Epstein files
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4573 times
- Been thanked: 3582 times
- Status: Offline
Re: Epstein files
I, eto, napokon isplivaše i konkretni dokumenti, pa i žrtve koje su izašle u javnost i njihovi iskazi, svjedočenja, konkretne optužbe i tako. Jel još uvijek sve to fake news, arubane falsifikovani?
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
- Zizi
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 10291 times
- Been thanked: 8862 times
Naravno da su pročišćeni dokumenti, znači ostaje još da neko sve preostalo o krupnim ribama izvuče na vidjelo
- rocko
- Inventar foruma

- Has thanked: 296 times
- Been thanked: 196 times
Kakvi dokumenti da je neka Zena pricala SA FBI I to Bajdenov FBI I oni na kraju odbacili sve navode, da je bilo kakvih dokaza illi da je bila vjerodostojna odvukli bi oni Velkog Trumpa u lisicama I zatvorili.Melek wrote: 07 Mar 2026, 06:32 I, eto, napokon isplivaše i konkretni dokumenti, pa i žrtve koje su izašle u javnost i njihovi iskazi, svjedočenja, konkretne optužbe i tako. Jel još uvijek sve to fake news, arubane falsifikovani?
Uzalud vam sviraci.
Ti vjeruju STA hoces, doduse vratio Sam SE Kuci.
I ne nije ni ovo Moja slika, ja imam bolje noge
Last edited by rocko on 08 Mar 2026, 10:08, edited 1 time in total.
- Melek
- Deer Hunter

De bolan, mojne šajbati te turističke reklamne, daj nam konkretno sliku svog ćumeza.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- Melek
- Deer Hunter

Okačio nam tu sliku neke hanume Melisse sa njezinog bloga i to bez njezinog pristanka a evo i bloga 
https://alwaysmeliss.com/
Razmišljam da je sad pitam jel ok da joj rocko kači slike po kojekakvim balkanskim forumima
Razmišljam da je sad pitam jel ok da joj rocko kači slike po kojekakvim balkanskim forumima
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- rocko
- Inventar foruma

Koju muzicku hoces sa narudzbom?Melek wrote: 08 Mar 2026, 06:09 De bolan, mojne šajbati te turističke reklamne, daj nam konkretno sliku svog ćumeza.
Nego daj sliku gevera?
Moj socijalac mani bolan te ko celofan prozirne price nivo panter .
mi takve u mom selu zovemo smogovci..I volimo ih zajebavati PO sistemu ja iz kasabe naivni levat.
Nemoj bolan biti zavidan pa ce I tebe pogledati Dragi Allah.
On neda tim zavidnim naprijed, vazda tavore tako ko ti u bijedii
A za takve ko ti u mom selu kazemo gladan ga kurac pravio
Last edited by rocko on 08 Mar 2026, 10:42, edited 1 time in total.
- rocko
- Inventar foruma

Pa kazem ti nije moja slika ja jasno napisao da to nisu to moje slikeMelek wrote: 08 Mar 2026, 06:13 Okačio nam tu sliku neke hanume Melisse sa njezinog bloga i to bez njezinog pristanka a evo i bloga
Razmišljam da je sad pitam jel ok da joj rocko kači slike po kojekakvim balkanskim forumima![]()
Sam Haman tebe od muke komentar promakao., da si Google search slike alkohola odveli bi te na njihove web sites
Moj socijalac koliko si ono sati izgubio trazeci me PO sajtovima bolnica?
, to vec izgleda ko stalking , mora da si se zaljubio u mene .Pitaj slobodno , namh joj pisi
Ono.ko sto si ti.postavljao slike nekih ljekara iz D-H samo na osnovu njihovihi imena?
Last edited by rocko on 08 Mar 2026, 10:19, edited 1 time in total.
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
- Has thanked: 7977 times
- Been thanked: 7158 times
Evo, pocelo je. Sad cekamo da ga privedu i da se sam objesi, narcis kakav jeste. 
Volim da cvjetam.. pored ovih alergičnih. 
- rocko
- Inventar foruma

