Upravo sam kruh u jajima ispekla,
Neskvik napravila, salamu i sir narezala ....
Moderator: VIP

greškom stavio...postaviće Storm oko podne na temu vesti. 4 pravoslavne crkve su izgorele za Uskrs. jedna u Njujorku dve u Australiji i jedna u Rusiji....njemu sam slao na pp informaciju pa mi slučajno ostalo na copy.Chloe wrote:A kafa je extra ...
Nego dok sam došla već si uklonio te crkve, šta već ....
kruh u jajima mi zovemo moča...samo na vruće moče još narendam trapista mmmmmChloe wrote:@Ina, bujrum kod mene.
Upravo sam kruh u jajima ispekla,
Neskvik napravila, salamu i sir narezala ....

Bijeli badem wrote:Tako i ja pravim...kad imam starog kruha...sin to zove...vjestacka pizzaChloe wrote:Umjesto da kruh umačem u jaja i pržim na ulju, posložim ga u tepsiju, narendam sira i salame i prelijem jajima.
E neće svi... Čak ni pizzu neće sin da jede jer puno vozi bicikl i trči, a sve mu se lepi...voli testenine i uvek pizdi kad žena spremi bilo koju testeninu...ćerka je skoro vegetarijanac samo suši jede od mesa...i to ne kao mi alge pirinač i sirova riba, ona jede samo sirovu ribu neumotanu.Chloe wrote:Bijeli badem wrote:Tako i ja pravim...kad imam starog kruha...sin to zove...vjestacka pizzaChloe wrote:Umjesto da kruh umačem u jaja i pržim na ulju, posložim ga u tepsiju, narendam sira i salame i prelijem jajima.nek' zovu kako hoće samo da jedu ...
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Poručujem jare jagnje prase sa Vlasinskog jezera, rolovano prase iz Zmajeva, i još trista pizdarija u petak slava pa je baš gužva.SPINERKA wrote:i sta ti radis ?
Sve to mozes izbjeci --ako odes na mali godisnji.Nole wrote:Poručujem jare jagnje prase sa Vlasinskog jezera, rolovano prase iz Zmajeva, i još trista pizdarija u petak slava pa je baš gužva.SPINERKA wrote:i sta ti radis ?
Ne mogu...to mi zadatak od starijih iz familije, babini unuci a jedan dolazi svake godine na taj dan i to samo zbog slave...nas dvojicu je baba podigla i obožavali smo je...u njenoj kući se pravi slava, a on živi sa druge strane planete....nuje Peking.SPINERKA wrote:Sve to mozes izbjeci --ako odes na mali godisnji.Nole wrote:Poručujem jare jagnje prase sa Vlasinskog jezera, rolovano prase iz Zmajeva, i još trista pizdarija u petak slava pa je baš gužva.SPINERKA wrote:i sta ti radis ?
Ja to više zbog vašeg subjektivnog osećaja, možda se neko oseća i zločestoSPINERKA wrote:![]()
Dobri---kao ima i -losih?, ili su oni jos -na terapiji?
Users browsing this forum: Fuddo and 3 guests