudskim glasom a kako prica tako mu se deblja vrat i na kraju dodje na normalno.
Sjecam se jos da je kraj nas prolazio neki covjek i da sam se pitala jel sad on cuje kako pas meni prica ili cuje obicni lavez.
I kao priblizimo se mojoj kuci a pred kucom Duska i kao moj njem.ovcar. onda crni pas stane i kaze, ja necu dalje, odoh kuci da ne prepadnem tvoje ljubimce. I ode.
Svasta.
- Duh
- Inventar foruma

- Has thanked: 1707 times
- Been thanked: 2324 times
prolazis kroz neki tezak period. previse nepovjerenja, previse sumnjanje...moguce da cak i sama sumnjas u to svoje nepovjerenje prema nekome.
- Sioux
- Inventar foruma

- Has thanked: 1371 times
- Been thanked: 1665 times
Pitam ga ja kolika puta dnevno jede, hrani li ga opskurna komsinica
Pogled Joca Vujičića
- Zanki
- saudade

- Has thanked: 27700 times
- Been thanked: 31684 times
Pa što ne spavaš

Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
- Maja
- Administrator

Bjezi bolan duse od finog i mirnog sna ti izvlacis neke tragedije.Duh wrote: 27 Feb 2022, 10:44 prolazis kroz neki tezak period. previse nepovjerenja, previse sumnjanje...moguce da cak i sama sumnjas u to svoje nepovjerenje prema nekome.
Idi lezi.
- Duh
- Inventar foruma

danas mnogi misle da je ljubav prema zivotinjama to sto odrzava ljudskost, a ljudskost odrzava svijet i svemir.
nahrani ga, ustroji, cipiraj i vodaj na lancu.
ja im takvu ljubav vracenu, ne smijem ni u najgorem ludilu pozeljeti.
ok, ako pogledam vedriju stranu sna...ostaje samo upravo ta briga, jel ona hrani crnoga.
- Maja
- Administrator

- ironman
- sirius

- Has thanked: 25919 times
- Been thanked: 26547 times
Sto?Duh wrote: 27 Feb 2022, 11:23danas mnogi misle da je ljubav prema zivotinjama to sto odrzava ljudskost, a ljudskost odrzava svijet i svemir.Maja wrote: 27 Feb 2022, 11:19
Bjezi bolan duse od finog i mirnog sna ti izvlacis neke tragedije.
Idi lezi.
nahrani ga, ustroji, cipiraj i vodaj na lancu.
ja im takvu ljubav vracenu, ne smijem ni u najgorem ludilu pozeljeti.
ok, ako pogledam vedriju stranu sna...ostaje samo upravo ta briga, jel ona hrani crnoga.
Sta da mu radis u gradovima?
Pustit ovako ko sto su nam nametnuli da se ne smiju sklanjat pa se udruzuju u copore i samo cekaj kad ce naredni puta napast..
Nema svako 20 duluma oko kuce pa da pseto uziva u sirini.
A uopce ne sumnjam u iskrenu ljubav ljudi koji cipiraju pa i kastriraju svoje pse..
Ti psi uzivaju u paznji vlasnika dok lutalica ceka komad najjeftinije salame od "dobrog samaricanina" prolaznika koji tim potezom samo produbljuje problem..
Ako si dobronamjeran uzmi psa i usvoji ga..marka za salamu samo zadovolji tastinu tih koji hrane po putu..
dream of spring...
- Duh
- Inventar foruma

ostavio bi ih radje na 20 duluma.
doduse i cipiranje nekih ljudi i kastriranje bi bilo prihvatljivo mnogima.
- ironman
- sirius

- Has thanked: 25919 times
- Been thanked: 26547 times
Ne znam ni sta da ti kazem..Duh wrote: 27 Feb 2022, 12:59 ostavio bi ih radje na 20 duluma.
Psi su domace zivotinje koje ako pustis u divljinu dobijes neku podvrstu koja nit sebi nit prirodi koristi.
Nisu oni za zivota na ulici.
Ljude..itekako da se slazem da postoje primjerci koje treba cipirati a dakako i skratit za damu
dream of spring...
- Shadow
- Svemirka

- Has thanked: 24737 times
- Been thanked: 27430 times
- Koteljubi_kadnisamtu
- Inventar foruma

- Has thanked: 4297 times
- Been thanked: 2112 times
Nista ovog duha ne kontam, nadam se da nece doci u san 
Ko te jubi kad nisam tu jebla te beba ?
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14543 times
- Been thanked: 10048 times
da je Milu pojeo veliki zuti macak
i sanjala sam Stanka...dodjem jutros na posao, kaze on "Sanjao sam te sinoc, isli smo birati kuhinje i razgledali ruckice za ormarice"
eto...
i sanjala sam Stanka...dodjem jutros na posao, kaze on "Sanjao sam te sinoc, isli smo birati kuhinje i razgledali ruckice za ormarice"
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- Zizi
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 9716 times
- Been thanked: 8353 times
-
Mon
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 4001 times
- Been thanked: 5095 times
- Maja
- Administrator

Ma ko i uvijek gluposti.
Pred nekom sam stalom. Na drvenim vratima nacrtan je krug u kojem pise "jedva cekam da dobijem pare pa da posjetim ove krave". Otvorim vrata a unutra desetak krava.
Poslije hodam ulicom s bratom i pred jednom kucom vidim dvadesetak macaka raznih boja, naprijed su sve narancaste i sa strane jedan zuti cuko lezi na stolici.
Uslikam ih, kad iz kuce izadje zena i poce galamiti na mene, sto slikam privatno vlasnistvo. Kazem joj sta ima veze, volim zivotinje pa da uslikam. Poce ona trcati prema nama, ja i brat pobjegnemo.
Izadjemo na drugu, glavnu, cestu, zaustavim taksi ko u filmovima da pobjegnemo, al brata nema.
Krenem nazad da ga trazim, zovem ga, stigne me ova zena i kako vidje da trazim brata, prestade se i ona ljutiti pa poce traziti sa mnom.
Rekoh, mozda je usao u ovu rusevinu. Udjemo i mi, unutra sve komadi drveta, betona, i preko cijele rusevine (unutra) lezi munara.
Zovem brata kad se odnekud odazva, kaze sto me budis, bio sam zaspo.
Pred nekom sam stalom. Na drvenim vratima nacrtan je krug u kojem pise "jedva cekam da dobijem pare pa da posjetim ove krave". Otvorim vrata a unutra desetak krava.
Poslije hodam ulicom s bratom i pred jednom kucom vidim dvadesetak macaka raznih boja, naprijed su sve narancaste i sa strane jedan zuti cuko lezi na stolici.
Uslikam ih, kad iz kuce izadje zena i poce galamiti na mene, sto slikam privatno vlasnistvo. Kazem joj sta ima veze, volim zivotinje pa da uslikam. Poce ona trcati prema nama, ja i brat pobjegnemo.
Izadjemo na drugu, glavnu, cestu, zaustavim taksi ko u filmovima da pobjegnemo, al brata nema.
Krenem nazad da ga trazim, zovem ga, stigne me ova zena i kako vidje da trazim brata, prestade se i ona ljutiti pa poce traziti sa mnom.
Rekoh, mozda je usao u ovu rusevinu. Udjemo i mi, unutra sve komadi drveta, betona, i preko cijele rusevine (unutra) lezi munara.
Zovem brata kad se odnekud odazva, kaze sto me budis, bio sam zaspo.
- Duh
- Inventar foruma

10 krava je dobro, ali 20 macaka je u stanju pojesti 10 krava.
u tebi se lomi neka odluka,
slaba ti vjera.
u tebi se lomi neka odluka,
slaba ti vjera.
- Shadow
- Svemirka

- Has thanked: 24737 times
- Been thanked: 27430 times
Nisam sinoc ali jesam neku noc. Nakog djecaka, ne znam ima li 20. Ko slika.
Acta non Verba