Prvi put da ovo pročitam ispod ženskog pera
Ugljikohidrata samo trpaj i smanji kretanje...
Moderator: VIP

Popi' kojuDivlja_u_srcu wrote:Imali ko savjet kako da se udebljam i koliko ti traje?
Mjesec i po sam bila bez apetita, i spala sam na 50kg, a 165 sam visoka.
Jedem povrće, meso, voćnu salatu svaku noć, tijesta Itd.. Ali kilaža stoji na istom, osim kad jedem onda skoči na 51.
Nepase mi nikako ova kilaža za moju visinu.
Bila bih zahvalna ako ko ima savjet.
Ti jesi u problemu....zdravo insanče sa onolikom količinom krompiruše....sumnjivogreeneyes wrote:Valjala bi i meni koja kila.

Možda mi kafa šteti? Da je zamijenim pivom.storm wrote:Ti jesi u problemu....zdravo insanče sa onolikom količinom krompiruše....sumnjivogreeneyes wrote:Valjala bi i meni koja kila.
jesi probao s pivom uz pitu
Ma jok....i ja sam kahveci ( ne Nihatgreeneyes wrote: Možda mi kafa šteti? Da je zamijenim pivom.![]()
NeJma veze, radije ću ostati bez koje kile, nego li bez kafe.![]()

Tebi fali samo četiri kile ,po meni..opusti se i ne misli previše o tome .. za početak jedi više svega, i češće,.Divlja_u_srcu wrote:Imali ko savjet kako da se udebljam i koliko ti traje?
Jedem povrće, meso, voćnu salatu svaku noć, tijesta Itd.. Ali kilaža stoji na istom, osim kad jedem onda skoči na 51.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Problem u tome jest sto nisam navikla da jedem često, pokušam dva tri dana i onda opet po starom. Moja idealna težina je 58/59, to sam uvijek težila. A teško je ne misliti na to kad ti često ljudi skreću pažnju na to, premršava si, ne stoji ti, izgledaš bolesno itd..Danci wrote:Tebi fali samo četiri kile ,po meni..opusti se i ne misli previše o tome .. za početak jedi više svega, i češće,.Divlja_u_srcu wrote:Imali ko savjet kako da se udebljam i koliko ti traje?
. Znaci najbolje da jedeš što više, ali da to ne bude nezdrava hrana,jedi ono što najviše voliš ..ljubac..

...pelin.....Maja wrote:Pij b komplex on otvara apetit.
A sigurna sam da ima nekih sirupa il nesto sto se daje za apetit pothranjenoj djeci.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Dobro'e. Sa'sam srknuo kafu, ne moram znači brinuti.storm wrote:Ma jok....i ja sam kahveci ( ne Nihatgreeneyes wrote: Možda mi kafa šteti? Da je zamijenim pivom.![]()
NeJma veze, radije ću ostati bez koje kile, nego li bez kafe.![]()
) pa ne spadaju kile.....dapače
Bjaaž' tamo, ti bi od mene napravio alkosa svoje vrste.Mohr wrote:Ne moraš se ti odreć kafe, samo pridodaj vopiAli poslije jela, da zaliješ... Inače, uz jelo trehni 2-3 rakijice

Ne bi ti preporučila da išta pijes,pusti što drugi misle da si mršav a,za mene to nije strašno ,to su samo par kile u pitanju . Smije se što više ,opustite se i doći se sve na svoje .Divlja_u_srcu wrote:Problem u tome jest sto nisam navikla da jedem često, pokušam dva tri dana i onda opet po starom. Moja idealna težina je 58/59, to sam uvijek težila. A teško je ne misliti na to kad ti često ljudi skreću pažnju na to, premršava si, ne stoji ti, izgledaš bolesno itd..Danci wrote:Tebi fali samo četiri kile ,po meni..opusti se i ne misli previše o tome .. za početak jedi više svega, i češće,.Divlja_u_srcu wrote:Imali ko savjet kako da se udebljam i koliko ti traje?
. Znaci najbolje da jedeš što više, ali da to ne bude nezdrava hrana,jedi ono što najviše voliš ..ljubac..

Još teže i nikako bez nasgreeneyes wrote:Ccc. Teško meni s vama.

To da. Vi ste mi ko žene. Teško s njima, a još teže bez njih.storm wrote:Još teže i nikako bez nasgreeneyes wrote:Ccc. Teško meni s vama.