Imao sam zanimljivo iskustvo sa jednom dominom.
Djevojka od 20 godina dakle radila kao medicisnka sestra, i vidla da nema od toga hljeba, i odluču da pređe na findom.
Nađe nekakve paćenike koji obozavaju zene, i ti paćenici njoj placaju da ih ponizava.I sama kaze da joj se to nekad gadi ali novac je novac, ljud plaćaju elektronski, pa sto da im ne pruzi uzitak, a nikad je ne vide

samo snimaju se preko video poziva,i mora je zvati boginjom i ona je kao njemu bozanstvo koje on obozava, mora biti poslusan, a taj novac dodje kao zrtva za tu njegovu "boginju".
Dakle u blizini nekih 40 kilometara, ne bira naciju i vjeru ne diskriminiše, zanimljiv smo razgovor imali, pokušala je manipulisati sa mnom, ali sam ja njoj govorio o Allahu i pitao je zasto to radi, imali smo konverzacija i o femicidu, rekao sam joj da se čuva, kaze nosi elektrošoker, ali jedva kad sa nekim izađe, Bukvalno bavi se tim to joj je biznis, nađe zrtve na internetu , ima 4 slike na instagramu, izbacuje storyije, i kao ona je tu neka bivsa medicniska sestra, pa šćeri moja prije sam ja tebe nebo vidio.
I hoce kao da mene zavede, dosta stvari sam je iskusao i provjerio, zanimljiva licnost , ne zna se jel Bošnjakinja SRpkinja ili Bosanka, ali nekako imam pomijesane osjecaje, ne bi mogao reci da sam ponosan sto ljude tjera u širk da obozavaju zene,ali hara po Srbiji, po Balkanu, i stavlja te prepiske sa muskarcima na svoj instagram, dakle vracamo se unazad kad su ljudi bil mnogobozci i obozavali Venere, ali ko im je kriv kad su se predali svojim strastima.
Razlsli smo se kao dva ideoloska neprijatelja ali sa poštovanjem, i da pripadnica je LGBT , dakle biseksualka, došlo je u našu zemlju iz AMerike ono što sam govorio da će doći.
Toliko sam je izbezumio pitanjima ignorišući njeno tijelo da je počela na engleski govorit O my God
A fetish or sexual preference that involves being dominated in a financial way, often involving practices such as giving control of personal finances, buying expensive gifts, or paying a regular tribute to the dominant partner.
Additional Information
Example: "He was involved in findom, regularly sending money to his dominatrix as part of their power dynamic." Etymology: A portmanteau of "financial" and "domination".
Submitted By: Unknown - 21/05/2023
Status: This word is being monitored for evidence of usage.
Đavo nit ore nit kopa.
Dođe mi je zao na kraju krajeva.