Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Duminjo wrote: 01 Mar 2021, 14:29
Mogo bi koraci sa bodom ostati u ligi
Nista lakse od toga. Mislim bod osvojiti, vidi koliko nerijesenih imam
Zato i rekoh
Moracemo zadnje kolo opasno razradit. Ja Sam jos uvijek optimistican. Sta je 4 razlike? Nista.. Shadow pogodi 3, Fudara pogodi 4, ja 8, Zanki 9 i dernek
MarlboroGold wrote: 01 Mar 2021, 18:06
Kad ćemo opet igrati kup? Sheval i koraci bi trebali odigrati play off
Da se Shevalu i koraci sljedece kolo lige uračuna ujedno i kao ovaj kup umjesto da igraju posebnu utakmicu?
I onda kup igramo odmah sredinom sljedece sedmice, pa opet za vikend.. Ici ce brze kad vas ostane manje.
Nista lakse od toga. Mislim bod osvojiti, vidi koliko nerijesenih imam
Zato i rekoh
Moracemo zadnje kolo opasno razradit. Ja Sam jos uvijek optimistican. Sta je 4 razlike? Nista.. Shadow pogodi 3, Fudara pogodi 4, ja 8, Zanki 9 i dernek
Ja ba, imam isto poraza k'o Maja. A ona druga, ja zadnji
Ti bi bio jos blize da nisi rezerve u rezerve, al nikad ne znas
MarlboroGold wrote: 01 Mar 2021, 18:06
Kad ćemo opet igrati kup? Sheval i koraci bi trebali odigrati play off
Da se Shevalu i koraci sljedece kolo lige uračuna ujedno i kao ovaj kup umjesto da igraju posebnu utakmicu?
I onda kup igramo odmah sredinom sljedece sedmice, pa opet za vikend.. Ici ce brze kad vas ostane manje.
Jes, pa da u istom kolu ispadnem i iz prvenstva i iz kupa
Koraci_u_noci wrote: 01 Mar 2021, 20:12
E moj piza, valja ti sljedece sezone protiv nje igrat. A vidis kako sam je ja pametno izbjegao. Ustvari jos malo mi fali
I sad su u prvoj ligi dvije zene na prve dvije pozicije..
samokazem
E moj piza, valja ti sljedece sezone protiv nje igrat. A vidis kako sam je ja pametno izbjegao. Ustvari jos malo mi fali
idi vidi je li kup ok.
ako nije, sta ti ja mogu, zali se duminju
I sad su u prvoj ligi dvije zene na prve dvije pozicije..
samokazem