Hrvatska - aktuelnosti
Moderator: Krokodil Behko
Re: Hrvatska - aktuelnosti
..nakon dvnest uzastopni kvartala bdp u četvrtom kvartalu prošle godine porastao za 0,3 posto..ajde nebili...malo optimizma.. 

..slobodan čovik kad tad bude baniran..
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9206 times
- Been thanked: 10936 times
- Status: Offline
Hrvatska: Svaki grad imat će svoje registarske oznake

Tako bi se uz dosadašnje 34 uvele i 94 nove oznake. Prema prijedlogu MUP-a oznaka najmanjeg grada – Komiže – bila bi KM, Klanjec bi dobio znaku KL, a slova BI značila bi da je automobil registriran u Biogradu na moru. Knin će opet imati svoju registarsku oznaku – KN. Svi gradonačelnici imaju rok da se do 7. travnja izjasne jesu li zadovoljni predloženom oznakom. Ako nisu suglasni, trebaju do tog datuma dostaviti svoj prijedlog, piše Večernji list.
Čekaju prigovore na predložena rješenja
Što se tiče prigovora na predložena rješenja, u MUP-u nisu htjeli ništa reći. Čekaju, kažu, da prikupe sve reakcije. Bez odgovora je ostalo i pitanje koje će registarske oznake ubuduće imati općinska središta koja se nalaze u blizini gradova koji do sada nisu imali oznaku. Hoće li oni zadržati postojeću oznaku ili će imati registraciju prvog većeg grada do sebe koji će oznaku tek dobiti. Na primjer, općinsko središte Gornja Stubica od grada Donje Stubice je udaljeno je oko pet kilometara. U ovom trenutku nitko ne zna hoće li Gornja Stubica imati oznaku DO, SC ili KR.
Regulacija pravilnicima
"Sve će biti regulirano pravilnicima koji će biti doneseni nakon što ministar odluči koja će od tri nagrađena rješenja izgleda registarskih pločica biti konačno", poručuju iz MUP-a uz napomenu da građani neće morati mijenjati tablice nakon 1. srpnja.
Re: Hrvatska: Svako selo imat će svoje registarske oznake
..kako selo kad pise gradovi 

Re: Hrvatska: Svako selo imat će svoje registarske oznake
Ti si vidio 128 gradova u hrvatskojlaganini wrote:..kako selo kad pise gradovi

nema ih 12

očito hrvatska pliva u novcu, da se ima za ovakve debilizme

ps
šahovnica je za dizajnere bogom dana, možeš stiliziranu osmisliti na milijun načina... ovo je kao da su rješenje našli na konkursu između svi 3. razreda osnovne škole

Habibti, ya nour el - ain... 

Re: Hrvatska: Svaki grad imat će svoje registarske oznake
..zaboravljas ko je na vlasti... 

Ej pazi dileme....gornja stubica vs donja stubica .....wtf
ako je i od milančeta & company ...previše je ....

ako je i od milančeta & company ...previše je ....

Oglobimo gradjane. Izmislit ce porez za porez.

BOŠNJACI IZ POČASNOG VODA U SAVSKOJ
BRAĆA PO ORUŽJU
BOŠNJACI IZ POČASNOG VODA U SAVSKOJ: ‘Ovdje smo da branitelji, naša braća, mogu otići sa svojim obiteljima proslaviti Uskrs!’
Kako bi bilo jasnije, citirat ću riječi muftije Džemaludina Čauševića koji je još 1938 kazao “Bošnjaci, ako žele opstati, moraju ići skupa s Hrvatima”. I to je, smatram, čista istina – kazao je Fahrudin Jašarević, koji sebe radije naziva “muslimanskim Hrvatom”, negoli Bošnjakom.
Nevjerojatnu solidarnost po tko zna koji put pokazuje počasni vod Bošnjaka, sudionika Domovinskog rata koji su nedjelju i ponedjeljak odlučili provesti u Savskoj 66 kako bi branitelji koji slave Uskrs mogli otići proslaviti u miru sa svojim obiteljima. Istu stvar su, naime, pripadnici ovog voda učinili i za Božić:
– Danas smo došli izraziti solidarnost našoj braći. Nismo se u Domovinskom ratu dijelili, pa se ne možemo dijeliti ni sada – rekao je Fahrudin Jašarević iz počasnog voda Bošnjaka Republike Hrvatske.
– Jedino njima možemo i prepustiti šator, iako, unatoč tome što je Uskrs, veliki broj i nas koji slavimo, ostaje u šatoru. Što se naše bošnjačke braće, hrvatskih branitelja i dragovoljaca tiče, ne treba naglašavati da se razumijemo i poštujemo. Mi smo jedno i žalosno je da hrvatska javnost ne zna koliko su dali u Domovinskom ratu – kazuje jedan od branitelja iz Savske 66. Njegove riječi potvrđuje Fahrudin Jašarević, ponosni hrvatski branitelj i 70% ratni vojni invalid:
– U postrojbama Hrvatske vojske i policije sudjelovalo je oko 25.000 Bošnjaka. Poginulo ih je 1.187 i to je nešto što se ne zaboravlja. Iako nosimo predznak nacionalne manjine koji ne zvuči baš ugodno, volim da se zna kako smo dali sve od sebe i zdušno se borili za samostalnu Hrvatsku. Jer, mi Bošnjaci i Hrvati dijelimo jednu povijesnu muku, a to je dokazano ne samo kroz Domovinski rat, nego i kroz prijašnje ratove i stradavanja. Kako bi bilo jasnije, citirat ću riječi muftije Džemaludina Čauševića koji je još 1938 kazao “Bošnjaci, ako žele opstati, moraju ići skupa s Hrvatima”. I to je, smatram, čista istina – kazao je Fahrudin Jašarević, koji sebe radije naziva “muslimanskim Hrvatom”, negoli Bošnjakom. Za kraj je istakao kako mu je bila čast biti pripadnikom specijalne policije, a poseban su mu ponos akcije pod zapovjedništvom generala Mladena Markača.

..steta sto vise nema causevica u bihu... 

- drugrankovic
- Inventar foruma
rvatsko cvjeće
jes ta prica kako su bošnjaci u stvai hrvati muslimanske religije, nije paveliceva ideologija?

ma jok, to je tisucljetnji hrvatski narod ko i poklic za dom spremni...

ma jok, to je tisucljetnji hrvatski narod ko i poklic za dom spremni...

"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
..eto i do 1968 je pavelic vlada.... 

- drugrankovic
- Inventar foruma
laganini wrote:..eto i do 1968 je pavelic vlada....
o čemu ti to?
gore je navedena 1938!
a ja samo prokomentarisah onako kako jes ovaj sreckov post
ovaj tzv pocasni vod rhvatski tralala kako vec je u stvari RVATSKO CVEĆE

isorija se nastavlja

"Ja, koji sam sve prisluškivao, od skupštine do spavaće sobe, zadnji sam saznao šta mi se sprema.”
..sve ti triba crtat....do tada su se izjasnjavali kao hrvati...barem ovi nasi...
- KOMESAR
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 2 times
Na žalost, oni su sa sobom odnijeli i blagostanje?laganini wrote:...pa nemamo srbe više

Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
Na stranu moj osobni stav o šatorašima, ja sam ovaj članak ponudio kao primjer uvažavanja i međureligijskog poštovanja, nekadašnjih suboraca...a vi opet brže-bolje na pavelića i ostalu gamad 

- drugrankovic
- Inventar foruma
storm wrote:Na stranu moj osobni stav o šatorašima, ja sam ovaj članak ponudio kao primjer uvažavanja i međureligijskog poštovanja, nekadašnjih suboraca...a vi opet brže-bolje na pavelića i ostalu gamad
ne pravi se sad... nije toliko bas benigno ko fol postovanje suboraca bla bla bla

“Bošnjaci, ako žele opstati, moraju ići skupa s Hrvatima”.
pa potom kako se ovaj doicni smatra hrvatom muslimanske religije...
ja samo rekoh - rvatsko cvjeće
nesto sam pogresio?
nisi ti kriv.... da se ne uvlačim s tobom u dialog, ne vidim nikakve svrhe...drugrankovic wrote:storm wrote:Na stranu moj osobni stav o šatorašima, ja sam ovaj članak ponudio kao primjer uvažavanja i međureligijskog poštovanja, nekadašnjih suboraca...a vi opet brže-bolje na pavelića i ostalu gamad
ne pravi se sad... nije toliko bas benigno ko fol postovanje suboraca bla bla bla
“Bošnjaci, ako žele opstati, moraju ići skupa s Hrvatima”.
pa potom kako se ovaj doicni smatra hrvatom muslimanske religije...
ja samo rekoh - rvatsko cvjeće
nesto sam pogresio?

- drugrankovic
- Inventar foruma
no kako god , ja bih sad ZAMOLIO SALAHUDINA DA NAM POJASNI KAKO VIDI OVE "HRVATSKE MUSLIMANE" ? Posto je za svoj narod u Bosni, naš pilot Omer, izdajnik i odrod...
Da cujem, kako vidis ove?
ja rekoh, kako vidim, rvatsko cvece, po tekstu dje se spominje 1938, ja rekoh sta j to i ispade budala jel...
znam salahudine, ne morash odgovarati.... nije prvi put, tj saradnja je vec bila u ustaskim jedinicama... pa je to kolko tolko vec vidjeno ocekivano... a posto sa srbinom saradnje nema, normalno je da je omer izdajnik...
more... gonte se da se gonte...
a posle ajde ranko na politiku...
sta da gledam ? naslove u kojem sve vri od ustaskih parola iz 1938 koje su imale za cilj sve ostale nacije u hrvatskoj i okolini prevuc na svoje...
da se pravim slijep da ne znam ciji je taj causevic...
i da gledam kako sad to rvatsko cveće prek oovog fahrudia mi tu prodaje razloge zasto su oni ztoboz bili HRVATSKI POČASNI VOD....
ustaška ideologija, koja je muslimane satrala svojim cvjećem zar ne?
ma gonte se!
Da cujem, kako vidis ove?
ja rekoh, kako vidim, rvatsko cvece, po tekstu dje se spominje 1938, ja rekoh sta j to i ispade budala jel...
znam salahudine, ne morash odgovarati.... nije prvi put, tj saradnja je vec bila u ustaskim jedinicama... pa je to kolko tolko vec vidjeno ocekivano... a posto sa srbinom saradnje nema, normalno je da je omer izdajnik...
more... gonte se da se gonte...
a posle ajde ranko na politiku...
sta da gledam ? naslove u kojem sve vri od ustaskih parola iz 1938 koje su imale za cilj sve ostale nacije u hrvatskoj i okolini prevuc na svoje...
da se pravim slijep da ne znam ciji je taj causevic...
i da gledam kako sad to rvatsko cveće prek oovog fahrudia mi tu prodaje razloge zasto su oni ztoboz bili HRVATSKI POČASNI VOD....
ustaška ideologija, koja je muslimane satrala svojim cvjećem zar ne?
ma gonte se!
zašto si nervozan 
....sve će biti u redu, ni Sarajevo se nije desilo, sve su to obmane :vadibijeliogrtačsazašivenimrukavima
....sve će biti u redu

....sve će biti u redu, ni Sarajevo se nije desilo, sve su to obmane :vadibijeliogrtačsazašivenimrukavima
....sve će biti u redu