Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
puk'o Papa totalno...
zbog cega spominje Hitlera ikako u vezi sa Trumpom...
cini se da je nasjeo na price Antife i tzv. Udruzenja zena sirom svijeta...
dr laganini wrote:..kako misliš hrvatskoj malo smo propatili kako u komunizmu a i prije te u domovinskom ratu..možda da se izbaci slovo U iz abecede
Nemoj biti patetičan, ne stoji ti...
Upravo ti pričam, da jest hr nagrabusila i u komunizmu i u domovinskom ratu
ali...
Nije hrvatska nikad do kraja obračunala sa ustašama...za to treba kriviti i SFRJ koja je stegom uzrokovala da ta zločinačka misao, kao posljedica gaženja jednog naroda, ostane itekako živa.
..u hrvatskoj nema ustašluka ponoviću milijun puta..ako ima to je statistički zanemariva količina..sad drugo je što yugofilima svi osim komunjara ustaše..
..nema tu inteligencije rad i samo rad ..deset posto talenta...i normalno stvar sistema istočna je duboko zaostajal dok je bio komunizam..al srećom ti ne pamtiš to..
zloćko tokmak wrote:puk'o Papa totalno...
Hitler- Jevreji
Trump- muslimani , pokušava se neka paralela izvesti.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
zloćko tokmak wrote:puk'o Papa totalno...
Puk'o si ti katoliče, kad ćeš Trumpa pretpostaviti Papi...netko je nasjeo a nisam siguran da je to baš Papa
Pa rekao je "Shuting down borders for muslims"
Ne samo teroriste sve muslimane, a i da se na ličnoj karti označi da je neko musliman, ili da nosi obilježje.
Znam ja tu paralelu terorizam- Islam.
Jer koji god zlocin uradi nemusliman u Zapadu, je ili lud ili zbog parkinga, nikad to nije terorizam.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
Mutevelija wrote:Fašizam se danas lahko poteže, pa se izlizalo, možeš reći da si antifašista a boriti se za fašizam.
Upitna je to borba.
Protiv sam svih fašizama...uključujući i vjerski....
nije fašizam samo kukasti križ....svako ograničavanje bilo kojih prava je fašizam....a ti sad analiziraj...
..da..kad spomenu komuniste protuteža je hdz..oni ne mogu svatit razllu od demokratski društava di je stranački život i ljudi biraju i jednopartijske diktature..i onda sam ja dosadan jer poistovjećujem fašizam i komunizam..al neće tim gnoišta u glavu..još su najadniji ti koji žive po zapadnim demokracijama i neznaju osnove demokracije..