Brak i muska zrtva

Sve o muževima, svekrvama, punicama, djeci.

Moderator: spacebound

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik
Has thanked: 1629 times
Been thanked: 3037 times
Status: Offline

Re: Brak I muska zrtva

Post by Mutevelija » 01 Jul 2025, 23:48

Nora Ibsenova wrote: 01 Jul 2025, 23:37
Fuddo wrote: 01 Jul 2025, 23:35

:D.
Eto ga
Pa ovo se zezam, ako nije ocigledno :D.
Ko je jos od majmuna napravio cojka

Darwin :ideja
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
🍉🍉🍉🍉

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820

Zana
Gospođetina
Gospođetina
Has thanked: 9245 times
Been thanked: 9193 times

Post by Zana » 01 Jul 2025, 23:50

Mutevelija wrote: 01 Jul 2025, 23:28
Zana wrote: 01 Jul 2025, 23:25

Gej, garant, latentni, ne zna ni on da je. Nema šta drugo bit
A zašto se lozim na tebe :oo ako nisi ti Zajko onda, ako si Zajko onda sam gay.

Ma ne ložiš, to su neke traume iz djetinjstva pa projiciraš :D.
Last edited by Zana on 01 Jul 2025, 23:51, edited 1 time in total.
Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"

Nora Ibsenova
Čovječje vrste kći
Čovječje vrste kći
Has thanked: 2537 times
Been thanked: 4380 times

Post by Nora Ibsenova » 01 Jul 2025, 23:51

HAVANA wrote: 01 Jul 2025, 23:47
Dunjaa wrote: 01 Jul 2025, 23:34 To je gotovo nemoguća misija da se od nekoga može napraviti ‘čovjek’.
Čitajte šta fuddo piše, sve je u pravu. Ne znam šta mu je danas.
Moze,kako ne moze? Mene je zena totalno promijenila.Sam taj zivot i prekretnica,poslagani prioriteti…Od totalnog debila do porodicnog covjeka.Pa zamisli da se nas fuad nije ozenio,eto ne moramo dalje ic ,od njega a i mene…I skoro svo moje drustvo je takvu pricu imalo.Mi smo budale totalne,mozda je sad drugacije ,haj mu ga znaj. :cudi Doduse kod nas je sve drugacije bilo,ista polazna tacka,s nule,jad i cemer.Nema ja bi ovo,ja bi ono.Bi,al hljeba i dzema,ne cupanje obrva i umjetni nokti…A s nule dok se u plus udje pokusa se sleper bibera ,al i meda.A to vrijedi.I obicno traje.
To je drugo sasvim.
Kada neko ima temelj u karakteru onda se ponasanje lahko korigira. Bez obzira sto si bio mlad, nezreo, budalesao, sigurno si postovao i svoje drugarice, koliko i drugove. Dajem samo primjer karakter VS ponasanje.

Od nepostenog covjeka se ne moze napravit posten, od lazova se ne moze napravit iskren covjek, i tu je Dunja upravu, i te promjene mogu samo nastat iznutra.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.

Quds
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 3608 times
Been thanked: 1439 times

Post by Quds » 01 Jul 2025, 23:53

Ni za mene brak nije bio neka žrtva, obzirom da sam onako nastavio živjeti, negdje bi metak popio. Polako počinješ da se mijenjaš, ne što to žena traži od tebe, nego uvidiš da treba. Pa prvo dijete, još si ''mekši'', pa drugo... I tu tačno niti žena tebi šta treba puno, niti ti njoj. Ide to.

tuzlak1212
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 602 times
Been thanked: 906 times

Post by tuzlak1212 » 01 Jul 2025, 23:56

Nora Ibsenova wrote: 01 Jul 2025, 22:35
Fuddo wrote: 01 Jul 2025, 22:26

Pogresno si shvatila.
Nikom to na danasnjem vaktu ne treba,
To je vise do neke metafizckog procesa kojem smo nepravedno izlozeni u ovom nesretnom univerzumu.
Ti nesta skuhas, operes, on nesta zasadi izakuce
Sve to ima svoje.
Ko je nepravedno izlozen?

Ako zena kaze da vise nece da trpi nikog, digne se pola garde da je ubjedi kako je njoj zaboga dobro, a i ako joj nije dobro, sama je kriva.

