Razumijem kako ti je..
Vaš današnji outfit - KOMENTARI
- Hannibal
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- Status: Offline
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Re: Vaš današnji outfit - KOMENTARI
Storme, kupi selfi stik. Nemerem ocjenjivat na osnovu po slike.
A nešto ne vjerujem da ćeš ići u rizik pa da bez moje ocjene izađeš među narod
A nešto ne vjerujem da ćeš ići u rizik pa da bez moje ocjene izađeš među narod
Svi mi se morete obratit
Ne bi bilo mudro, slažem seFufe wrote: 18 May 2020, 23:19 Storme, kupi selfi stik. Nemerem ocjenjivat na osnovu po slike.
A nešto ne vjerujem da ćeš ići u rizik pa da bez moje ocjene izađeš među narod![]()
Habibti, ya nour el - ain... 
- ina
- Mjesečarka

- Has thanked: 5261 times
- Been thanked: 7455 times
Ma totalno vas ne zanima sta ko misli.Iskra wrote: 18 May 2020, 18:54 Meni neće da otvori sliku kod Snowie ali ne kontam sta nju ili mene ili bilo.koga ima da brine tudje mišljenje o tome šta nosim.na sebi ? A Fudo zna.da lupi ali nije zlonamjeran.
Još ja pamtim da sam.swljancica uskih shvaćanja a visokih ciljeva...![]()
Svi hodamo u gacama gdje god da krenemo.. Uopste nista ne postavljate a pogotovo, iz istog razloga nebrige, brisete cesto fotke poslije 5 min.
Sta cu kad sam Bosanka..
Vec dugo vremena nastavljas sa pod*eb manijom.. Bilo kad i na bilo kojoj temi. I onda su kod mene ispuhane vijuge ovo ili ono. A preskakala bih dok mi ne bi puk'o film.. A drugarice i drugovi bi te iznova razumjeli. Ne moze drugacije.. Eee Samo sto, ove prilike, nece ti se pruziti mogucnost.
Neka vas sad dodje jos 10, tako lepo fino povezane nenadmasivom iskrenoscu.
Svijest ima sidrište.
Napisah repliku pa obrisah. Čemu? I ko.jos uopšte Fudine riječi, za ozbiljno shvata , kad svi znamo da se zeza. I istina zna.pretjerati ali baš zato....Fudo je to. 
- Taare
- greatest

- ina
- Mjesečarka

- Has thanked: 5261 times
- Been thanked: 7455 times
OH da.. pa mu se svasta treba dopustiti.Iskra wrote: 18 May 2020, 23:41 Napisah repliku pa obrisah. Čemu? I ko.jos uopšte Fudine riječi, za ozbiljno shvata , kad svi znamo da se zeza. I istina zna.pretjerati ali baš zato....Fudo je to.![]()
Aferim. A kao sto rekoh da zensko radi i komentira kao on inace, vidjeli bismo koliko biste gotivile/i.
Ti prva.
Svijest ima sidrište.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14408 times
- Been thanked: 24190 times
Hm,ina wrote: 19 May 2020, 00:09OH da.. pa mu se svasta treba dopustiti.Iskra wrote: 18 May 2020, 23:41 Napisah repliku pa obrisah. Čemu? I ko.jos uopšte Fudine riječi, za ozbiljno shvata , kad svi znamo da se zeza. I istina zna.pretjerati ali baš zato....Fudo je to.![]()
Aferim. A kao sto rekoh da zensko radi i komentira kao on inace, vidjeli bismo koliko biste gotivile/i.
Ti prva.
Ne znam sta hoces,
A mislim da ni ti ne znas sta hoces.
HoS sise?
Dozvolite da se obratimo
- Taare
- greatest

Šta bi, dokle smo došli?
Ina, razočaran sam
Sve nešto izokola, nešto u sramotnim rukavicama, što bi rekle švabe, jelte.
To se ide direktno u kost.
Zbrziš ga brzom brzinom. I dok se on davraniše iliti sabere, ti već na temi o kuhanju i lagano kuliraš.
Ništa, valja mi otvoriti savjetovalište. Samo mi treba neki bombastičan naslov tipa "kako pobijediti u svakoj svađi" ili "kako u tri laka koraka poniziti sagovornika"
Ina, razočaran sam
Sve nešto izokola, nešto u sramotnim rukavicama, što bi rekle švabe, jelte.
To se ide direktno u kost.
Zbrziš ga brzom brzinom. I dok se on davraniše iliti sabere, ti već na temi o kuhanju i lagano kuliraš.
Ništa, valja mi otvoriti savjetovalište. Samo mi treba neki bombastičan naslov tipa "kako pobijediti u svakoj svađi" ili "kako u tri laka koraka poniziti sagovornika"
Svi mi se morete obratit
ina wrote: 19 May 2020, 00:09OH da.. pa mu se svasta treba dopustiti.Iskra wrote: 18 May 2020, 23:41 Napisah repliku pa obrisah. Čemu? I ko.jos uopšte Fudine riječi, za ozbiljno shvata , kad svi znamo da se zeza. I istina zna.pretjerati ali baš zato....Fudo je to.![]()
Ti prva.
Otkud ti uopšte da ga gotivim? Toleriram, bila bila bi prikladna riječ, što apsolutno isključuje mogućnost da podržavam u većini slučajeva njegove komentare, ali sam.vrlo svjesna činjenice da njegovi komentari uopće ne odražavaju njegov stav. To je nešto, dabmvno sam ti to već rekla, na šta jednostavno ili naviknes, ili ga staviš ba foe. Vrlo jednostavno.
Last edited by Iskra on 19 May 2020, 06:30, edited 1 time in total.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14408 times
- Been thanked: 24190 times
Storme, svaka cast.
Jos ovo,

i to je to.
Jos ovo,

i to je to.
Dozvolite da se obratimo
To to... Takvu je nosio moj daidza Ilko...
Der Kate onu kapu svedno
Ja ga pitam zašto kapa svedno?
Kaže... Sine, svedno kako je metnes na glavu i okrenes
- Lanci
- Forum [Bot]
- Has thanked: 94 times
- Been thanked: 49 times
Nida
I te kako nedostaju tvoji outfiti
zgodnica 
I te kako nedostaju tvoji outfiti
I keep my personal life private,so don’t think you know me!
You know what I allow you to know.
You know what I allow you to know.
- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
Iskra wrote: 19 May 2020, 02:46
Otkud ti uopšte da ga gotivim? Toleriram, bila bila bi prikladna riječ, što apsolutno isključuje mogućnost da podržavam u većini slučajeva njegove komentare, ali sam.vrlo svjesna činjenice da njegovi komentari uopće ne odražavaju njegov stav. To je nešto, dabmvno sam ti to već rekla, na šta jednostavno ili naviknes, ili ga staviš ba foe. Vrlo jednostavno.
"ignorance is bliss"
Ja cem biti u smokingu i cilinder seMsir, molim lijepoSalko_dvominutaš wrote: 19 May 2020, 15:20
Iskra wrote: 19 May 2020, 02:46
Otkud ti uopšte da ga gotivim? Toleriram, bila bila bi prikladna riječ, što apsolutno isključuje mogućnost da podržavam u većini slučajeva njegove komentare, ali sam.vrlo svjesna činjenice da njegovi komentari uopće ne odražavaju njegov stav. To je nešto, dabmvno sam ti to već rekla, na šta jednostavno ili naviknes, ili ga staviš ba foe. Vrlo jednostavno.![]()