istrazio bajdenov FBI nije nasao nista popricao sa njom I poslije 4 interviews nisu imali nistauvijek_kontra wrote: 08 Mar 2026, 10:15 Evo, pocelo je. Sad cekamo da ga privedu i da se sam objesi, narcis kakav jeste.
- Quds
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 4054 times
- Been thanked: 1678 times
Roćkooooo... okani se ba da budeš advokat čovjeku, koji jednu jebenu riječ ne zna reći a da sebe ne pohvali, pun ega u svakoj toj riječi. j.... ja više njima nenu, dosta ih je više sa 80 godina starosti i decenija kriminala, da određuju sudbinu djeci, koja tek počinju sebi graditi život. A, zna se već šablon kako to ide, zatraju omladinu odmah dugovima i poslom, da takvi rijetko mogu uspjeti nešto posebno. Doktor, advokat... to je neki domet. A vlast...e, rijetki se nisu rodili u kućama onih koju su već jebavali ili to još aktivno rade, ili imaju para da ga pripreme da jebe. Dosta više. Konj nije znao da će na način na koji su se sjebali oko Epsteina, i sada ovim ratom, da sami sebe sjebu debelo.
Ali, jebe njega biologija. Eno ga k'o panda sa onim očima, majke mi, pokušavajuči sakriti starost. Još bi da jebe, ali nemeRe. A, uz sve afere, ratove, ostaće upamćen kao najgori.
Čojćk je bukvalno kao Kaligula. Onaj poslao svog konja u rimski Senat, samo da bi ih ponizio, a ovaj Melaniu u Savjet Bezbjednosti, sa istim nijjetom. Da kažu, ''ovdje ja odlučujem, a vi ste samo tu zato što vas trpim''. Zato je sada usamljen u ovom ratu, nema koalicije, osim gazde Cionista. I na kraju, i ostaće sam. Šta sve zli ljudi nisu spremni pokrenuti, da bi svoje guzice spasili...
Znaš li da su dva E-6 poletjela prema Bliskom Istoku? Ako ne postoji strah od najgoreg scenarija, šta će oni u vazduhu? Ako ne vjeruješ meni, cimni nekoga od bivših kolega, potvrdiće ti.
Ali, jebe njega biologija. Eno ga k'o panda sa onim očima, majke mi, pokušavajuči sakriti starost. Još bi da jebe, ali nemeRe. A, uz sve afere, ratove, ostaće upamćen kao najgori.
Čojćk je bukvalno kao Kaligula. Onaj poslao svog konja u rimski Senat, samo da bi ih ponizio, a ovaj Melaniu u Savjet Bezbjednosti, sa istim nijjetom. Da kažu, ''ovdje ja odlučujem, a vi ste samo tu zato što vas trpim''. Zato je sada usamljen u ovom ratu, nema koalicije, osim gazde Cionista. I na kraju, i ostaće sam. Šta sve zli ljudi nisu spremni pokrenuti, da bi svoje guzice spasili...
Znaš li da su dva E-6 poletjela prema Bliskom Istoku? Ako ne postoji strah od najgoreg scenarija, šta će oni u vazduhu? Ako ne vjeruješ meni, cimni nekoga od bivših kolega, potvrdiće ti.
- rocko
- Inventar foruma

Bilo.tako ili ne Jos nismo vidjeli dokaze a kazem ti Bajdenov FBI ga nije optuzioQuds wrote: 08 Mar 2026, 10:50 Roćkooooo... okani se ba da budeš advokat čovjeku, koji jednu jebenu riječ ne zna reći a da sebe ne pohvali, pun ega u svakoj toj riječi. j.... ja više njima nenu, dosta ih je više sa 80 godina starosti i decenija kriminala, da određuju sudbinu djeci, koja tek počinju sebi graditi život. A, zna se već šablon kako to ide, zatraju omladinu odmah dugovima i poslom, da takvi rijetko mogu uspjeti nešto posebno. Doktor, advokat... to je neki domet. A vlast...e, rijetki se nisu rodili u kućama onih koju su već jebavali ili to još aktivno rade, ili imaju para da ga pripreme da jebe. Dosta više. Konj nije znao da će na način na koji su se sjebali oko Epsteina, i sada ovim ratom, da sami sebe sjebu debelo.
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
Ko jos vjeruje da je psihopata mrtav, i da je Gislene u zatvoru?
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
Ancora una volta.
Zvuci poznato, zar ne?
Zvuci poznato, zar ne?
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
Sad postoje i reference sa 9. godisnjakinjom i Trumpom. A sta ocekivati od takve posasti drugo kad sve na njemu vristi da mrzi zene i zenski rod.
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
Pricaju o ubijanju beba kao da je to nesto sasvim normalno. I kad mi kazu da je njegova asistentica kategorizovana kao zrtva....
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
Ipak se nesto desava. Alexander brothers, ima ih i u Epstein fajlovima, convicted of s*ex trafficking. Vise od 10 zrtava, svjedoka, najmladja je imala 16 godina - desilo se u Epsteinovoj kuci.
Jesam li napisala da su bili bliski prijatelji s Ivankom i Jaredom? Nisam.. pa eto. Kad se neko pita, ko ih je krio tako dugo. Ljudi poput njih.
Jesam li napisala da su bili bliski prijatelji s Ivankom i Jaredom? Nisam.. pa eto. Kad se neko pita, ko ih je krio tako dugo. Ljudi poput njih.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14722 times
- Been thanked: 25118 times