gospođa Brams wrote:Homoseksualnost je davno skinuta s popisa bolesti od strane struke, pa je korištenje tog termina deplasirano.
Možda se može govoriti o poremećaju ili devijaciji, ali bolesti teško, koja je definicija bolesti i kako se homoseksualnost u nju uklapa?
Mislim da su ljudi spremni prozivati "bolesnim" sve što izlazi iz njihovih okvira "normalnog", bez da puno mare za terminologiju.
Općenito ljudi premalo mare za ono što im izlazi iz usta (ili tipkovnice).
A uspoređivati dobrovoljan odnos dvije osobe zbog obostrane privlačnosti sa seksualnim maltretiranjem djece, to može samo netko jako zlonamjeran ili ograničen.
Ja sam eto dakle zlocesta. Neka bude tako, ajd...
Nije istina da su svi psihijatri izjavili da homoseksualnost nije poremecaj. Procitaj Christu Meves malo i psihijatre koje ona navodi i eksperimente koje oni navode...
Uostalom Freud je nekada kao psihijatar bio jako cijenjen a danas ga medicina proglaaila najvecim sarlatanom..Tko moze garantirati da su u pravu psihijatri koji homoseksualnost proglasavaju zdravom..Nitko..Koliko puta je nesto opovrgnuto...
Ali eto lakse je Bibu nazvati zlocestom nego nesto procitati.
Christa Meves je radila s djecom.
Nisam rekla da su homoseksualnost i pedodilija izjednaceni nego da su i jedno i drugo poremecaji..ali eto ne razumijete me...neka..
Uostalom poznato je da pedodili imaju cak i svoje udruge, a na zapadu je normalnl otici u bodel i hanrati se sa zivotinjama...mozda ni to nije poremecaj..jah...
Imamo ne epidemiju vec pandemiju homoseksualnosti...nesto jest uzrok.....poremecaj u drustvu..zasto ne bi to bilo moguce kad smo svjedoci kak je svijet poludio....ili mozda nismo..