De pusti ga... Tko nema volje ima izgovoraBijeli badem wrote:Da zbog toga odustajem...nikad ne bih radila![]()
jutro svima
Jutro
Moderator: VIP
De pusti ga... Tko nema volje ima izgovoraBijeli badem wrote:Da zbog toga odustajem...nikad ne bih radila![]()
jutro svima

Rasplaka me na jutroBla wrote:pa ono kad uđeš u godine onda bolje preskočiti jedan dan nego poslije biti prisiljen da preskačeš 7 ili više
a sve zbog ljubavi prema poslu

pa i mene steže u grlustorm wrote:Rasplaka me na jutro![]()

Slomismo tastatureČupava wrote:Dobro jutro Cloe, ovdje je samo raja koja radi radi i samo radi...

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Pa i to je rad..storm wrote:Slomismo tastatureČupava wrote:Dobro jutro Cloe, ovdje je samo raja koja radi radi i samo radi...

Zato ljudi na touch screenovima nikada neće moći da se u potpunosti izraze.storm wrote:Slomismo tastature

inasab wrote:Nisam rekla da si pogodio... nego da je i ona u nizu...
(ali pozitivnom)..
Chloe- pa da te bla odradi i da mu kazes
Reci cu t imozda jednom kad on ode.
Ili si i ti radoznala.
Hajd trk na terapiju kod srcolike.
ja sam u hendikepu na touchscreenu za kaladontBla wrote:Zato ljudi na touch screenovima nikada neće moći da se u potpunosti izraze.storm wrote:Slomismo tastature

Zar vas nisu naučili da se ne valja s budalama naduravati.Chloe wrote:Ma jok, nema šanse da mu odam, i ja bih da ga izazivam kad tebe nema ....

Pa evo, možeš sad kad nije gužva.storm wrote:ja sam u hendikepu na touchscreenu za kaladont
zato i ne igram tad
mnogo gubite ...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest