Pa kad jesi, izmedju ostalog i zbog sharka.Naseef Mushroom wrote: 20 Jun 2022, 17:54Kad smo se već svi otvorili...bagra wrote: 20 Jun 2022, 15:11 za skin cemo se borit do zadnje kapi bosnjacke krvi![]()
ne damo (i) nju
otjerali ste nam šedou, ovu bi bar da zadrzimo![]()
ja bogami uso i prvo sto vidim ona zatvorena tema
brat fuadd se dere na brata nazifa koji prica smireno
i uglednog bosnjaka dostojno. fuadd sikce. pjeni
staj reko ovo, snima se neki novi Marvelov hit
s paralelnim forumom u peralelnom svemiru
ovo je bila oaza mira
kad sam ju prije par hevti napustio![]()
multiverzum nema sta drugo bit
Pa bilo je svačega, od toga da me je zvao govnarom pa do toga da me je zvao pizdom.
A nije svjestan da je pizda taj koji igra na patetiku gdje je iznijeo detalje iz svog privatnog života pa onda može vrijeđati jer zna da će skočiti najmanje tri forumaša i braniti ga "đe ćeš na takvu ljudinu?".
Isto je karakteristika pizde se okomiti na forumašicu koja ne koristi psovke i kulturnije se izražava kao Lavlje i na njoj liječiti svoj PTSP, hajde ako si faca liječi ga na moderatoru ili nekom forumašu ili forumašici koji ti zna uzvratiti istom mjerom?
Humor na papanskom nivou kada gospođa prođe kraj bauštele a viču joj krezubi "šta je pichko?"
Isto kao ona hinja shark-attack, svakome je ispričao da je ranjen kao dijete (u šta ne ulazim niti sam ne daj Bože ikada pomislio se tome rugati). Problem je kada krene neistomišljenika častiti frazama poput dezerter i profiter, pa kada mu neko iz refleksa uzvrati istom mjerom eto odmah 5 forumaša "Gdje ćeš doktoru to reći? Znas li ti šta je kao dijete doživio"?" i onda si ti već u pocetku izgubio i ispadaš nečovjek jer gdje ćes to napisati takvoj osobi iako su te stvari nevažne za temu.
Insomnia kakvog ga god pojedini smatrali ipak kaže direktno šta misli, bez neke žalosne priče kao alibi koji može na ignore ako koga nervira, ovi drugi su iznijeli sve privatne detalje da se osiguraju kada vrijeđaju i onda kada šuknu u diskusiji još glume glas razuma "de ba opustite se, šta vam je?"
Evo ja sam se sa forumašem 51st slagao u 99.9% tema a ne znam ništa o njegovom privatnom životu, je li ima 17 ili 80 godina, je li za vrijeme rata bio na liniji, u Njemačkoj, je li ratni vojni invalid, je li bio tada rođen ili je li bio u HVOu, je li živi u Bosni ili dijaspori i tako treba biti sa svakim forumašem.
Sudite forumašima u 2022. po onome šta su napisali u 2022. a ne kao Asima jer je bio dva put ranjen u ratu.
Dodajem ti jos jedan epitet
Sebijin si klitoris
Ha ha ha