to je sto ti pricas ocaj , ja pricam o normalnom prirodnom putu ...SPINERKA wrote:Alpha wrote:nije bolest sve sto boli ...gospođa Brams wrote:A jednog dana možda i glupost stave na listu bolesti
ukljuci malo logiku da je to normalno svijeta nebi postojalo , ni ljudi , ni zivotinja.... jer nije kontabilno
...ukljucena je i koristim je
.. znam , produzetak rase , covjecansta ..... eto nasli rejesenje i brakobi =muz -zena --prave djecu u -epruveti
Da li ste za ili protiv istospolnih veza?
Moderator: spacebound
-
Alpha
- Inventar foruma

- Status: Offline
Re: Da li ste za ili protiv istospolnih veza?
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
-
Alpha
- Inventar foruma

hoces ti svoje djete odgajati da bude homosexualac ?gospođa Brams wrote:Sad smo došli do termina "normalno", super, ja sam mislila da smo na tome treba bi to biti klasificirano kao bolest ili ne. Je li "normalno" da postoje npr. heteroseksualni ljudi koji nemaju nagon za razmnožavanjem? I to je u suprotnosti s opstankom ljudske vrste. Hoćemo i te ljude prozvati bolesnicima?Alpha wrote:nije bolest sve sto boli ...gospođa Brams wrote:A jednog dana možda i glupost stave na listu bolesti
ukljuci malo logiku da je to normalno svijeta nebi postojalo , ni ljudi , ni zivotinja.... jer nije kontabilno
Ne znam što znači kontabilno, možda misliš na kompatibilnost?
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
..ja volim lezbe.. 

..slobodan čovik kad tad bude baniran..
nema i ima veze sa roditeljima, geni ponajvise--- kao i alkoholizam , pusenje ,Alpha wrote:nesto sto je normalno je i kontinuirano , dok kod gay osoba nije bas cesta pojava, samim tim kao rijetka pojava drukcije , i kao sto sam rekao tolerancija da a ostalo ne..SPINERKA wrote:![]()
sta je kome normalno?
...drago mi je da nisam jedna od njih- mada se oni ne bi slozili sa tim.
ljudski mozak se moze programirati to je vec odavno dokazano a posebno djecijji ..
e sad da ja vas pitam hoce li vi svoju djecu uciti da budu homoxeualci?
jel ipak su roditelji ti koji ih usmjeravaju?
niko se ne ogaja da bude gay ili ne
- gospođa Brams
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 196 times
- Been thanked: 844 times
Mene nitko nije "odgojio" da budem heteroseksualna.Alpha wrote:
hoces ti svoje djete odgajati da bude homosexualac ?
I homoseksualce koji dolaze iz heteroseksualnih obitelji sigurno nitko nije "odgojio" da im reakciju u području genitalija izazivaju samo one istovjetne njihovim.
Ne možeš nekoga odgojiti u određenoj seksualnoj orijentaciji, tako stvari ne funkcioniraju.
Stvarno ne možeš smisliti nikakav bolji "argument"? I u raspravi s drugima pokušaj ne ignorirati pitanja koja ti postavljaju jer gubiš ikakav legitimitet.
somehow I manage
-
Alpha
- Inventar foruma

gospođa Brams wrote:Mene nitko nije "odgojio" da budem heteroseksualna.Alpha wrote:
hoces ti svoje djete odgajati da bude homosexualac ?
I homoseksualce koji dolaze iz heteroseksualnih obitelji sigurno nitko nije "odgojio" da im reakciju u području genitalija izazivaju samo one istovjetne njihovim.
Ne možeš nekoga odgojiti u određenoj seksualnoj orijentaciji, tako stvari ne funkcioniraju.
Stvarno ne možeš smisliti nikakav bolji "argument"? I u raspravi s drugima pokušaj ne ignorirati pitanja koja ti postavljaju jer gubiš ikakav legitimitet.
varas se...odgoj ima kljucnu ulogu kod djece ...
al opet mi nisi odgovorila na pitanje , molim te samo kratko da ili ne i ako ne zasto ?hvala...
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
..ok svi smo toliko fleksibilni da prihvacamo razlicosti..to opet ne znaci da su razlicisti normalbe.. 
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
..moramo prihvatiti nova nacela
- gospođa Brams
- Forum [Bot]
Jel ti to isto imaš nekakva saznanja o razvoju homoseksualnosti koja nedostaju struci? Ovdje sve nova znanstvena otkrića.Alpha wrote:
al opet mi nisi odgovorila na pitanje , molim te samo kratko da ili ne i ako ne zasto ?hvala...
Odgoj i okruženje u kojem dijete odrasta moguće da ima određenu ulogu u formiranju njegove seksualnosti, ali ne na taj način na koji ti misliš.
Odgajat ću svoje dijete kao osobu, sigurno se neću petljati u pitanja njegove/njezine seksualnosti. Ne znam kako bi to uopće mogla postići? Ovo je retoričko pitanje jer se nadam da zaista ne postoje metode usmjeravanja dječje seksualnosti, jer mi je zlo od same pomisli na to.
Zašto ti ne odgovoriš na tebi postavljena pitanja?
somehow I manage
-
Alpha
- Inventar foruma

ti sad meni mjesas kruske i jabuke , kakvo sad pusenje i alkohol ima sa genima...SPINERKA wrote:nema i ima veze sa roditeljima, geni ponajvise--- kao i alkoholizam , pusenje ,Alpha wrote:nesto sto je normalno je i kontinuirano , dok kod gay osoba nije bas cesta pojava, samim tim kao rijetka pojava drukcije , i kao sto sam rekao tolerancija da a ostalo ne..SPINERKA wrote:![]()
sta je kome normalno?
...drago mi je da nisam jedna od njih- mada se oni ne bi slozili sa tim.
ljudski mozak se moze programirati to je vec odavno dokazano a posebno djecijji ..
e sad da ja vas pitam hoce li vi svoju djecu uciti da budu homoxeualci?
jel ipak su roditelji ti koji ih usmjeravaju?
niko se ne ogaja da bude gay ili ne
naravno da se ne odgaja da neko bude gay al najvise se pojavlju je iz losih brakova
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
- Čarobni
- Inventar foruma

- Been thanked: 13 times
Niko, al eto, svojim dječacima kupujemo mušku odjeću, muške igračke, svojim djevojčicama žensku odjeću, ženske igračke.SPINERKA wrote: niko se ne ogaja da bude gay ili ne
Od svojih dječaka želimo napraviti muškarce, od djevojčica žene...
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4448 times
- Been thanked: 3398 times
Od svih tih gej-fenomena najvise me fascinira tip submisivnog muskarca (kad je "donji"). Mogu da razumijem zenske gej osobe, pa cak i dominantnog gej muskarca, jer sve to nekako i ima uzitka i nekakvog sexualnog poriva. Ali one donje pedercine nikako da skontam. Kakav je to sexualni poriv, gdje je tu uzitak? To mora da je cisti umni poremecaj, i nekog tamo mazohistickog karaktera..
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
-
Alpha
- Inventar foruma

opet mi maglu prodajesi nemoj mi obrnute psihologije , kako ne mozes jednostavno reci DA ili NE ?gospođa Brams wrote:Jel ti to isto imaš nekakva saznanja o razvoju homoseksualnosti koja nedostaju struci? Ovdje sve nova znanstvena otkrića.Alpha wrote:
Odgoj i okruženje u kojem dijete odrasta moguće da ima određenu ulogu u formiranju njegove seksualnosti, ali ne na taj način na koji ti misliš.
Odgajat ću svoje dijete kao osobu, sigurno se neću petljati u pitanja njegove/njezine seksualnosti. Ne znam kako bi to uopće mogla postići? Ovo je retoričko pitanje jer se nadam da zaista ne postoje metode usmjeravanja dječje seksualnosti, jer mi je zlo od same pomisli na to.
Zašto ti ne odgovoriš na tebi postavljena pitanja?
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
..Melek wrote:Od svih tih gej-fenomena najvise me fascinira tip submisivnog muskarca (kad je "donji"). Mogu da razumijem zenske gej osobe, pa cak i dominantnog gej muskarca, jer sve to nekako i ima uzitka i nekakvog sexualnog poriva. Ali one donje pedercine nikako da skontam. Kakav je to sexualni poriv, gdje je tu uzitak? To mora da je cisti umni poremecaj, i nekog tamo mazohistickog karaktera..
- gospođa Brams
- Forum [Bot]
Kakva obrnuta psihologija? Jel ti znaš uopće što je to?Alpha wrote:
opet mi maglu prodajesi nemoj mi obrnute psihologije , kako ne mozes jednostavno reci DA ili NE ?
Ako ti iz mog posta ne možeš skontat koji je odgovor to je tvoj problem.
Jel moram nacrtat i obojat?
somehow I manage
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4448 times
- Been thanked: 3398 times
Ma znam, ali katkad se bogami i zaprdi..SPINERKA wrote:..Melek wrote:Od svih tih gej-fenomena najvise me fascinira tip submisivnog muskarca (kad je "donji"). Mogu da razumijem zenske gej osobe, pa cak i dominantnog gej muskarca, jer sve to nekako i ima uzitka i nekakvog sexualnog poriva. Ali one donje pedercine nikako da skontam. Kakav je to sexualni poriv, gdje je tu uzitak? To mora da je cisti umni poremecaj, i nekog tamo mazohistickog karaktera..sta vam je vise sa tim sexom--ljudi su u VEZI --kuvaju , heklaju , rjesavaju krizaljke
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
-
Alpha
- Inventar foruma

jeste al opet imas u vecini onaj koji glumi da je kao musko i onaj koji je kao zena iako su obadvoje muski a i isto kod zena , jedana vazda vise vuce na musko bar to pokusava biti ono muskobanjastaSPINERKA wrote:..Melek wrote:Od svih tih gej-fenomena najvise me fascinira tip submisivnog muskarca (kad je "donji"). Mogu da razumijem zenske gej osobe, pa cak i dominantnog gej muskarca, jer sve to nekako i ima uzitka i nekakvog sexualnog poriva. Ali one donje pedercine nikako da skontam. Kakav je to sexualni poriv, gdje je tu uzitak? To mora da je cisti umni poremecaj, i nekog tamo mazohistickog karaktera..sta vam je vise sa tim sexom--ljudi su u VEZI --kuvaju , heklaju , rjesavaju krizaljke
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
- gospođa Brams
- Forum [Bot]
Ima i submisivnih hetero muškaraca. NažalostMelek wrote:Od svih tih gej-fenomena najvise me fascinira tip submisivnog muskarca (kad je "donji"). Mogu da razumijem zenske gej osobe, pa cak i dominantnog gej muskarca, jer sve to nekako i ima uzitka i nekakvog sexualnog poriva. Ali one donje pedercine nikako da skontam. Kakav je to sexualni poriv, gdje je tu uzitak? To mora da je cisti umni poremecaj, i nekog tamo mazohistickog karaktera..
somehow I manage
-
Alpha
- Inventar foruma

pa eto ne razumijem samo i jednostavno odgovori da ili ne? sto ti je to problem toliki?gospođa Brams wrote:Kakva obrnuta psihologija? Jel ti znaš uopće što je to?Alpha wrote:
opet mi maglu prodajesi nemoj mi obrnute psihologije , kako ne mozes jednostavno reci DA ili NE ?
Ako ti iz mog posta ne možeš skontat koji je odgovor to je tvoj problem.
Jel moram nacrtat i obojat?
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬
COR NON MENTITUR
▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