Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
greeneyes wrote:Kako je tek meni, Tigroni. Radio ko crnac po najvećim vrućinama i umjesto da sad uživam u ljetu, kupanju-ono oblačno, kiša.
pa sad kazem sjela bi i plakala citavu sedmicu nisam makla .....i doceka me ovo.....kontam da li da se vratim i prespavam cijeli dan.......ili sta drugo......ne mozes sjediti vani......ne mozes nista.......mislim mozes se utopliti i izaci ..
Što b' stari dobri Jašaroni rek'o krozA pjesmu "isplači se biće ti lakše."
Stvarno nije fer, al' eto, za nadati se da će ovo, nama ružno vrijeme, brzo proći. Dan-dva i išš.
Tigris wrote:U redu. vidim svi se pristojno zale . ja ne mogu
j.... vise ovo podneblje ...........radnim danom iole vruce a za vikend nam daju kisu ......j.... ti oblake i sva ta strujanja....j.... metreologe.......nema vise ljeta ljudi ........nemamo ga. j.... ti hladnocu ...ako je zima onda ok znamo kad je ako je ljeto kao sad ........pa daj nam ljeto j.... ti sve.
....
treba danas ostati pod jorganom u pm.koji ce mi djavo haljine i sandale..............koji sam djavo dala jos para za jos nove krpe.........imam par novih ne mozes ni obici zbog vremana.....
sta raditi danas......sad bi sjela i plakala ............vjetrovka u augusitu .....cipele za kisu........kisobran,....i sta gdje.......ne mozes vani nigdje...
j.... vam te harpove s kojima ovo radite..........radite to namjerno da nam sjebete sve.....od zemlje do nase psihe..tacno nas hamdrize po mozgu ..radnim danom toplo ......vikendnom nam zadate minuse......j.... vam tehnologiju .skupa ce ste sa njom goriti u vatri vjecno . .......
sta cete vi raditi danas.........
...e...treba se navici....durati...
meni zimska garderoba netreba ....samo koju heftu godisnje...
...pa ti sad vidi.....
Dosao sam iz krajeva,podneblja, gdje je zima max 2-3 mjeseca,kalendarski
...a mozda i manje.....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
greeneyes wrote:Kako je tek meni, Tigroni. Radio ko crnac po najvećim vrućinama i umjesto da sad uživam u ljetu, kupanju-ono oblačno, kiša.
pa sad kazem sjela bi i plakala citavu sedmicu nisam makla .....i doceka me ovo.....kontam da li da se vratim i prespavam cijeli dan.......ili sta drugo......ne mozes sjediti vani......ne mozes nista.......mislim mozes se utopliti i izaci ..
...ja sam isto se mnogo promjenio pod uticajima ovog vremena..
..postao sam neurozan....ujedam.....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
...ja sam isto se mnogo promjenio pod uticajima ovog vremena..
..postao sam neurozan....ujedam.....
..to sam cula od njemaca,RAZLOG zasto su odlucili doci na FL.