exampLe wrote: 11 Nov 2019, 08:54
Ne bi da me Mute i ostali shvate pogrešno, ali najveći problem je (generalno) što vjernici očekuju da se svi njima prilagođavaju, a oni ne žele da se prilagođavaju drugima.
Ako marama nije "odjevni predmet" po propisima OSBiH stvar je kristalno jasna. Ne znam o kakvoj diskriminaciji pričaš?
Onda je i diskriminacija to što ja nigdje ne mogu (kad već pričaš o krmetini) naći čvarke u našim granapima/marketima, diskriminacija je to što se za
Bajram prodaju "bajramske" Argete, a Argete sa svinjskim mesom nema ni na mapi.
Je li i diskriminacija to što za paradu ponosa uzvikujete tekbire, objavljujete po društvenim mrežama "neka odzvanja El-Bekare dok ljudski oDpad paradira" ?
Je li i to diskriminacija Mute, ili je diskriminacija samo kad stvari trebaju ići na vaš mlin?
Pa to je trziste.

Nek.ateisti.prave takve pastete,.slican slicaj ko gay cake.sto.su u americi odbili.pa.htio peder da tuzi, imam.pravo kad.mi.dodje.musterija da.iz.svojih razloga uradim to ili.nw uradim.kao.privatnik, a.osbih predstavlja sve nacije.
Pa.mi imamo.pravo glasa ako smatramo da je to lose po drustvo,.I vi imate kao.Lejla Colak pravo da vrijedjate (racionalno.razmisljate) wh sad sto.ste.u.manjini.pa.sw.bojite.prijetnji od vejrnika, je samo.plod ateistickog.komunizma.u.kojem.su vjwrnici.zivili.
Eto.opet.ce vam.I tada izaci u susret drzava Mup da vas zastite.

kao.sto.su lejlu,.ali iako je.primala prijetnje, posto je.izasla.sa.tim.stavom. jednostavno.je vise nisu mogli prihvatiti jer smo.mala.sredina.kao zajednica.I.konzervativna, I.ne mogu sad objasnjavati zasto.je.to tako.
Pitanje je hoce li.ikad.biti sredine, sto mene ugrozava ne ugrozava tebe itd.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820