Stajao iza Hitlerove majkeCikCikCikPogodi wrote: 03 Dec 2020, 14:45
Politicar koji je nazvan po Adolfu Hitleru pobjedio je na lokalnim izborima u Namibiji, ali obecava da nema planove za globalnu dominaciju.
Adolf Hitler Uunona je pobjedio sa 85% glasova u bivskoj Njemackoj koloniji, gdje brojevi ulica, mjesta i ljudi nose Njemacka imena.
Nakon sto je pobjedio kao clan vladajuve SWAPO partije, koja vlada Namibijom od njene nezavisnosti od Juzne Afrike 1990. godine, za Blid je izjavio da nema veze sa nacistickom ideologijom.
Naveo je da ga je otac nazvao po Hitleru, jer nije znao iza cega je on stajao. Dok je bio djete vidio je imao kao nesto normalno. Tek kao srednjoskolac je otkrio sta njegovo ime znaci. Njegova zena ga zove Adolf. Iako se javno zove Adolf Uunona, bilo je prekasno promjeniti ime i prezime.
Njegova SWAPO stranka je osvjila 57% glasova sirom drzave, sto je ostar pad sa 83% od proslih izbora.
Bitno je napumenuti da u Namibiji jos uvijek zivi jaka Njemacka zajednica koja broji 120.000 ljudi.
Izvor: Daily Mail
Bizarne vijesti
Moderator: Krokodil Behko
Re: Politicar Adolf Hitler pobjedio na izborima u Namibiji
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

- Has thanked: 2742 times
- Been thanked: 4917 times
- Status: Offline
Re: Politicar Adolf Hitler pobjedio na izborima u Namibiji
Ja bi ga promjenila. 
Doduše, ja sam rekla mami da bih promjenila i prvo ime koje mi je planirala dat
Doduše, ja sam rekla mami da bih promjenila i prvo ime koje mi je planirala dat
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- CikCikCikPogodi
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 99 times
- Been thanked: 330 times
Tulsi Gabbard predlozila zakon zabrane transrodnim osobama da se takmice u zenskim sportovima

Kongresmenka Tulsi Gabbard se po kljucnom pitanju odvojila od Demokratske Partije, sa prijedlogom zakona koji bi zabranio transrodnim osobama da se takmice u zenskim sportovima, nazivajuci to "vrhunac licemjerstva" boraca zenski prava da negiraju biloske rezlike izmedu zenska i muska.
Na Twitteru je branila H.R. 8932, kojeg je predlozila u Cetvrtak sa Markwayne Mullin (R), objasnjavajuci da ce zakon stititi sportistkinje od prisilnog takmicenja protiv bioloski muskaraca koji se identificiraju suprotnim spolom.
Medutim iz politickog stajalista u Demokratskoj Partiji nema promjene po pitanju transrodnih osoba u sportu. U Maju 2019. Kongres je izglasao H.R. 5, Equality Act, koji je sprijecava iskljucivanje transrodnih sportista iz zenski sportova na saveznom nivou. Glasanje za H.R. 5 je proslo sa 236 glasova za i 173 protiv.
Zagovornici LGBTQ osoba su zestoko kritikovali njen prijedlog nazivajuci ga "otvoreno transfobican", navodeci da je bivsa kandidatkinja za predsjednicu, Republikanac u kozi Demokrata.
Izvor: The Washington Times
- pizarro
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 6807 times
- Been thanked: 8024 times
- Status: Online
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

Re: Tulsi Gabbard predlozila zakon zabrane transrodnim osobama da se takmice u zenskim sportovima
Ja bih je podržala. 
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 53206 times
- Been thanked: 9449 times
Re: Tulsi Gabbard predlozila zakon zabrane transrodnim osobama da se takmice u zenskim sportovima
Ne treba nista zabranjivat, jos malo pa ce izjednacit zenski i muski rekord na 100 metara 

A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

Ovo je jedan sasvim logičan i razuman prijedlog.
Čak i neki transrodni sportisti se koriste pomenutim razumom pa ni sami ne zahtjevaju da se takmiče u kategoriji ženskih sportova ukoliko su izvršili tranziciju male to female ili obrnuto.
Nedavno je bio "skandal" oko transrodne bodybuilderice za koju su tvrdili da se takmiči sada sa ženama (što nije fer) da bi ona sama dokazala javnosti da otkako je izvršila tranziciju se nije takmičila nikako, a kamoli u kategoriji sa ženama.
Janea Kroc

Čak i neki transrodni sportisti se koriste pomenutim razumom pa ni sami ne zahtjevaju da se takmiče u kategoriji ženskih sportova ukoliko su izvršili tranziciju male to female ili obrnuto.
Nedavno je bio "skandal" oko transrodne bodybuilderice za koju su tvrdili da se takmiči sada sa ženama (što nije fer) da bi ona sama dokazala javnosti da otkako je izvršila tranziciju se nije takmičila nikako, a kamoli u kategoriji sa ženama.
Janea Kroc

- pizarro
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 6807 times
- Been thanked: 8024 times
npr. u tenisu kod serviranja, kod muskaraca prosjecna brzina izmedju 190-210 km/h, kod zena 160-200, sto je odmah prednost.
- tuzlak1212
- Inventar foruma

- Has thanked: 751 times
- Been thanked: 1136 times
najbolje je ukinut muske/zenske lige i sve u jednu ligu, samo napravit pravilo da klub moze imati ili muski ili zenski sastav
pa kad zenski klubovi popadaju u zadnje lokalne ligu nek igraju sta i kkao hoce i nek rade sta hoce sa svojih pravila
pa kad zenski klubovi popadaju u zadnje lokalne ligu nek igraju sta i kkao hoce i nek rade sta hoce sa svojih pravila
- tuzlak1212
- Inventar foruma

- Has thanked: 751 times
- Been thanked: 1136 times
onda ce zene se sjetit da su sa sadasnjim pravilima najbolje zasticene
- CikCikCikPogodi
- Aktivni forumaš

Bas mi ovo prode kroz glavu od neki dantuzlak1212 wrote: 15 Dec 2020, 20:00 najbolje je ukinut muske/zenske lige i sve u jednu ligu, samo napravit pravilo da klub moze imati ili muski ili zenski sastav
pa kad zenski klubovi popadaju u zadnje lokalne ligu nek igraju sta i kkao hoce i nek rade sta hoce sa svojih pravila![]()
https://www.klix.ba/sport/nogomet/mara- ... /201208143
- CikCikCikPogodi
- Aktivni forumaš

Par iz Teksasa zivi zajedno sa bivolom

Dok se mnoge porodice sirom svijeta ove godine pripremaju za usamljeniji Bozic, jednoj porodici iz Teksasa nece nista smetati ako praznicku veceru podjele sa prilicno neobicnim gostom. Stajajuci pored R.C. Bridgesa i njegove supruge Sharron bit ce bivol zvani Wild Thing.
Ekscentricni kaubojski par ce cak otvarati poklone sa svojim neobicnim kucnim ljubicom dok zajedno slave praznik.

R.C. i Sharron su prodali stado od 52 bivola 2004. godine, nakon sto je R.C. izgubio vid na lijevom oku, a kasnije su ih zamjenili jednim teletom koje su odlucili uzgojiti kod kuce. Oni sada svake godine slave Bozic zajedno s njim, i uprkos njegovoj ogromnoj velicini, nikada nije unistio niti jednu dekoraciju. "Wild Thing doista uziva kada nam se pridruzi u kuci za Bozic - vrlo je drustven s nama jer se ponasamo kao njegovo stade"., rekao je R.C.. 'Uvijek dobije poklon za igru, a mozda mu ove godine kupim kantu za smece. Apsolutno voli da ih udara rogovima po dvoristu.

'Cak se voli i oblaciti, a ja sam mu ove godine kupila vijenac da ga objasim na jednom od njegovim rogova.' Wild Thing cak ima svoju sobu u kojoj gleda filmove, a dorucak jede s kuhinjskog stola.
R.C. je dodao da ima svoju stalu i zemljiste, ali opet najvise voli da je u kuci i gleda TV. 'On je poput bika u porculanskoj radnji, cudi me da ne pravi veliku stetu sa svojom glavom koja je teska 400 kilograma, kada dolazi i odlazi iz kuce kad god hoce.
'On je poput automobila koji prolazi kroz kucu, on ima svoju sobu u kojoj gleda TV, ali njegova omiljena soba zahtjeva prmjestanje namjestaja kako bi mogao uci. 'Uprkos velicini, nikada nije oborio ili unistio niti jednu dekoraciju.'
Wild Thing sada ima 15 godina i vise puta je zamalo ubio svoje vlasnike zbog svoje velicine, ali R.C. i Sharron tvrda da im to ne smeta.
Sharron je rekla da je bila njena ideja da u kucu uvedem Wild Thing dok je bio mladunce, rekla sam da bi ga trebali uvesti. 'Rekla sam Ronnieu, da on samo jednom zivi, tako da bi trebali uraditi nesto drugacije sa njim.' Bivol je postao toliko veliki dio zivota njegovih vlasnika, da je cak bio kum R.C.-u kada su se on i Sharron vjencali prije 10 godina. Slave njegov rodendan i organizuju parade za Wild Thing, gdje ga sira javnost moze vidjeti u njegovom punom sjaju, ali samo sa sigurno razdaljine.

"Trebalo mu je deset godina da pusti moju zenu da ga cetka i nije sigurno da se drugi ljudi priplizavaju". rekao je R.C..'Napao me je pprosle godine i prije nekoliko godina, nesto ga je bilo preplasilo i udario me je svojim rogovima i nastavio trcati samnom na njemu, moja supruga je mislila da sam mrtav. 'Ali ne bi drugacije da zivimo. On je naz ljubimac i mi ga volimo.'

Izvor: Daily Mail
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2875 times
- Been thanked: 23803 times
Re: Par iz Teksasa zivi zajedno sa bivolom
Ja kolki je braco mila.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1664 times
- Been thanked: 3157 times
Samo da je djeca da se ne prave pa ce I govedo dovesti divlje
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Ja sam juče bio takav
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1664 times
- Been thanked: 3157 times
More 9kurbana biti
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Gospoce pravo
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9993 times
- Been thanked: 16873 times
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 53206 times
- Been thanked: 9449 times
Pujdo ko medjed 
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao

- CikCikCikPogodi