Kakve sam srece, zapasce me Fudo..

Moderator: VIP
Kakve sam srece, zapasce me Fudo..
Hocel bit miraza uz ote amerikanke?
Ispravka, zene su zene a ne ljudi..Morgen wrote: 09 Jun 2025, 17:42 Ja generalno mislim da su zene bolji ljudi.
Ali onda vidim kako jedna zena sedi na podu i blokira da prodje kamion sa hranom za gazu.
HRANU.
Mislim da zene imaju nesto to urodjeno… taj neki osecaj…milost..ali ne, ona sedi i ne zeli da ustane.
Gledano statisticki zene su fizicki slabije od muskinja ali psihicki su tu nedjeMorgen wrote: 09 Jun 2025, 17:42 Ja generalno mislim da su zene bolji ljudi.
Ali onda vidim kako jedna zena sedi na podu i blokira da prodje kamion sa hranom za gazu.
HRANU.
Mislim da zene imaju nesto to urodjeno… taj neki osecaj…milost..ali ne, ona sedi i ne zeli da ustane.
Sreca pa nisuElTriconi wrote: 10 Jun 2025, 00:04Gledano statisticki zene su fizicki slabije od muskinja ali psihicki su tu nedjeMorgen wrote: 09 Jun 2025, 17:42 Ja generalno mislim da su zene bolji ljudi.
HRANU.
Zamisli da su jace fizicki![]()
ElTriconi wrote: 10 Jun 2025, 00:04Gledano statisticki zene su fizicki slabije od muskinja ali psihicki su tu nedjeMorgen wrote: 09 Jun 2025, 17:42 Ja generalno mislim da su zene bolji ljudi.
HRANU.
Zamisli da su jace fizicki![]()
Users browsing this forum: Fuddo and 7 guests