Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Rudolph wrote: 02 Feb 2023, 22:34
Upotrijebljeni termin: "meddel-erda" znači da je Zemlja učinjena prostrtom, prostranom, izduženom, kako svakako izgleda za one koji na njoj stanuju i njome hode. Prema tome, spomenuti kur'anski ajet ne negira elipsasti/okrugli oblik Zemlje kao nebeskog tijela. Da je zemlja okrugla ukazuje nam smjena dani i noći o kojoj Kur'an često govori, jer je to jedino moguće kada se zemlja okreće oko svoje ose.
Naučno je dokazano i iskustveno potvrđeno da je Zemlja okrugla i besmisleno je oko toga raspravljati.
Nisu to bas jaki dokazi. Osim toga ovo nije nesto cemu sam se posvecivala, vise sam iz zeze napisala post.
There are five tropes of science denial reasoning: cherry-picking evidence, belief in conspiracy theories, illogical reasoning, reliance on fake experts, and belief that if your opponent isn’t perfect, then you’re right. That is the strategy used by COVID deniers as well.
Pa de samo objasnite smjenu dana i noci, eto samo to, o vi prepametni.
Nemoj vjerovat skoli, nauci, medicini, vjeruj njima i njihovim retardiranim youtube stivima iz guzice izvucenim.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Kai wrote: 02 Feb 2023, 22:44
Ma ko god se penjao na vece planine vidi se ..
Kakve vece planine
Ja s onim nekim Mabusom svadjo i coek me blokiro,veli himalaji ne postoje,svi ti ljudi koji su kao bili na vrhovima himalaja su u biti uzeli novce da to izjave,bas kao i oni sto pricaju da su isli na put oko svijeta.
Ma reko vidjaj vidjaj u onom sistemu taki ljudi su bili fino zbrinuti u kakvoj ustanovi a sad imaju svoj youtube kanal,i bome coek me bloka.
Znaci ne postoji argument koji se gluposcu ne moze pobit.
Kai wrote: 02 Feb 2023, 22:44
Ma ko god se penjao na vece planine vidi se ..
Kakve vece planine
Ja s onim nekim Mabusom svadjo i coek me blokiro,veli himalaji ne postoje,svi ti ljudi koji su kao bili na vrhovima himalaja su u biti uzeli novce da to izjave,bas kao i oni sto pricaju da su isli na put oko svijeta.
Ma reko vidjaj vidjaj u onom sistemu taki ljudi su bili fino zbrinuti u kakvoj ustanovi a sad imaju svoj youtube kanal,i bome coek me bloka.
Znaci ne postoji argument koji se gluposcu ne moze pobit.