Mustafa ef. Cerić

Islam, Budizam, Kršćanstvo, hodže, popovi....
KatoBosanski
Sitna buranija
Sitna buranija
Has thanked: 402 times
Been thanked: 94 times
Status: Offline

Re: Bivši reis Cerić posjetio Kinu: Podržao kinesku borbu protiv terorizma koja se odnosi na ugnjetavanje Ujgura

Post by KatoBosanski » 12 Jan 2023, 18:09

Naseef Mushroom wrote: 12 Jan 2023, 17:55
KatoBosanski wrote: 12 Jan 2023, 17:18

Ceric je oduvijek retardirani klaun, to sto medju vama dzamijasima postoji pateticni kult licnosti kad se prica o figuri reisa je drugi par rukava. Svaki put kad vidim nekog idiota da citira onu "Kome ba da se mi prilagođavamo?" dodje mi da propadnem u zemlju od sramote sto pripadam tako jadnom i retardiranom narodu.
Nikakav problem, ako se stidiš retardiranog naroda onda se možeš kada god poželiš priključiti narodu koji štuje Kačavendu :ok
Niti im se mogu prikljuciti, niti zelim. Nema potrebe za guzoboljom, pravi put ka izljecenju lezi u prihvatanju cinjenica (prosjecni IQ 90, katastrofalni rezultati na PISA testovima, vlastite izjave), pa onda na ispravljanju tih, po zivot opasnih, mana.

Uglavnom, Ceric je oduvijek bio placenik koji ce za malo novaca i pozornosti lajati gluposti i lazi. Treba ga, kao i sve druge koji su se okoristili na slican nacin, procesuirati zbog uzurpiranja rezidencijalne vile sindikata radnika Hidrogradnje. Nazalost, lopovluk je odavno legaliziran, pa taj film necemo nikada gledati.

Melek
Deer Hunter
Deer Hunter
Has thanked: 4409 times
Been thanked: 3364 times

Re: Bivši reis Cerić posjetio Kinu: Podržao kinesku borbu protiv terorizma koja se odnosi na ugnjetavanje Ujgura

Post by Melek » 13 Jan 2023, 00:04

Baška sve, al smo vazda od onih što igraju za raju i zanemaruju taktiku. Mjesto da se baš sad u ovaj vakat kad nas zapad čereči da udovolji ustašama i četnicina na konto ukrajine protiv rusije, kad ih boli k za sve te nepravde i kad uvodi apartheid i to ne na mala već na velika vrata, mi igramo za ujgure a protiv kine. Mi osudjujemo rusiju, navijamo za ukrajinu a pobjeda ukrajine nas vodi drito u ambis kako stvari stoje. A još se nadamo da je zapad na našoj strani :D.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.

Melek
Deer Hunter
Deer Hunter
Has thanked: 4409 times
Been thanked: 3364 times

Post by Melek » 13 Jan 2023, 00:06

Mi ovo sve, svu ovu političku situaciju koja nam o glavi radi, gledamo ko jednu fudbalsku utakmicu :D.

U jednoj situaciji kad npr turke boli k za ujgurima zarad interesa, saudijce a bgm i ostale muslimanske pmaterine, mi smo eto na pravoj strani :gace
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.

Mister No
The Good, the Bad and the Ugly
Has thanked: 9061 times
Been thanked: 5797 times

Post by Mister No » 13 Jan 2023, 00:17

Melek wrote: 13 Jan 2023, 00:04 Baška sve, al smo vazda od onih što igraju za raju i zanemaruju taktiku. Mjesto da se baš sad u ovaj vakat kad nas zapad čereči da udovolji ustašama i četnicina na konto ukrajine protiv rusije, kad ih boli k za sve te nepravde i kad uvodi apartheid i to ne na mala već na velika vrata, mi igramo za ujgure a protiv kine. Mi osudjujemo rusiju, navijamo za ukrajinu a pobjeda ukrajine nas vodi drito u ambis kako stvari stoje. A još se nadamo da je zapad na našoj strani :D.
Dosta istine.
The Dark Side Of The Forum...

Mister No
Has thanked: 9061 times
Been thanked: 5797 times

Post by Mister No » 13 Jan 2023, 01:20

Screenshot_20230113_011904_com.facebook.katana_edit_3740208441477721.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
The Dark Side Of The Forum...

Tierra Caliente
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 797 times
Been thanked: 285 times

Post by Tierra Caliente » 13 Jan 2023, 02:15

Dobar je Cerić. Ujguri, Kurdi, Turci, suniti šiti Iran, Pakistan, Turci... Od Maroka do Indonezije i južnih Filipina Mindanaou. Sve je to naš ummet 🕌🕋☪️
{code}

Post Reply

Return to “Religija”