Jao kako se sad svi pravite fini, eto niste nikada dosli u situaciju da se izderete na zenu, pa mozda i pokusate silom nesto rijesiti
ma hajte
Moderator: spacebound

Jao kako se sad svi pravite fini, eto niste nikada dosli u situaciju da se izderete na zenu, pa mozda i pokusate silom nesto rijesiti

dragi Bog ih nagradi da malo ohanu

Zenama je vecinom lijepo cak i kad zaraduju vlastiti novac opet je na muskarcu mnogo vise brige.

Da naravno - ali sposobnost da se to NE uradi je bitna mislim da bi to bilo prvenstveno veliko ponizenje za mene.koteljubi_kadnisamtu wrote: 07 Apr 2021, 22:14Jao kako se sad svi pravite fini, eto niste nikada dosli u situaciju da se izderete na zenu, pa mozda i pokusate silom nesto rijesiti
ma hajte![]()
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Koliko godina imaš, ako nije tajna?

Ma nema to veze sa sposobnoscu, nego samo sa kucnim vaspitanjem. Mislim, tako bi se ljudi tukli za puno stvari, ali kod nas je kabadahijsko ponasanje neka norma, nema posljedica.MorningStar wrote: 07 Apr 2021, 22:18Da naravno - ali sposobnost da se to NE uradi je bitna mislim da bi to bilo prvenstveno veliko ponizenje za mene.koteljubi_kadnisamtu wrote: 07 Apr 2021, 22:14
ma hajte![]()

Na muškarcu je više brige i odgovornosti za porodicu i taj finansijski dio i nije to zaostalost nego realnost.

Ne dijelim tvoje misljenje uopste.lilith1 wrote: 07 Apr 2021, 22:52
Na muškarcu je više brige i odgovornosti za porodicu i taj finansijski dio i nije to zaostalost nego realnost.
Koliko puta su krivili zenu kad porodica je siromasna? Vrlo rijetko nego musko sto nije zaradio ako vec pricamo na ovom nivou.
Drugo svaki pravi muskarac iskreno i da mu zena radi nece od njenih para htjeti odrzavati kucanstvo.
Jer bi ga bilo stid da pored njega zdravog pravog zena privreduje za te stvari.
Ja sam za to da zena i radi i bude neovisna i sve to i pomogne time sto ce zaraditi eto u najmanju ruku za sebe svoje potrebe naravno i sve druge obaveze tako da ne vidim sta je tu zaostalo.
A to da sam sexsualno široka jesam
I zaostao covjek ne moze biti toliko otvorenog uma i razmisljanja. Al haj![]()

Sve da muškarac postupa tako ( a to je zaista rijetkost da žena svoju platu koristi samo za sebe) obezvrjedjuješ ulogu žene, majke.lilith1 wrote: 07 Apr 2021, 22:52Na muškarcu je više brige i odgovornosti za porodicu i taj finansijski dio i nije to zaostalost nego realnost.MunDzi wrote: 07 Apr 2021, 22:25
![]()
Prilicno zaostale poglede imas po tom pitanju, uzimajuci u obzir da si seksualno siroka.
Koliko puta su krivili zenu kad porodica je siromasna? Vrlo rijetko nego musko sto nije zaradio ako vec pricamo na ovom nivou.
Drugo svaki pravi muskarac iskreno i da mu zena radi nece od njenih para htjeti odrzavati kucanstvo.
Ja sam za to da zena i radi i bude neovisna i sve to i pomogne time sto ce zaraditi eto u najmanju ruku za sebe svoje potrebe naravno i sve druge obaveze tako da ne vidim sta je tu zaostalo.
Ja sam sokiranalilith1 wrote: 07 Apr 2021, 22:52Na muškarcu je više brige i odgovornosti za porodicu i taj finansijski dio i nije to zaostalost nego realnost.MunDzi wrote: 07 Apr 2021, 22:25
![]()
Prilicno zaostale poglede imas po tom pitanju, uzimajuci u obzir da si seksualno siroka.

Čuj ne treba da se brine gdje sam ja to rekla?MunDzi wrote: 07 Apr 2021, 23:09Ne dijelim tvoje misljenje uopste.lilith1 wrote: 07 Apr 2021, 22:52
Niti znam ikog oko sebe da tako razmislja.
To sto ti nazivas zdravim pravim muskarcem to nema veze sa zdravim razumom.
Vecina porodica gdje oboje rade trose zajednicke pare na djecu, kucu i sve obaveze vezane za kucu.
Opisala si "pravog" muskarca iz ugla malte ne neke sponzoruse. U stilu on treba da finansira bukvalno sve i svakog, njeno je mozak na pasu, a ako sta i zaradi nek steka na tajni racun. Ima ponosna prava muskarcina koja ce se brinuti o porodici. Ona ne treba da se brine za svoju porodicu. Samim time nece ni osjediti.A ako i osjedi ima farba pa ce se docerati i pored njega hudog bijelog hodati da ga moze svijet zaliti sto je ostario od prevelike brige.
![]()

Zašto to misliš?vila wrote: 07 Apr 2021, 23:20 Ja bas mislim da zene nose vise i odgovornosti i tereta
Ne da mislim nego to odgovorno tvrdim

Yes
Evo! Ovaj jos i gluh