Nekih dva i pol sata, zavisi od gužvi. Nin, Zaton, Zadar, Biograd pa tamo do Filip Jakova meni je

Moderator: Krokodil Behko
Nekih dva i pol sata, zavisi od gužvi. Nin, Zaton, Zadar, Biograd pa tamo do Filip Jakova meni je
Meni u najboljem slucaju 6 sati.
U Crikvenici naših puno ima kuće i apartmane, inače taj dio Jadrana krajišnici pokrivaju, al' dovoljno poznajem taj dio da uspijem otići, npr. na Pag, da ne sretnem nikog ...ironman wrote: 08 Jun 2021, 12:08Meni u najboljem slucaju 6 sati.Chloe wrote: 08 Jun 2021, 12:02
Nekih dva i pol sata, zavisi od gužvi. Nin, Zaton, Zadar, Biograd pa tamo do Filip Jakova meni jeblizu i kao kod kuće...
![]()
Srebrenik,Zupanja,SBrod,Zagreb pa dole do racvanja za Rijeku...al dzaba je smjestaj pa odemo cesto ..na dva tri dana ali onaj pravi godisnji odmor,to mora biti Dalmacija.
I treba tako kad se pored onolikackog mora na bazenu ljeskarisJulia-Klara wrote: 05 Sep 2022, 21:29 Prekjuce sam se zalila na preglasnu muziku na bazenu
Bukvalno napisala da su ljudi dosli da odmaraju i da se relaksiraju, a oni po danu na bazenu njakom DJ imaju, siluje narod remixima. Prekjuce entertainment team imao slobodno, relax muzika bila, danas stisali muziku, nema drkw drkw djon![]()
Zato ja odoh krajem mjeseca na vlasic u divljinu koji danJulia-Klara wrote: 05 Sep 2022, 21:29 Prekjuce sam se zalila na preglasnu muziku na bazenu
Bukvalno napisala da su ljudi dosli da odmaraju i da se relaksiraju, a oni po danu na bazenu njakom DJ imaju, siluje narod remixima. Prekjuce entertainment team imao slobodno, relax muzika bila, danas stisali muziku, nema drkw drkw djon![]()
Prijepodne bazen, popodne morespacebound wrote: 06 Sep 2022, 06:23I treba tako kad se pored onolikackog mora na bazenu ljeskarisJulia-Klara wrote: 05 Sep 2022, 21:29 Prekjuce sam se zalila na preglasnu muziku na bazenu
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest