Moderator: Krokodil Behko
Kako se izjasnjavas u BiH, jer vjerovatno glasas?koteljubi_kadnisamtu wrote: 06 May 2021, 18:02Priznala si ono sto pokusavam za kazem: da se Hrvatska petlja u BiHVenera wrote: 06 May 2021, 17:49
Vrati se u BiH, ako ti toliko smeta
Privilegije ce uvijek netko imati, i kao takve skoristiti, takav je zivot.
Tko se ne petlja u BiH drzavu? Napisi zalbu OHR![]()
jos do dodam samo ovo iako je van teme; to sto nisam fizicki tamo ne znaci da mi ne treba smetati jer imam investicije u Bosni od kojih zive neki ljudi i jako me se tice kakva je politicka situacija u BiH
to je moje pravo gdje cu zivjeti sta cu raditi, to se zove sloboda, to je sloboda koju svaki covjek na svijetu bi trebao da ima
I ti nama javi.HAVANA wrote: 06 May 2021, 18:04 Imam ja pasos bih i belgije i licnu bih i belgije.Bas super.I glasam i u bih i u belgiji. Stari mi ima boravak u hrvatskoj a i sve u bih.Ne moze glasati u hrvatskoj al mu besplatni trajekt,brodovi,autobusi iako je bosanski penzioner.I ne placa porez na kucu.
Ako se ko jos cega sjeti da se moze sta cvaknut nek javi.
![]()
Drazesnokoteljubi_kadnisamtu wrote: 06 May 2021, 17:22pa ja i jesam Hrvatica (roditelji su mi Hrvativila wrote: 06 May 2021, 15:51
Pa budi hrvat ko ti brani
To bar nije tesko
A pitam te...kakve veze hrvatska osobna ima sa bilo cim o cemu ti pricas?
Jel te kosta nesto?
Osobna druge drzave smeta tebi?
A nit kruh jela nit mirisala) ali prije svega sam samo Bosanka
da smeta mi osobna karta Hrvatske sa adresom u Capljini
ako ti ne vidis problem u ovome, to nije moj problem, ali osobna jeste![]()
Halal ti vjera.koteljubi_kadnisamtu wrote: 06 May 2021, 17:37 Smeta mi jer imam rodbinu i prijatelje u BiH i tice mi se zbog njih i bezbroj drughih gradjana koji nemaju ove privilegije. Takodjer imam BiH drzavljanstvo znaci imam pravo da me se tice.
Stvar je jednostavna: ne mozes u Americi imati licnu kartu sa adresom u Meksiku.
Hrvatska drzava se uplice u BiH drzavu, to je sustina.
Glesanje nema nikakve veze sa osobnomLavlje_srce wrote: 06 May 2021, 22:38Halal ti vjera.koteljubi_kadnisamtu wrote: 06 May 2021, 17:37 Smeta mi jer imam rodbinu i prijatelje u BiH i tice mi se zbog njih i bezbroj drughih gradjana koji nemaju ove privilegije. Takodjer imam BiH drzavljanstvo znaci imam pravo da me se tice.
Stvar je jednostavna: ne mozes u Americi imati licnu kartu sa adresom u Meksiku.
Hrvatska drzava se uplice u BiH drzavu, to je sustina.![]()
Dobili su osobne da bi odrzavali desnicarsku struju u Hrvatskoj. To su doslovno kupljeni glasaci ili spavaci, kako ti pase.
Poanta je u tome da ne uzimamo nista,osim primjera koje sam vec navelaHAVANA wrote: 06 May 2021, 22:56 Malo seruckate al hajd. Svi se nogama udaraju da dobiju bilo cije papire, boravak, nesta... Pola forumasa nije ovde nikako, uredno ima papire negdje... Sad fol vila kriva nesta. Uzimaj sve sto mozes.Jebo suplju.
A dobro...uopce me ne iznenaduju tvoj komentarLavlje_srce wrote: 06 May 2021, 22:38Halal ti vjera.koteljubi_kadnisamtu wrote: 06 May 2021, 17:37 Smeta mi jer imam rodbinu i prijatelje u BiH i tice mi se zbog njih i bezbroj drughih gradjana koji nemaju ove privilegije. Takodjer imam BiH drzavljanstvo znaci imam pravo da me se tice.
Hrvatska drzava se uplice u BiH drzavu, to je sustina.![]()
Dobili su osobne da bi odrzavali desnicarsku struju u Hrvatskoj. To su doslovno kupljeni glasaci ili spavaci, kako ti pase.
ImaFuddo wrote: 06 May 2021, 23:06 Ima li braco neko od vas da je osto vjeran svojoj Bosni?
aaJaaaa izdajnika, braco mila,
SveB ja vas poApsio,
Sve
Moji zakljucci su defaultno brilijantni.vila wrote: 06 May 2021, 23:05A dobro...uopce me ne iznenaduju tvoj komentar
Vrlo dobro se sjecam teme brexit i tvog brilijantnog zakljucka o zabrani glasanja ruralcima i o koristenju iq testova
Nadam se da ces i kad preselis na selo koristiti isti princip
Amerika se ne pika
Ni sekunde nisam posumnjalaLavlje_srce wrote: 06 May 2021, 23:08Moji zakljucci su defaultno brilijantni.vila wrote: 06 May 2021, 23:05A dobro...uopce me ne iznenaduju tvoj komentar
Vrlo dobro se sjecam teme brexit i tvog brilijantnog zakljucka o zabrani glasanja ruralcima i o koristenju iq testova
Nadam se da ces i kad preselis na selo koristiti isti princip
Ne iznenadjuju ni mene tvoji komentari, da ih ne citiram sad.
I kad budem zivjela na selu bicu gradjanka svijeta. Mjesto zivljenja nece promijeniti nista.
Karina. Kaze Sefer da kad je onda predlago Aliji da bi trebalo streljati po kojeg naseg ovaj nije dao. Sad ga j.... Nek blicaju s baterijama na brdoFuddo wrote: 06 May 2021, 23:06 Ima li braco neko od vas da je osto vjeran svojoj Bosni?
aaJaaaa izdajnika, braco mila,
SveB ja vas poApsio,
Sve
Users browsing this forum: Rum and 0 guests