Priremi 50 evrica i bices forumas mjeseca avgustaSalahuddin wrote:Sta uzimaju kao faktor? (hebote, jesam se ja zakacio za ovoJulia-Klara wrote:VIPovci biraju forumasa mjeseca)
Forumaš mjeseca
Moderators: Krokodil Behko, Urednik foruma
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41242 times
- Been thanked: 27948 times
- Status: Online
Re: Forumaš mjeseca
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- KOMESAR
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 2 times
- Status: Offline
Kako će ti ga šuknuti kad si gornji? Logika!Salahuddin wrote:Ma jok, Rum. Ne volim ja te pocasne titule. To je ono "milovanje po glavi" prije nego ti ga sukne.Rum wrote:Priremi 50 evrica i bices forumas mjeseca avgustaSalahuddin wrote:Sta uzimaju kao faktor? (hebote, jesam se ja zakacio za ovoJulia-Klara wrote:VIPovci biraju forumasa mjeseca)
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
- KOMESAR
- Forum [Bot]
Ono je preteška tema ,ovo je relaksacija.Salahuddin wrote:KOMESAR, ja mislio ti odmaras. Ne mozes tamo na onu temu nista ali ovdje mozes?Prikuplja se dokazni materijal?
Sorry za off topic.
p.s.
Ali evo,napisaću za početak nešto što ćete,nadam se zadovoljiti,do iza bajrama
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8075 times
- Been thanked: 19098 times
Novi forumaš mjeseca je
greeneyes
Uplatio je na račun foruma 200 eura samo da bi mu obojili nick.
Čestitam na pametnoj investiciji
greeneyes
Uplatio je na račun foruma 200 eura samo da bi mu obojili nick.
Čestitam na pametnoj investiciji
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4409 times
- Been thanked: 3364 times
Draga pamet niposto nije skupa 
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8075 times
- Been thanked: 19098 times
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
Cestitam geeeneyes. 
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41242 times
- Been thanked: 27948 times
- Status: Online
Cestitam vidis kako ja Zenicanima sredim boje
stela pssst
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- KOMESAR
- Forum [Bot]
Uz dužno poštovanje ne vidim nikakvu snagu, ni potencijal u tim postovima.Namješteno! Ne objektivno! Pristrasno! Navijački!
..ni u ovakvim temama..ali već sam se istrošio na istim apostigo nisam ništa 
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
- KOMESAR
- Forum [Bot]
Još ovo da kažem (valjda me neće zaboljeti): Recimo ,zbog tebe,mada u početku nije bilo tako, sam dolazio na bilo koju temu.Zbog njega ne bih došao ni na forum.Nimalo me ne privlači njegovo pisanje.E sad ,bože moj,šta je tu je...nisu svi ukusi isti.laganini wrote:..ni u ovakvim temama..ali već sam se istrošio na istim a postigo nisam ništa
tako i ja gledam na te stvari....nije ovo izbor za miss...niti biramo najboljeg frenda na forumu..baš prateć ovu temu nisam za dva forumaša pomislio to je dobar izbor za taj misec..možda oni zasluže neki drugi misec ali bože bira se forumaš miseca...ovo bi tribala bit afirmativna tema i baš sinoć mislim da ja nisam na ovaj način par puta reagira bila bi čisto kurtoazna... 
tako je..ali onda ode dođeš u situaciju da te proglase ljubomornim..ko da forumaš dobija milion eur-a ::haha...a na neki način stvaraš aminozitet od toga koji je izabran...mislim nije ovo osobno za zelenog nego stav...ali da skratimo priču izbor govori više o onima koji biraju nego izabranim..što bi vi muslimani rekli ..amin..
- KOMESAR
- Forum [Bot]
Forumaš mjeseca može biti samo onaj čije se odsustvo, u trajanju od jednog dana ,primjeti.Salahuddin wrote:Slazem se sa ovim. Forumas mjeseca bi trebao biti neko ko je najvise doprinijeo forumu TAJ MJESEC. Ako je to neko zasluzio i tri puta zaredom, to mu treba i priznati tri puta.laganini wrote:tako i ja gledam na te stvari....nije ovo izbor za miss...niti biramo najboljeg frenda na forumu..baš prateć ovu temu nisam za dva forumaša pomislio to je dobar izbor za taj misec..možda oni zasluže neki drugi misec ali bože bira se forumaš miseca...ovo bi tribala bit afirmativna tema i baš sinoć mislim da ja nisam na ovaj način par puta reagira bila bi čisto kurtoazna...
Ne bih volio da ovo kruzi, tako da svaki forumas za utjehu, bude forumas mjeseca bar jednom. Ici po konstruktivnosti i zaslugama za razvoj foruma i kvalitet diskusije.
Ne zelim da kazem da sam protiv izbora ovog ili onog mjeseca jer tek sada pomalo "kapiram" vas, jednog po jednog, tako da ne mogu reci ko je to zasluzio a ko ne. Najpostenije bi bilo da postoji "komisija", koja bi uzimala faktore koje sam spomenuo i tako birala forumasa mjeseca. Sam broj postova ne znaci nista jer se isti moze napumpati na nekoliko tema u rekordnom roku (npr, asocijacije, vjesala).
Et' mojih 2 feninga o ovome.
No,dobro,završimo s tim, ovo nije mjerilo ničega.
- KOMESAR
- Forum [Bot]
Mlaćenje prazne slame.Takav običaj treba ukinuti.Salahuddin wrote:Nije mjerilo ali sam siguran da postoje oni kojima je do ovoga stalo i da se mozda bas zbog toga trude da budu aktivni. (Da me ne shvatis pogresno, ja sam vec napisao da mene nikad ni ne uzimaju u obzir. Nisam ti ja za tih stvari i kad bih zasluzio).KOMESAR wrote:Forumaš mjeseca može biti samo onaj čije se odsustvo, u trajanju od jednog dana ,primjeti.Salahuddin wrote:Slazem se sa ovim. Forumas mjeseca bi trebao biti neko ko je najvise doprinijeo forumu TAJ MJESEC. Ako je to neko zasluzio i tri puta zaredom, to mu treba i priznati tri puta.laganini wrote:tako i ja gledam na te stvari....nije ovo izbor za miss...niti biramo najboljeg frenda na forumu..baš prateć ovu temu nisam za dva forumaša pomislio to je dobar izbor za taj misec..možda oni zasluže neki drugi misec ali bože bira se forumaš miseca...ovo bi tribala bit afirmativna tema i baš sinoć mislim da ja nisam na ovaj način par puta reagira bila bi čisto kurtoazna...
Ne bih volio da ovo kruzi, tako da svaki forumas za utjehu, bude forumas mjeseca bar jednom. Ici po konstruktivnosti i zaslugama za razvoj foruma i kvalitet diskusije.
Ne zelim da kazem da sam protiv izbora ovog ili onog mjeseca jer tek sada pomalo "kapiram" vas, jednog po jednog, tako da ne mogu reci ko je to zasluzio a ko ne. Najpostenije bi bilo da postoji "komisija", koja bi uzimala faktore koje sam spomenuo i tako birala forumasa mjeseca. Sam broj postova ne znaci nista jer se isti moze napumpati na nekoliko tema u rekordnom roku (npr, asocijacije, vjesala).
Et' mojih 2 feninga o ovome.
No,dobro,završimo s tim, ovo nije mjerilo ničega.
- KOMESAR
- Forum [Bot]
Ne znam šta se čestita,ali eto pošto ti tako kažeš,pridružujem se i ja.vila wrote:zeleni čestitam![]()
vas trojicu jutrošnjih gunđala ja proglasim forumašima godine