I ja sam svoju koja je bila do dupeta na kratko capnula. I nesto mi ne pada na pamet vise ikad
Kratko je zakon!
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Chloe wrote: 29 Jan 2018, 12:48 Malena moja kćerkica je luda za ljubičastom kosom. Jedne prilike kad sam imala tremin kod krizerke novčanik mi ostao na poslu,
pa sam pitala ukućane ko će mi dati para, ona ih je bila spremna dati pod uvjetom da se ofarbam u ljubičasto.
Skoro je starija kćerka bušila dodatne rupice na ušima, pa sam je pitala bil' radila šta i s kosom, kad se malecka javi da bi se ona farbala u ljubičasto.![]()

mala jel ovako

Upravo tako, hvalaDivlja_u_srcu wrote: 27 Jan 2018, 19:26 Danci, prelijepo ti je,,bas je keksi
Fina boja isto,,malo promjene ne škodi nikako![]()
Ma nisam bila plava, Chloe, bile su neke zlatne nijanse i prefarbala u malo tamnije boje.. kod mene su uvijek mutne slike ...problem je što ja to i ne uočavam heheChloe wrote: 27 Jan 2018, 19:30 Danci i boju promjenila ...... plavuše se teșko odlučuju na taj korak, joş toliko kose odrezati, vauuu ...
... svjetlo smeđa boja ili ? Mutna fotka a i neșt o nisam sigurna u boje zadnje vrijeme ...
![]()
Hvala, jednom sam imala kao i tvoju frizuru.
Onda znaš kako mi jeCvrle wrote: 27 Jan 2018, 21:13 Danci sto se tice friske svidja mi se puno, boja je puno ljepsa nego prije.
Sto se tice duzine kose i cinjenice koliko si odsjekla, podsjetilo me na bol koji sam osjetila kad sam bila u istoj situaciji. Dakle evo tacno me probode u prsima mislim da sam imala blazi infarkt. Opet, narast ce jeste istina, aliiiiiii
![]()
Srculence, sad vidim tvoju sliku, nemoj slučajno da si dirala kosu, zadavit ću te...može samo malo, nemoj puno..srculence7 wrote: 28 Jan 2018, 02:03 Danci, meni je super i boja i frizura, a ne verujem ni da ti loše stoji, možda samo treba vremena da se oprostiš od onolike kose a nije nešto za čime treba posebno žaliti, baš i ja razmišljam o promenama![]()
Zar je to sad važno..
Slušaj djecu, oni znaju sta valja..Nice try wrote: 05 Feb 2018, 16:25 Mene djeca nagovaraju da se ofarbam u crveno. Sacekacu proljeće, pa možda se i odlučim.

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests