Jel to to strah?
Da li se muškarci plaše obrazovanih žena?
Moderator: spacebound
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14634 times
- Been thanked: 10132 times
- Status: Offline
Re: Da li se muškarci plaše obrazovanih žena?
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- dadojović
- Forum [Bot]
- Has thanked: 372 times
- Been thanked: 310 times
A tu je važna i generacijska komponenta. Mlađe osobe više polažu u fizički izgled kao kriterij. Ali to i dalje ne znači da se boje obrazovanih žena, što je tema.rethna wrote: 06 Oct 2019, 15:55Eto vidis da se ne plase.Iskra wrote: 06 Oct 2019, 15:50
Slabo, rijetko, teško. Osvrni se malo okolo, bezbroj je primjera, dobar frajer pametan, a cura mu (ružno je reći) ali odron. I obrnuto, naravno.
Mnogo je manje primjera o kojima to govoriš. Nažalost.
Sad se postavlja pitanje, kako osvratnje moze dovesti do relevantnosti jednog takvog zakljucka?
U zivotu poznajemo samo odredjen broj ljudi, sto cini mizeran procenat u odnosu na populaciju jednog mjesta, da ne govorim sire.
MM "provali rimu za notornu laž, za duboki uzdah posustalog sna, rimu za tminu, i tišinu za dno dna" MM
rethna wrote: 06 Oct 2019, 15:55Eto vidis da se ne plase.Iskra wrote: 06 Oct 2019, 15:50
Slabo, rijetko, teško. Osvrni se malo okolo, bezbroj je primjera, dobar frajer pametan, a cura mu (ružno je reći) ali odron. I obrnuto, naravno.
Mnogo je manje primjera o kojima to govoriš. Nažalost.
Sad se postavlja pitanje, kako osvratnje moze dovesti do relevantnosti jednog takvog zakljucka?
U zivotu poznajemo samo odredjen broj ljudi, sto cini mizeran procenat u odnosu na populaciju jednog mjesta, da ne govorim sire.
Kakve to veze ima? To.je toliko uobičajena pojava da je I mali uzorak vrlo reprezentativan i u ovom slučaju vrlo pouzdan.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14308 times
- Been thanked: 23835 times
Jest.
Cim bi reci da ima neku zajebanu diplomu, meni odmah noge pocnu klecat i pocnem se kmezit, aajjj nemojjj mee gausa ti i hegela!
Dozvolite da se obratimo
I uzalud je ovdje na ovu temu raspravljati. Boje se, nikad to neće priznati.
Nije iskljuceno naravno. Ali se nerijetko ide linijom manjeg otpora. A to se bazira na unaprijed donesenim prioritetima u jednoj vezi/odnosu.dadojović wrote: 06 Oct 2019, 15:58A tu je važna i generacijska komponenta. Mlađe osobe više polažu u fizički izgled kao kriterij. Ali to i dalje ne znači da se boje obrazovanih žena, što je tema.rethna wrote: 06 Oct 2019, 15:55
Eto vidis da se ne plase.
Question everything.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Haj tamo na selfi, a mores i na outfit, pa cemo onda skontat sta i kako.Iskra wrote: 06 Oct 2019, 16:00 I uzalud je ovdje na ovu temu raspravljati. Boje se, nikad to neće priznati.
Diploma manje vise...skoro pa nebitan detalj.
Dozvolite da se obratimo
- dadojović
- Forum [Bot]
- Has thanked: 372 times
- Been thanked: 310 times
Pa svaka obrazovana žena ima/imala je dečka, više njih, muža, ljubavnika. Ako ih se toliko boje onda ni jedna ne bi imala nikad nikoga.Iskra wrote: 06 Oct 2019, 16:00 I uzalud je ovdje na ovu temu raspravljati. Boje se, nikad to neće priznati.
MM "provali rimu za notornu laž, za duboki uzdah posustalog sna, rimu za tminu, i tišinu za dno dna" MM
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1671 times
- Been thanked: 3168 times
Doduse 
Vidiona zena a ima skolu bolju a ja muskarac a imam goru, kakav sam.ja to.muskarac zena me obrazovanija moja.
To je slicno kad nizak muskarac visoku dejta
Vidiona zena a ima skolu bolju a ja muskarac a imam goru, kakav sam.ja to.muskarac zena me obrazovanija moja.
To je slicno kad nizak muskarac visoku dejta
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Ja sam juče bio takav
Naravno da je bitna. Ostalo je sve rekla - kazala.Iskra wrote: 06 Oct 2019, 15:59rethna wrote: 06 Oct 2019, 15:55
Eto vidis da se ne plase.
Kakve to veze ima? To.je toliko uobičajena pojava da je I mali uzorak vrlo reprezentativan i u ovom slučaju vrlo pouzdan.
Po tvojoj logici cu naci jos par istomisljenika i oboriti ili se bar ravnopravno suprotstaviti tvojoj tezi.
Question everything.
Ne umijem s telefona . Toliko o pameti.

rethna wrote: 06 Oct 2019, 16:03Naravno da je bitna. Ostalo je sve rekla - kazala.Iskra wrote: 06 Oct 2019, 15:59
Po tvojoj logici cu naci jos par istomisljenika i oboriti ili se bar ravnopravno suprotstaviti tvojoj tezi.
Po.mojoj logici, ti bi trebao/ trebala , da mi na jedno uopćeno pitanje, drustveno-sociolosko, dozvolis vlastiti stav temeljen na mojim vlastitim opservacijama. I ja tebi isto. Jel tako?
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Ma haj sad, jebajiga...skontaces.
A, sta si to zavrsila matere ti?
Jel nesta bas zajebano?
Dozvolite da se obratimo
Slazem se. To sam i uradio tako sto ti nisam prijavio post.Iskra wrote: 06 Oct 2019, 16:07rethna wrote: 06 Oct 2019, 16:03
Naravno da je bitna. Ostalo je sve rekla - kazala.
Po.mojoj logici, ti bi trebao/ trebala , da mi na jedno uopćeno pitanje, drustveno-sociolosko, dozvolis vlastiti stav temeljen na mojim vlastitim opservacijama. I ja tebi isto. Jel tako?
Question everything.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14634 times
- Been thanked: 10132 times
Ti se mene bojisFuddo wrote: 06 Oct 2019, 15:59Jest.
Cim bi reci da ima neku zajebanu diplomu, meni odmah noge pocnu klecat i pocnem se kmezit, aajjj nemojjj mee gausa ti i hegela!
Toliko, da izmisljas moje diplome
Tugy Plaky
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1671 times
- Been thanked: 3168 times
Ovo sam morao dva put procitat da skontam.Iskra wrote: 06 Oct 2019, 16:07rethna wrote: 06 Oct 2019, 16:03
Naravno da je bitna. Ostalo je sve rekla - kazala.
Ova zafrkana sigurno magistra ima dofu cuj socio opservacije
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
Sram te bilorethna wrote: 06 Oct 2019, 16:09Slazem se. To sam i uradio tako sto ti nisam prijavio post.Iskra wrote: 06 Oct 2019, 16:07
Po.mojoj logici, ti bi trebao/ trebala , da mi na jedno uopćeno pitanje, drustveno-sociolosko, dozvolis vlastiti stav temeljen na mojim vlastitim opservacijama. I ja tebi isto. Jel tako?![]()

Analiticarka teska. Intrigirajuce. Jos brzo plane. EhhhMutevelija wrote: 06 Oct 2019, 16:10Ovo sam morao dva put procitat da skontam.Iskra wrote: 06 Oct 2019, 16:07
Ova zafrkana sigurno magistra ima dofu cuj socio opservacijeda nema googla ne bi skontao
Question everything.