Zivot bez zivotinja je nepotpun, fale.
On, dusa moja, samo da nadjem stan u koji ga mogu dovesti, odmah dolazi ovamo
Psa smo udomili kod muzevog brata, lijepo mu je. Ostale macke se razisle po komsiluku, ali on je poseban, njega hocu sebi

Moderator: VIP
Zato sto si ti njegov human pa ne mozes vise bez tog osjecaja. Znaaaaaam sve.spacebound wrote: 02 Jun 2025, 21:26Zivot bez zivotinja je nepotpun, fale.
Psa smo udomili kod muzevog brata, lijepo mu je. Ostale macke se razisle po komsiluku, ali on je poseban, njega hocu sebi![]()
On kad je bio mali nisam imala nacin da ga se rijesim, necu da ga uzmem, on se fino popne uz moju nogu, i hop do ramenaNora Ibsenova wrote: 02 Jun 2025, 21:27Zato sto si ti njegov human pa ne mozes vise bez tog osjecaja. Znaaaaaam sve.spacebound wrote: 02 Jun 2025, 21:26
Psa smo udomili kod muzevog brata, lijepo mu je. Ostale macke se razisle po komsiluku, ali on je poseban, njega hocu sebi![]()
Nadam se da ces nac neki fin stan za njega![]()
Lucky you.spacebound wrote: 02 Jun 2025, 21:30On kad je bio mali nisam imala nacin da ga se rijesim, necu da ga uzmem, on se fino popne uz moju nogu, i hop do ramenaNora Ibsenova wrote: 02 Jun 2025, 21:27
Zato sto si ti njegov human pa ne mozes vise bez tog osjecaja. Znaaaaaam sve.
Nadam se da ces nac neki fin stan za njega![]()
Koja je to budala
A maznije macke na svijetu nema, samo je Rahljo u tom rangu, mozes mu radit sta hoces, samo ga pipkaj
![]()
Zadnji put kad amo se mazili, u oktobruNora Ibsenova wrote: 02 Jun 2025, 21:32Lucky you.spacebound wrote: 02 Jun 2025, 21:30
On kad je bio mali nisam imala nacin da ga se rijesim, necu da ga uzmem, on se fino popne uz moju nogu, i hop do ramenaKoja je to budala
A maznije macke na svijetu nema, samo je Rahljo u tom rangu, mozes mu radit sta hoces, samo ga pipkaj
![]()
Oko mene samo emotivno nedostupne macke (hint hint) al svejedno ih volim.
Quds wrote: 02 Jun 2025, 23:02 Ne znam ni sam zašto, a pogotovo zašto baš večeras - preispitujem sve važnije odluke koje sam donio u životu, bar one kojih se mogu sjetiti. I dok znam da od toga baš ništa nema, nemeRem se nikako oteti da ne mislim o tome. E, pa žito milo. Ovako lijepa noć, a ja razmišljam o glupostima.
Kaze imas pitanje i izaberi odgovor. I svasta nesta vice, ti si vakav ti si nakav al si tvrdoglav ko magare
Sta im jeDunjaa wrote: 05 Jun 2025, 19:41 Koliko li će amerikanki forumaši udomitiBehko bi mogao najmanje tri.
Deportiraju masovno i traže od Srbije i ostalih zemalja na balkanu da prihvate izbjeglice
Meni treba kucna pomocnica..