Ratni zločini - zločinci - suđenja
Moderator: Krokodil Behko
Re: Srbija u Nikincima ruši laž s Markala
Već sam se izvinio...jbg i posla u gradu i ćaleta vozio na kontrolu bolnicu i 300 pizdarija me čekalo od 7 jutros...storm wrote:Prije postavljanja vijesti, pogleda se, da nije slučajno već tu...Nole wrote:Ja nikada nisam ni gledao snimak sa pijace, ne volim ni masakre ni krv...ja i dalje nisam napisao da je to autoterorizam, a svi me optužujete. Samo sam postavio vest iz dnevne štampe...Julia-Klara wrote:Jesi li ti vidio "tjelesne tecnosti" kod ostalih?
Nole, prekidaj diskusiju
Ja znam da si u euforiji uletio... Onako bebav sa par pivi u guzici nisi ni primjetio da je to određeno, jer nisi ni očekivao da bi se moglo to tu nalaziti.
Sljedeći put, a možda i ovaj, briše se.
Tvoja naravno.
2 meseca... u šta? Evo ti i jamehaning wrote:Primam oklade, koliko je Noletu do bana...

Behkova informacija je štura i niko je ni komentarisao nije, a ovde već 2 strane komentara
Izgleda je najbolje da ja postavljam vesti na ovom forumu

- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14123 times
- Been thanked: 9746 times
- Status: Offline
Tvoj sljedeci ban je stalni, mislim da ti je to vec receno.
Behkova vijest je VIJEST, ne tabloidno sranje koje doljeva ulje na vatru, plus sto ti sam svojim komentiranjem izazivas povracanje kod nekih forumasa jer ti ni izjave ni vijesti veze sa mozgom nemaju.
Dzaba ti prica o neutralnosti i tolerantnosti kad nisi takav. Dzaba ti pravdanje.
Behkova vijest je VIJEST, ne tabloidno sranje koje doljeva ulje na vatru, plus sto ti sam svojim komentiranjem izazivas povracanje kod nekih forumasa jer ti ni izjave ni vijesti veze sa mozgom nemaju.
Dzaba ti prica o neutralnosti i tolerantnosti kad nisi takav. Dzaba ti pravdanje.
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

Nole wrote:Behkova informacija je štura i niko je ni komentarisao nije, a ovde već 2 strane komentara![]()

daj mi bar jednu moju rečenicu kojom tvrdim da Srbi nisu ispalili granatu već da je to autoterorizam Alije Izetbegović?Julia-Klara wrote:Tvoj sljedeci ban je stalni, mislim da ti je to vec receno.
Novosti nisu tabloid već dnevni list koji postoji bar 50 godina...
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14123 times
- Been thanked: 9746 times
Procitaj ponovo naslov koji si postavio
Razumijes li ti sta citas i sta postavljas?
I onda procitaj sta si pisao o "Rasinoj" izjavi o "tjelesnim tekucinama"... Pa o JEDNOM generalu koji je tvrdio upravo isto sto i ti
Kad procitas onda razmisli o procitanom.
Kod nas se to u skoli zvalo "citaj sa razumjevanjem"

I onda procitaj sta si pisao o "Rasinoj" izjavi o "tjelesnim tekucinama"... Pa o JEDNOM generalu koji je tvrdio upravo isto sto i ti
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

Pa to nije moj naslov već naslov iz novina. Tamo nema niti jednog mog komentara. Svima tražim da se završi istraga i da žrtve već jednom počivaju u miru.Julia-Klara wrote:Procitaj ponovo naslov koji si postavio![]()
Za Rašu sam samo odgovorio na Spinerkino pitanje, da je on to pitao Engleza Hila...ja sa tim nemam veze ako citiram nekoga... Uostalom i Raša je osuđen na 40 godina... i da Markale, kojim slučajem nisu njegovo delo, puno je zločina uradio pa je zbog toga i dobio 40 godina.
Za dobrim konjem se prašina dižeSPINERKA wrote:...NOLE --medijski magnet --sve oci ka njemu

Nisi ni ti pupoljakSPINERKA wrote:i ti si u pedestim -- vidi te

- Čarobni
- Inventar foruma
- Been thanked: 13 times
Re: Srbija naučno dokazuje Markale, Kapiju, Ferhadiju......
Rezultati će biti priznati samo ako su srpski, odnosno, ako je srpska nauka, uz pomoć srpskih naučnika i srpskih dokaza srpski došla do srpske istine.
Moja zamerka ovom istraživanju je ta što osim eksperata iz USA, Rusije, Izraela, Kine , Nemačke, Slovačke, Srbije i R.Srpske nisu pozvali i stručnjake i iz BIH i Hrvatske... Kad bi oni svi bili uključeni onda bi svi prihvatili rezultate istrage kao 100% verodostojne. Još nije kasno da i njih uključe.
- carobnjak N
- Forum [Bot]
- Has thanked: 801 times
- Been thanked: 927 times
Rezultati istrage su davno gotovi i međunarodni sud je izrekao nekoliko presuda za granatiranje SarajevaNole wrote:Moja zamerka ovom istraživanju je ta što osim eksperata iz USA, Rusije, Izraela, Kine , Nemačke, Slovačke, Srbije i R.Srpske nisu pozvali i stručnjake i iz BIH i Hrvatske... Kad bi oni svi bili uključeni onda bi svi prihvatili rezultate istrage kao 100% verodostojne. Još nije kasno da i njih uključe.
u kojima se ističe da su Markale gađane od strane rs-vojske. Od 30 do doživotne
To što vi živite u nekom svom paralelnom svemiru kojega kreira Vučić preko svojih glasila
Blic, Informer i ostala žuta štampa , nikoga ne boli uho
niko te ne može spasiti osim tebe (Bukovski)
- Veca
- Uvijek slobodna!
- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 22372 times
- Been thanked: 5950 times
Re: Srbija naučno dokazuje Markale, Kapiju, Ferhadiju......
...pa,zar nije Jug. Petrusic vec jednom dokazao?!
...ni njega ne priznaju! 

Kako da ne budem stepski vuk, olinjali pustinjak usred svijeta ciji ciljevi nisu moji, cije mi radosti nista ne znace!
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9242 times
- Been thanked: 10971 times
Puno smo puta imali ovu situaciju i uvijek brišemo onu vijest, koja je kasnije postavljena, ili je spojimo sa prvopostavljenom, a u ovom slučaju, to je moja vijest.Nole wrote:nek aministratori izbrišu ili moju ili Behkovu vest...Izvinjavam se svima zbog nesmotrenosti.
Ono čisto tehnički, bez ikakvih "impliciranja".
Čovjek je stradao od primarne eksplozije, teturao i ostao tu, da visi.Nole wrote: Koliko me sećanje služi na suđenju se "Rašo" pitao gde su telesne tečnosti ispod nesrećnog čoveka oji je preko ograde visio.
To je fino dokazano na suđenju tom tvom "Raši", pa mi nije jasno, šta tebi nije jasno.
Vidio sam leš bez glave, direktan pogodak iz PAT-a, a također krvi nije bilo mnogo, jer je ista šiknula i iscurila odmah, pa tako da poslije nije bilo krvarenja, baš kao i u ovom slučaju.
Baška to, vjeruje se da je leš donešen odnekud, u sred dana, u sred centra Sarajeva i podmetnut, a da niko nije primjetio

Kako nisi kad jesi?Nole wrote: Ja nikada nisam ni gledao snimak sa pijace, ne volim ni masakre ni krv...ja i dalje nisam napisao da je to autoterorizam, a svi me optužujete. Samo sam postavio vest iz dnevne štampe...
Ne samo da si napisao, nego si otvorio i temu o tome, sve skupa sa velikim slovima
"MARKALE - ALIJIN AUTOTERORIZAM", pa ti je Maja brisala i ispalila te na neko vrijeme?
Jel ti to misliš da sam ja zaboravan?
Izgleda da se kod tebe taj Caps lock automatski pali, čim se napiše riječ - Markale?Nole wrote: Caps lock je bio uključen pa su zbog toga bila velika slova
Julija ti je već odgovorila. Moja je vijest - vijest i ne bavi se glupim špekulacijama.Nole wrote:Behkova informacija je štura i niko je ni komentarisao nije, a ovde već 2 strane komentara![]()
Vjerujem da bi nas u roku od par dana, zatrpao s ovim fašističkim bljuvotinama.
Da, i to je tvoja vadiona svaki put. "Nisam ja, ja sam samo donio taj članak"Nole wrote:Pa to nije moj naslov već naslov iz novina.Julia-Klara wrote:Procitaj ponovo naslov koji si postavio![]()
Nole wrote:PRE OHOHO GODINA POGLEDAM SUĐENJE KARADŽIĆU GDE JE ON PO OVOM PITANJU RAZBIO NA SUĐENJU ENGLESKOG EKSPERTA ZA MINE G.DINA HILA...
Opet se omakao vražiji Caps lock?
Može biti da si svršavao, dok si pisao to "karadžić ga je razbio"?
Pa de, ako ga je razbio, zašto je između ostalog, osuđen i ZA masakr na Markalama?
Neki konkretan odgovor?
And fajnali:
Reason zbog kojeg sam objavio kratak tekst je taj, što ne dozvoljavam prostor fašističkim medijima i njihovim idiotizmima.
Razlog razloga, zašto sam proguglao, za originalnim tekstom je taj što me zanima nešto. KAKO SE ZOVU TI "STRUČNJACI"?
Nigdje imena. Stotinu srpskih portala, pobjedonosno je prenijelo ovo sranje, a niko nije objavio imena. Čak su slavodobitno najavili spektakularne rezultate za "Kapiju", ali hi naravno nisu objavili.

Zašto nisu objavili imena ovih likova?
Vjerovatno iz razloga što su to samo oni likovi, koji su već bili u Haagu, u svojstvu svjedoka odbrane Karadžića i Mladića, pa je ispalo da je Tužiteljstvo poslalo na teren mnogo jaču ekipu, koja ih je zbrisala, a karadžić je osuđen na 40 godina, s tim da će u žalbenom postupku, biti osuđen na 10 doživotnih robija, jer će mu u optužnicu ući i Tomašica, pa tako da je to već genocid u više opština.

Kako se oni zovu i pm, zar je to tolika tajna?
Naravno, to jeste tajna, samo za Srbe, jer se "ekspertiza" i radi samo za njih, da bi oni bili jedini u svijetu, koji bi vjerovali u to. Pročitao sam neke komentare, nekih Srba, na ovaj članak i to je već ozbiljna bolest. Razmišljam o kineskom zidu i sličnim sranjima, jer kako mi se čini - lijeka nema!
Ovaj je tekst lako razbiti.
Dovoljno je citirati ovu glupost.
Jer je već milion puta rečeno, da je TV ekipa bila par ulica dalje, pošto su pravili prilog o nekom drugom pitanju, čak su naveli i konkretno šta je bilo. Ima zapis, ima tačan tajming itd...- U svim slučajevima su televizijske ekipe bukvalno za koji minut bile na licu mesta, iako bi im realno trebalo oko pola sata da stignu - ukazuje na neobične podudarnosti naš sagovornik.
Ako je to jedan od argumenata, da se nešto drugo dokaže, e onda nije i čudo što je od BH portala, bar onih većih, vijest o tome prenijela samo Slobodna Bosna, valjda u rubrici Humor.

Inače, oni vole da se igraju sa naslovima, kao i ja

Rezime:
Bh urednici su zaključili, da je važnije i istinitije objaviti horoskop, nego ovo sranje.