Programiranje je bio posao koje su radile zene, za mizerne novce, dok nije postalo bitno, pa dok nisu muskarci u potpunosti istisnuli zene iz zanimanja, najednom je postalo najprofitabilnije zanimanje na svijetu. Biti bibliotekar je nekad bilo iznimno cjenjeno i placeno zanimanje, naravno, dok su muskarci isključivo bili bibliotekari, kad su zene usle u industriju, ona je obezvrjedjena.

Dan danas, skoro sva klinicka istrazivanja lijekova za mentalne bolesti (a u veeeelikom broju i drugih lijekova) se vrse isključivo na muskim subjektima, i ljudskim i zivotinjskim. Simptomi mnogih bolesti takodjer su opisani i testirani samo onako kako se prezentuju kod muskaraca. Generacije zena su propatile od ADHDa i umrle a nisu znale da ga imaju jer su simptomi opisani samo onako kako se prikazuju kod muskaraca.

Nema razgovora za posao na kojem nisam upitana jesam li udata, imam li momka, planiram li se udat, kad planiram imat djecu, itd. Vrlo relevantno za moje znanje i sposobnosti?

Dan dana, kad hocemo djecaka da ponizimo, kazem mu da je ko curica.

I to ne da nije zagrebanje povrsine, to nije ni povrsina.

I onda su vam zene krive sto ste neozenjeni, ne valjaju zene sto se drugi ne zene, a sve dok svoje zene godinama nazivate akrepima, krvosrcima, krvopijama i raznim drugim zvjerima.

Give me a break.
Ovo je bas preduboko dijeljenje zivota na muske i zenske timove, nezz sto iko sebi glavu puni s ovakvim stvarima
Uzimas primjere koji su iz akademije otisli u realni sektor i kapitalizam i pravis spolnu segregaciju
I dalje u akademiji imas vise zena programerki nego muskaraca
Al ti da pokrenes firmu pitat ces na intervjuu zenu hocel na trudnicko jer nemas para za bacanja, mora neko to i zaradit

Nemoj mjesati kapitalizam s ljudskim pravima i od tog pravit osnovu sta je pozicija muza i zene u braku, mjesas babe i zabe i donosis zakljucak u algebri
Sve je nepovezeano, samo si se opteretila i sve ti se skupilo

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik

Post by Mutevelija » 02 Jul 2025, 00:16

Zana wrote: 01 Jul 2025, 23:50
Mutevelija wrote: 01 Jul 2025, 23:28

A zašto se lozim na tebe :oo ako nisi ti Zajko onda, ako si Zajko onda sam gay.

Možda imam mommy issues pa me ti Louis kao neka Cougar milfara u ulozi stroge učiteljice
A stvarno si mačkasta i dobra nema veze što si na jeziku oštra.
Peder ja jok , sadomazohists da ali to nije seksualna orijentacija .
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
🍉🍉🍉🍉

Quds
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 3608 times
Been thanked: 1439 times

Post by Quds » 02 Jul 2025, 00:18

Mutevelija wrote: 02 Jul 2025, 00:16
Zana wrote: 01 Jul 2025, 23:50

Možda imam mommy issues pa me ti Louis kao neka Cougar milfara u ulozi stroge učiteljice
Pitaj ti njih, Mutevelija, koja bi htjela da se uda za tebe (iako su skoro sve starije od tebe),i ako ne bi, zašto... :kafa Da ogolimo neke stvari.

Nora Ibsenova
Čovječje vrste kći
Čovječje vrste kći

Post by Nora Ibsenova » 02 Jul 2025, 00:19

tuzlak1212 wrote: 01 Jul 2025, 23:56

Ako zena kaze da vise nece da trpi nikog, digne se pola garde da je ubjedi kako je njoj zaboga dobro, a i ako joj nije dobro, sama je kriva.

Programiranje je bio posao koje su radile zene, za mizerne novce, dok nije postalo bitno, pa dok nisu muskarci u potpunosti istisnuli zene iz zanimanja, najednom je postalo najprofitabilnije zanimanje na svijetu. Biti bibliotekar je nekad bilo iznimno cjenjeno i placeno zanimanje, naravno, dok su muskarci isključivo bili bibliotekari, kad su zene usle u industriju, ona je obezvrjedjena.

Dan danas, skoro sva klinicka istrazivanja lijekova za mentalne bolesti (a u veeeelikom broju i drugih lijekova) se vrse isključivo na muskim subjektima, i ljudskim i zivotinjskim. Simptomi mnogih bolesti takodjer su opisani i testirani samo onako kako se prezentuju kod muskaraca. Generacije zena su propatile od ADHDa i umrle a nisu znale da ga imaju jer su simptomi opisani samo onako kako se prikazuju kod muskaraca.

Nema razgovora za posao na kojem nisam upitana jesam li udata, imam li momka, planiram li se udat, kad planiram imat djecu, itd. Vrlo relevantno za moje znanje i sposobnosti?

I onda su vam zene krive sto ste neozenjeni, ne valjaju zene sto se drugi ne zene, a sve dok svoje zene godinama nazivate akrepima, krvosrcima, krvopijama i raznim drugim zvjerima.

Give me a break.
Ovo je bas preduboko dijeljenje zivota na muske i zenske timove, nezz sto iko sebi glavu puni s ovakvim stvarima
Uzimas primjere koji su iz akademije otisli u realni sektor i kapitalizam i pravis spolnu segregaciju
Al ti da pokrenes firmu pitat ces na intervjuu zenu hocel na trudnicko jer nemas para za bacanja, mora neko to i zaradit

Nemoj mjesati kapitalizam s ljudskim pravima i od tog pravit osnovu sta je pozicija muza i zene u braku, mjesas babe i zabe i donosis zakljucak u algebri
Pa i ne mjesam. Kazem da je svijet, posebno taj poslovni dio, jako surov prema zeni. A da sa druge strane, zena je otjerana u tu okrutnost zbog transgeneracijskih trauma koje nije mogla prekinut jer nije mogla imat neovisnost. I da mi nije jasno cemu cudjenje i osudjivanje zena ako kazu da nesto nece. Bilo to udavanje, peglanje muzu, ili bilo sta drugo sto svijet, posebno onaj muski dio misli da treba.

Posto je sve cirkularno, imam osjecaj da ce se zena sve vise poceti vracati u kuce, a da ce se automatizacijom poslova omogucit muskarcima da placama mogu izdrzavat porodice.

I vjerujem da ce tome doprinjeti i to sto danasnji muskarci koji odgajaju novu generaciju muskaraca vise nisu oni muzevi nasih nena i pranena kojima nije bilo nista strasno ponekad osinut zenu.

Ono sto je bitno, najbitnije po mom misljenju, je da stvorimo svijet jednakih prilika. Zelis bit doktor? Ovo su uvjeti i da vidimo dosezes li. A ne svijet kvota, normi, preferencija.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.

Duminjo
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 2660 times
Been thanked: 8216 times

Post by Duminjo » 02 Jul 2025, 00:21

Nora Ibsenova wrote: 01 Jul 2025, 23:29
Duminjo wrote: 01 Jul 2025, 23:24

Ma nisu to nikakvi prilasci ni neki posebni izlasci.

Kafice najvise onako grupne i prica opustena pa se dodje do toga.
Ocigledno fulam i znam da nije tako sve. Nego eto, znam potrefit valjda ko prstom u govno. A doduse, najvise je tih kada po Ferhadiji pa moze biti i do toga.

A inace, ohladio sam od naših i eto.. jebiga. Nista njima ne fali, do mene je... Samo eto ne poklapamo se skoro nikako i svake godine se sve više razilazimo.

Pišaj ga 🙈
Mene bas cudi jedna stvar (a koja je dobra) a to je kako one tako otvoreno pred drugima o tome pricaju. Ja vjerujem da toga ima, ali sam nekog ubjedjenja da se to i krije, a POSEBNO od potencijalnog sponzora.

Preda mnom, majke mi, nikad nijedna zena tako nije pricala u ovih 30 godina, ono da sam svojim usima cula.

E sad si u pravom mjestu, vazda te nadje kad prestanes da trazis, bice, vices.
Imaju price za jaranice, price za momke, price za familiju i komšiluk.
Namazano je to svima bojama :valja

Poselami vrhbosnu i njene grandiozne kukove 💙

Nora Ibsenova
Čovječje vrste kći
Čovječje vrste kći

Post by Nora Ibsenova » 02 Jul 2025, 00:22

Duminjo wrote: 02 Jul 2025, 00:21
Nora Ibsenova wrote: 01 Jul 2025, 23:29

Mene bas cudi jedna stvar (a koja je dobra) a to je kako one tako otvoreno pred drugima o tome pricaju. Ja vjerujem da toga ima, ali sam nekog ubjedjenja da se to i krije, a POSEBNO od potencijalnog sponzora.

Preda mnom, majke mi, nikad nijedna zena tako nije pricala u ovih 30 godina, ono da sam svojim usima cula.

E sad si u pravom mjestu, vazda te nadje kad prestanes da trazis, bice, vices.

Pa ja, samo je kod mene vazda sto na umu to na jeziku, ustvari prvo na jeziku pa onda na umu 😂

Alejkumu selam, hocu mahsuz.

Nora Ibsenova
Čovječje vrste kći
Čovječje vrste kći

Post by Nora Ibsenova » 02 Jul 2025, 00:25

Give me a break.
samo si se opteretila i sve ti se skupilo
I btw, uopste se nisam opteretila, sve ja ovo usput i saznam, i procitam, i razmisljam, i napisem, kad mi se da

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik

Post by Mutevelija » 02 Jul 2025, 00:28

Quds wrote: 02 Jul 2025, 00:18
Mutevelija wrote: 02 Jul 2025, 00:16
Pitaj ti njih, Mutevelija, koja bi htjela da se uda za tebe (iako su skoro sve starije od tebe),i ako ne bi, zašto... :kafa Da ogolimo neke stvari.
Ja bi volio zejnu onako strogu nesot me lozi :sado bas je zamisljam ovakvu :oo
Image
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
🍉🍉🍉🍉

Duminjo
Urednik foruma
Urednik foruma

Post by Duminjo » 02 Jul 2025, 00:31

Nora Ibsenova wrote: 02 Jul 2025, 00:22
Duminjo wrote: 02 Jul 2025, 00:21

Pa ja, samo je kod mene vazda sto na umu to na jeziku, ustvari prvo na jeziku pa onda na umu 😂

Imam rodicu jednu, teticnu.
Otišo sa mamom kod tetke i hajd nas svoje da izadjemo malo prošetati i na kafu. Sve normala dok ne dodjose tu i neke drugarice, pa neki momci..
Druga zena, druga osoba skroz. Ja se sjebo, ne poznajem je. Htio je uštinut da je pitam jesil to ti :D.

To bilo prije neke 3 godine.

Prosle godine se udala, sve super, divno, krasno.. proslo 5-6 mjeseci, mama mi prica kako njoj tetka prica da ova prica kako ne moze više i razmislja da se vrati. Et.. hajd sad ti mene ubijedi da je taj momak nešto kriv 🙈

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik

Post by Mutevelija » 02 Jul 2025, 00:33

Ahh gospođetina
Image

Bizi jbs Zana dzaba me napali i rasplamsa mi fantazije :D.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
🍉🍉🍉🍉

Nora Ibsenova
Čovječje vrste kći
Čovječje vrste kći

Post by Nora Ibsenova » 02 Jul 2025, 00:40

Duminjo wrote: 02 Jul 2025, 00:31
Nora Ibsenova wrote: 02 Jul 2025, 00:22

Otišo sa mamom kod tetke i hajd nas svoje da izadjemo malo prošetati i na kafu. Sve normala dok ne dodjose tu i neke drugarice, pa neki momci..
Druga zena, druga osoba skroz. Ja se sjebo, ne poznajem je. Htio je uštinut da je pitam jesil to ti :D.

Prosle godine se udala, sve super, divno, krasno.. proslo 5-6 mjeseci, mama mi prica kako njoj tetka prica da ova prica kako ne moze više i razmislja da se vrati. Et.. hajd sad ti mene ubijedi da je taj momak nešto kriv 🙈
Nemam bas cesto priliku vidjet bliske ljude u raznim ono.. settings. To sto pricas sam znala prepoznat nekad kod drugarica, ono ako dodju neki momci, nekad i sama kod sebe, nesvjesno. Ali ne mislim bas toliko drasticno.

A sto se momka tice, ne znam, ja to privatno, kako god djelovala na forumu, ne posmatram u okvirima krivice.

Sto rekli Leo i Seve: zar je vazno ko je kriv, kad se vec sve to desi :D.

Mislim da postoje ljudi koji su spremni pogledat se realno i iskreno, preuzet odgovornost za sebe, svoje postupke, kako uticu na druge ljude, i oni koji to nisu. Ako ona u nekim godinama ima potrebu da glumi likove pred raznim publikama, onda je ocekivat da je maska spala u nekom trenutku, a kako je on to prihvatio ko zna, ali mogu mislit soka

tuzlak1212
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 602 times
Been thanked: 906 times

Post by tuzlak1212 » 02 Jul 2025, 00:44

Nora Ibsenova wrote: 02 Jul 2025, 00:19

Pa i ne mjesam. Kazem da je svijet, posebno taj poslovni dio, jako surov prema zeni. A da sa druge strane, zena je otjerana u tu okrutnost zbog transgeneracijskih trauma koje nije mogla prekinut jer nije mogla imat neovisnost. I da mi nije jasno cemu cudjenje i osudjivanje zena ako kazu da nesto nece. Bilo to udavanje, peglanje muzu, ili bilo sta drugo sto svijet, posebno onaj muski dio misli da treba.

Posto je sve cirkularno, imam osjecaj da ce se zena sve vise poceti vracati u kuce, a da ce se automatizacijom poslova omogucit muskarcima da placama mogu izdrzavat porodice.

I vjerujem da ce tome doprinjeti i to sto danasnji muskarci koji odgajaju novu generaciju muskaraca vise nisu oni muzevi nasih nena i pranena kojima nije bilo nista strasno ponekad osinut zenu.

Ono sto je bitno, najbitnije po mom misljenju, je da stvorimo svijet jednakih prilika. Zelis bit doktor? Ovo su uvjeti i da vidimo dosezes li. A ne svijet kvota, normi, preferencija.
I ja mislim da ce automatizacija istrebljivat mnoga radna mjesta, al da bi se zene vratile u kuce potrebno je i da nestane opsta sigurnost mimo poslova i novca.
Svijet jednakih prilika se nece nikad desit. U samom cinu radjanja dijece koja ce se veceras roditi u Bosni, svima su vec sad razlicite prilike a nisu jos formalno ni imena dobili. Al nemoguce je zamislit trud da se smanje razlike u prilikama koje nam definisu okruzenje, porodica, sredina, grad i slicno. Evo ti i Trico ste nebo i zemlja u prilikama u vasim zivotima, samo zbog gradova gdje ste i kako je to uticalo na tvoj i na njegov mentalni sklop, a nista niste jedno bolje od drugog. Ko zna kakav bi Trico bio da je Sarajlija a ti da si odakle je on, sve ostalo vam je isto.
Sve sto mozemo je dat svoj maksimum s onim sto nam je dato, a ne znamo gdje ce to dobacit, ne znamo koga od nas ovdje sutra cancer ceka, i skoro ni jedna stvar u zivotu nema nikakve veze sa spolovima.
Zato se ne slazem sa citavom ovom pacenickom pricom zandjih nekoliko stranica, osim sto je fuddo reko da je sve van nasih moci i ne treba uopste razbijat glavu o tome. Ne treba past u zamku i birat stranu izmedju muskaraca i zena, jer to je sve misleading postavka zivota.

Nora Ibsenova
Čovječje vrste kći
Čovječje vrste kći

Post by Nora Ibsenova » 02 Jul 2025, 00:45

tuzlak1212 wrote: 02 Jul 2025, 00:44
Nora Ibsenova wrote: 02 Jul 2025, 00:19

I ja mislim da ce automatizacija istrebljivat mnoga radna mjesta, al da bi se zene vratile u kuce potrebno je i da nestane opsta sigurnost mimo poslova i novca.
Svijet jednakih prilika se nece nikad desit. U samom cinu radjanja dijece koja ce se veceras roditi u Bosni, svima su vec sad razlicite prilike a nisu jos formalno ni imena dobili. Al nemoguce je zamislit trud da se smanje razlike u prilikama koje nam definisu okruzenje, porodica, sredina, grad i slicno. Evo ti i Trico ste nebo i zemlja u prilikama u vasim zivotima, samo zbog gradova gdje ste i kako je to uticalo na tvoj i na njegov mentalni sklop, a nista niste jedno bolje od drugog. Ko zna kakav bi Trico bio da je Sarajlija a ti da si odakle je on, sve ostalo vam je isto.
Sve sto mozemo je dat svoj maksimum s onim sto nam je dato, a ne znamo gdje ce to dobacit, ne znamo koga od nas ovdje sutra cancer ceka, i skoro ni jedna stvar u zivotu nema nikakve veze sa spolovima.
Zato se ne slazem sa citavom ovom pacenickom pricom zandjih nekoliko stranica, osim sto je fuddo reko da je sve van nasih moci i ne treba uopste razbijat glavu o tome. Ne treba past u zamku i birat stranu izmedju muskaraca i zena, jer to je sve misleading postavka zivota.
Ja prihvatam tvoje misljenje.

Duminjo
Urednik foruma
Urednik foruma

Post by Duminjo » 02 Jul 2025, 01:04

Nora Ibsenova wrote: 02 Jul 2025, 00:40
Duminjo wrote: 02 Jul 2025, 00:31

Nemam bas cesto priliku vidjet bliske ljude u raznim ono.. settings. To sto pricas sam znala prepoznat nekad kod drugarica, ono ako dodju neki momci, nekad i sama kod sebe, nesvjesno. Ali ne mislim bas toliko drasticno.

A sto se momka tice, ne znam, ja to privatno, kako god djelovala na forumu, ne posmatram u okvirima krivice.

Mislim da postoje ljudi koji su spremni pogledat se realno i iskreno, preuzet odgovornost za sebe, svoje postupke, kako uticu na druge ljude, i oni koji to nisu. Ako ona u nekim godinama ima potrebu da glumi likove pred raznim publikama, onda je ocekivat da je maska spala u nekom trenutku, a kako je on to prihvatio ko zna, ali mogu mislit soka
Ma ima toga kolko hoš.
Znalo mi se desavati da vlastitu bivsu zenu ne poznajem. Kontam se, ko li je njoj kakve droge stavio ili se napila.
A nisam jedini. Jedna druga zena mi pricala na trac partiji kako se bivsa ponaša u razlicim situacijama.
Tako da.. ima toga kolko hoš.

Kako mi volimo slagat' i obecat', tako se vi volite "prodat'" 😁

Nora Ibsenova
Čovječje vrste kći
Čovječje vrste kći

Post by Nora Ibsenova » 02 Jul 2025, 01:13

Duminjo wrote: 02 Jul 2025, 01:04
Nora Ibsenova wrote: 02 Jul 2025, 00:40

Ma ima toga kolko hoš.
Znalo mi se desavati da vlastitu bivsu zenu ne poznajem. Kontam se, ko li je njoj kakve droge stavio ili se napila.
A nisam jedini. Jedna druga zena mi pricala na trac partiji kako se bivsa ponaša u razlicim situacijama.
Tako da.. ima toga kolko hoš.

Kako mi volimo slagat' i obecat', tako se vi volite "prodat'" 😁
Pa i jedno i drugo je laganje. :D.

Inace, u danasnjim odnosima i presudjuje to sto niko nikog ne mora da trpi.

Svaki odnos prodje iste faze, idealizacija, kad ti je sve divno, krasno, i govno mu/joj mirise, onda suocavanje sa realnoscu i onim ruznim odvratnim stranama partnera (a nemojmo se pravit da ih svi nemamo) i u danasnjim odnosima tu i pukne jer sto bi ja nekog trpila, jel. Neki uspiju prelomit pa se pomirit s tim da im je partner i andjeo i djavo u istoj osobi.

A neki fkt imaju nesrecu da nabasaju na te manipulatora, pokvarenu osobu, itd.

HAVANA
Pituljica
Pituljica
Has thanked: 2726 times
Been thanked: 22660 times

Post by HAVANA » 02 Jul 2025, 01:14

Mutevelija wrote: 02 Jul 2025, 00:28
Quds wrote: 02 Jul 2025, 00:18

Ja bi volio zejnu onako strogu nesot me lozi :sado bas je zamisljam ovakvu :oo
Image
Oho.Sta procitah u 1 ujutro.Zejno diz se bicuj stojana.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.

Post Reply

Return to “Brak & Porodica”