Šta ste u horoskopu, datum rođenja

Horoskop, numerologija, kolačići sudbine, proroci, razni testovi i zanimljivosti.

Sta ste u horoskopu?

Ovan
3
4%
Bik
7
9%
Blizanci
5
6%
Rak
8
10%
Lav
5
6%
Djevica
6
8%
Vaga
7
9%
Škorpija
11
14%
Strijelac
7
9%
Jarac
5
6%
Vodenjak
10
13%
Ribe
5
6%

Total votes: 79

Zana
Gospođetina
Gospođetina
Has thanked: 9034 times
Been thanked: 8841 times
Status: Online

Re: Šta ste u horoskopu, datum rođenja

Post by Zana » 07 Apr 2025, 18:42

Lavlje_srce wrote: 07 Apr 2025, 18:32 Vodolija je super znak, koliko se ja razumijem, plus ne vjerujem u to. :D.

Ali od onih koje poznajem u tom znaku - jako su duhoviti, odlicni komunikatori, imaju dobro srce i odani su onim koje vole. Lose je sto lako gube paznju i znaju biti iritabilni iz cista mira (znaci nezgodni bez razloga), dugo pamte ako ih povrijedis, ali sve u svemu jako dobar znak. :ok

Taman da te pitam. Jelde da horoskop i vjera ne idu skupa? Islam čak zabranjuje horoskop. Biće da većina ljudi ne vjeruje u horoskop kao u nešto što ti može odrediti sudbinu ali pomalo svi vjerujemo u karakteristike znakova.
Gdje je granica? Kad je zezancija a kad postane širk ovo horoskopovanje?

A odgovori mi na temi islam :D.

Kud ovdje da pitam :lupa
Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"

Lavlje_srce
Alienka
Alienka
Has thanked: 4055 times
Been thanked: 3064 times
Status: Offline

Re: Šta ste u horoskopu, datum rođenja

Post by Lavlje_srce » 07 Apr 2025, 18:51

Zana wrote: 07 Apr 2025, 18:42
Lavlje_srce wrote: 07 Apr 2025, 18:32 Vodolija je super znak, koliko se ja razumijem, plus ne vjerujem u to. :D.

Ali od onih koje poznajem u tom znaku - jako su duhoviti, odlicni komunikatori, imaju dobro srce i odani su onim koje vole. Lose je sto lako gube paznju i znaju biti iritabilni iz cista mira (znaci nezgodni bez razloga), dugo pamte ako ih povrijedis, ali sve u svemu jako dobar znak. :ok

Taman da te pitam. Jelde da horoskop i vjera ne idu skupa? Islam čak zabranjuje horoskop. Biće da većina ljudi ne vjeruje u horoskop kao u nešto što ti može odrediti sudbinu ali pomalo svi vjerujemo u karakteristike znakova.
Gdje je granica? Kad je zezancija a kad postane širk ovo horoskopovanje?

A odgovori mi na temi islam :D.

Kud ovdje da pitam :lupa
Znam da je sirk i to je to. Samo posmatram ljude i vidim da neki imaju slicnosti. E sad je li to zato sto svi imamo samo odredjeni set osobina kao ljudi, pa su slicnosti neminovne, a podudaranja slucajnost, ne bih znala. Mislim da je to u pitanju. Za specificnosti se obrati arzuhalu i Muteveliji. Nisam upoznata s partikularijama o ovom pitanju.:ooo
Memento Mori

You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~

You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?

Post Reply

Return to “Astrologija, testovi, mozgalice”