a cudimo se broju retarda na cestama

i tko to ovde cita ista duze od naslova
ajte bogati

Moderator: Krokodil Behko
Bom sam ja podugačka al se ugodnije protegnem u škodici nego u bendži....Bobi wrote: 22 Mar 2023, 14:51Da sto bi se reklo da se možeš protegnuti samo onoliko koliko si dug/-aChloe wrote: 22 Mar 2023, 13:16
Ljudi kupuju auta prema svojim potrebama i mogućnostima. Imaš ljudi ( ja ih znam) koji mogu voziti auto u vrijednosti preko 100 hiljada KM, a voze nešto obično, radije svoje novce troše na drugi način, kao što imaš ljudi koji vole određenu firmu auta i kupuju ih pa kako god, nekima je auto status itd.
U svakom slučaju, prednost dajem ljudima u pravom smislu te riječi, koji svoja auta voze savjesno i kulturno, a kakva auta voze, ništa mi ne znači.![]()
Dobro je Klara naglasila, neko moze imati 50 a neko 150 na kraju prosjek bude 100
![]()
I jos dodje na forum i kaze..bagra wrote: 22 Mar 2023, 15:20 pa i za ****** prosek je malo
a cudimo se broju retarda na cestama![]()
i tko to ovde cita ista duze od naslova
ajte bogati![]()
ja trenutno citam krlezina
Jutarnji list..
jel i ti dok vozis ?
Nisam ja tolko inteligentan...
ono je bilo mucki iz zasjede
zavisi sta vozis
a kamiondžije su akademski gradžaniMatan wrote: 22 Mar 2023, 11:56 zna se da su vozaci kamiona medju najinteligentijim ljudima planete..
Ja sam upravljao volan sa koljenima dok sam jeo
ccc tu su plaho vece brzineChan wrote: 23 Mar 2023, 17:56 Ja sam upravljao volan sa koljenima dok sam jeo
Al na autoputu do Zagreba. Da sam to pokušao gore oko Karaule završio bih u prvom kanalu
HAVANA wrote: 14 Jun 2024, 08:33 Eto,kad sam vozio minija bio sam pametan al fuddo me ruzio i navrati me da kupim bmw.Sad sam glup.![]()
https://www.automobili.ba/zanimljivo-is ... c00ToFToaa
Ne brinite to je G klasaironman wrote: 14 Jun 2024, 11:05 Ma auto koje sluzi mi je omiljeno.
Da mogu birat uzo bi ford raptora.
I slusao country u njemu stalno.
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests