Doduse "harlekin" i ta ti ima mjesta, ali kako svijet uvjeriti u to ?harlekin wrote:a kog vraga olimpijski savez ganja po arabiji?Major wrote:Olimpijski Savez ullaze sve napore da i Saudijske zene budu muskarcima ravnopravnemrki62 wrote: Ponovi što želiš a ja ću odgovoriti sljedeće,.... u S. Arabiji su sve žene ugnjetavane i ko ostaje mirne duše na svemu tome - njemu nema pomoći!
Saudijski muski svijet je jos ne pokolebljiv, pitanje je vremena koliko dugo, dok i kod njih ne zagrmi, tada ce njihovim zenama svanuti.
dodju li arapi u olimpijski savez trazit da sve zene budu pokrivene?
mirne duse treba skinut glavu tom nekom tikvanu koji dodje tamo pametovat
zasto ljudi uzivaju nesto mjenjat po svome,kao to finije,pametnije,ajmo istrijebit indijance u ime civilizacije,ajmo porobiti svijet u ime slobode,ajmo skrojiti svijet onakvim kakvi smo mi,dje tu smisao
**carobnjak Nuredn..spusti malo loptu, nebitno kako se sta zvalo, fakt je da se oko tog ili slicnog dijela odjece lome koplja.
po meni , neka ona nosi sta joj milo, samo kao takva nema nikakvu sansu postici uspjeh.
Kakvu ima svrhu sto je onu jadnu curicu u Judu razbila nakon 82 sekunde borbe, Saudijci su ti koji svoje zene sprecavaju
da ucestvuju na sportskim manifestacijama.
Olimpijski Savez kao i svaki drugi su za ravnopravnost zena u SA...ipak je to dugacak put, ali pokazuje prve rezultate
i to je za pozdraviti.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)