Izvini...pitanje g.dinu Hilu je bilo: Da li je bio uključen francuski radar koji snimi svaku minobacačku granatu koja preleti iznad 550m visine? Odgovor Hila:Da. ....pitanje sledeće: Da li je u vreme pada mine na pijacu francuski radar snimio minu? ..odgovor Hila : Ne. ...e onda, sad sam zaboravio sve brojke su usledila pitanja oko azimuta odakle je granata doletela, daljina kratera od zgrade koju je preletela, daljine linije razdvajanja VRS i ABIH od kratera i na kraju pitanje zar radar nije morao snimiti granatu ako je doletela sa položaja VRS? E tad je Englez zamucao i to me je zbunilo. Do tada sam bio ubeđen da je VRS ispalila minobacačku granatu na Markale...Posle pomislim ko zna čija obaveštajna služba je dala Karadžiću informacije jer on nije vojni expert nego psihijatar. Zato bih i voleo ovo pošteno da se uradi i krivci da se kazne.carobnjak N wrote:Rezultati istrage su davno gotovi i međunarodni sud je izrekao nekoliko presuda za granatiranje SarajevaNole wrote:Moja zamerka ovom istraživanju je ta što osim eksperata iz USA, Rusije, Izraela, Kine , Nemačke, Slovačke, Srbije i R.Srpske nisu pozvali i stručnjake i iz BIH i Hrvatske... Kad bi oni svi bili uključeni onda bi svi prihvatili rezultate istrage kao 100% verodostojne. Još nije kasno da i njih uključe.
u kojima se ističe da su Markale gađane od strane rs-vojske. Od 30 do doživotne
To što vi živite u nekom svom paralelnom svemiru kojega kreira Vučić preko svojih glasila
Blic, Informer i ostala žuta štampa , nikoga ne boli uho
Ratni zločini - zločinci - suđenja
Moderator: Krokodil Behko
Re: Srbija u Nikincima ruši laž s Markala
Re: Srbija naučno dokazuje Markale, Kapiju, Ferhadiju......
Koji je to obraz jebote 
( iskreno ja bi se autobanirao na 3 mjeseca od sramote )

Habibti, ya nour el - ain... 

A šta ti znaš o ovom događaju...seti se da sam na forumu HR napisao ali sve brojke i cifre koje je Karadžić izneo na suđenju i dobio ban pod izgovorom : Ovo je već ustanovljeno i zabranjeno je pisati o ovome jer se vređaju žrtve!mehaning wrote:Još je živ...![]()
Zabušanti...
E baš zbog žrtava se mora znati ko je i odakle ispalio granatu jer niko još nije napisao koja dxpertska grupa je dala precizne podatke...svaki se do sada u nečemu razlikuje...ako su Srbi ispalili to se mora tačno znati i srpske vlasti da se izvine nađu počinioce i kazne ih...i šta je loše u tome?
Slično kao što je storm napisao...Nole wrote:A šta ti znaš o ovom događaju...seti se da sam na forumu HR napisao ali sve brojke i cifre koje je Karadžić izneo na suđenju i dobio ban pod izgovorom : Ovo je već ustanovljeno i zabranjeno je pisati o ovome jer se vređaju žrtve!mehaning wrote:Još je živ...![]()
Zabušanti...
E baš zbog žrtava se mora znati ko je i odakle ispalio granatu jer niko još nije napisao koja dxpertska grupa je dala precizne podatke...svaki se do sada u nečemu razlikuje...ako su Srbi ispalili to se mora tačno znati i srpske vlasti da se izvine nađu počinioce i kazne ih...i šta je loše u tome?

Ja bi sam sebe lopatom po čelu...

Više puta...

Ok Storme...sačekajmo rezultate...nikada ali nikada nisam tvrdio da Srbi nisu ispalili granatu samo imam sumnju zbog podataka kojima je Karadžić raspolagao na suđenju. Ako se dokaže da su Srbi ispalili odlazim trajno odavde jer sam vređao žrtve. A , ako bude suprotno tražim od tebe samo izvinjenje.storm wrote:Koji je to obraz jebote
ne pada mi na pamet da se nastavljamo na ovoj temi...mehaning wrote:Slično kao što je storm napisao...Nole wrote:A šta ti znaš o ovom događaju...seti se da sam na forumu HR napisao ali sve brojke i cifre koje je Karadžić izneo na suđenju i dobio ban pod izgovorom : Ovo je već ustanovljeno i zabranjeno je pisati o ovome jer se vređaju žrtve!mehaning wrote:Još je živ...![]()
Zabušanti...
E baš zbog žrtava se mora znati ko je i odakle ispalio granatu jer niko još nije napisao koja dxpertska grupa je dala precizne podatke...svaki se do sada u nečemu razlikuje...ako su Srbi ispalili to se mora tačno znati i srpske vlasti da se izvine nađu počinioce i kazne ih...i šta je loše u tome?![]()
Ja bi sam sebe lopatom po čelu...![]()
Više puta...
Ti fkt nisi normalan....ja da se tebi ispričavam oko opsade Sarajeva i konkretno MarkalaNole wrote:Ok Storme...sačekajmo rezultate...nikada ali nikada nisam tvrdio da Srbi nisu ispalili granatu samo imam sumnju zbog podataka kojima je Karadžić raspolagao na suđenju. Ako se dokaže da su Srbi ispalili odlazim trajno odavde jer sam vređao žrtve. A , ako bude suprotno tražim od tebe samo izvinjenje.storm wrote:Koji je to obraz jebote

a rezultati me ne zanimaju, posebno ne u ovoj režiji i akterima.
Uostalom Behko objasnio....
Habibti, ya nour el - ain... 

A Behko je expert za minobacačke rakete? Zar te ne buni to da za tu jednu granatu su svi zapeli...a za hiljade ostalih od koje je nastradalo hiljdu drugih ljudi niko se ni ne javlja...meni je sve to ružno...storm wrote:Ti fkt nisi normalan....ja da se tebi ispričavam oko opsade Sarajeva i konkretno MarkalaNole wrote:Ok Storme...sačekajmo rezultate...nikada ali nikada nisam tvrdio da Srbi nisu ispalili granatu samo imam sumnju zbog podataka kojima je Karadžić raspolagao na suđenju. Ako se dokaže da su Srbi ispalili odlazim trajno odavde jer sam vređao žrtve. A , ako bude suprotno tražim od tebe samo izvinjenje.storm wrote:Koji je to obraz jebote
a rezultati me ne zanimaju, posebno ne u ovoj režiji i akterima.
Uostalom Behko objasnio....
Još se jedini ja ovde pobunim što među svim tim stručnjacima iz ko zna kojih država nema stručnjaka iz BIH i HR... A da ja sam klošar...sory
Ma prekini više sa tom šupljom..."nisam ja!"Nole wrote:Još se jedini ja ovde pobunim što među svim tim stručnjacima iz ko zna kojih država nema stručnjaka iz BIH i HR... A da ja sam klošar...sory
Ne shvatam samo zašto ne dobiješ trajni ban?

Trajni ban jer podržavam ideju da se sazna prava istina? Jer si ovo ozbiljno mislila ili se zezaš na ozbiljnoj temi.....ubijeni su ljudi i neko za to mora odgovarati ...zar to tebi nije normalno???nora wrote:Ma prekini više sa tom šupljom..."nisam ja!"Nole wrote:Još se jedini ja ovde pobunim što među svim tim stručnjacima iz ko zna kojih država nema stručnjaka iz BIH i HR... A da ja sam klošar...sory
Ne shvatam samo zašto ne dobiješ trajni ban?
- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9712 times
- Been thanked: 16316 times
- Status: Online
Nema stručnjaka iz BiH, jer je već dokazano sta i kako je bilo, a Srbi nek pjevaju borbene, to im najbolje ide. Davno te ja upitah kako to da hiljade ostalih granata nisu sumnjive, samo ta jedna jest. Tu se ti trebas zamisliti, ne mi. I stvarno više kako te nije stid i sto sa tim rijecima ne odeš na banjalučki forum, lijepo ces se tamo družit sa istomisljenicima.
@nora, i sama sam se to pitala kad sam tek došla na forum al' sam vremenom nadošla. Kao sto mi neko napisa- ogledni primjerak. Još zamisli on nije nacionalista, fašista , četnik. Kakvi li su tek oni sto jesu
@nora, i sama sam se to pitala kad sam tek došla na forum al' sam vremenom nadošla. Kao sto mi neko napisa- ogledni primjerak. Još zamisli on nije nacionalista, fašista , četnik. Kakvi li su tek oni sto jesu

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Zašto na ovom forumu ako iznesem sumnju i to vam navedem razloge zašto sam posumnjao u osudu nekog događaja sam okarakterisan kao četnik. Ne znam koliko puta sam vam napisao da ne tvrdim suprotno al mi nešto nije sve jasno ali džaba vam...Mišo Četnik....baš vam hvala
Zato što nisam kao i ti da mislim da sve što leti se i jede...ne verujem ni Srbima sve al ni ostalima...tražim istinu negde između...tu se razlikujemo...izvini nadirektnosti obično sa damama nisam ovakav al tražila si...soryspacebound wrote:Nema stručnjaka iz BiH, jer je već dokazano sta i kako je bilo, a Srbi nek pjevaju borbene, to im najbolje ide. Davno te ja upitah kako to da hiljade ostalih granata nisu sumnjive, samo ta jedna jest. Tu se ti trebas zamisliti, ne mi. I stvarno više kako te nije stid i sto sa tim rijecima ne odeš na banjalučki forum, lijepo ces se tamo družit sa istomisljenicima.
Ti Mišo stvarno nemaš srama nikakvog...
Odlučio si tražiti istinu, sve dok ne nemaš neku, koja ti odgovara...

Odlučio si tražiti istinu, sve dok ne nemaš neku, koja ti odgovara...

- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9351 times
- Been thanked: 11097 times
- Status: Offline
Slušaj Nole, tvrdio si da nikad nisi tvrdio, kako je to Alija uradio, demantovao sam te, a ti si preskočio moj post i nastavio dalje, pa čak si rekao i koji je klinac behko, oko granata?
Ok, koji sam ja klinac oko granata, ali dopusti da ti pokažem koji sam klinac oko foruma.
Ne bi mi mrsko, da odvojim pola sata i pregledam milion moderatorskih logova, u zadnjih 11 mjeseci, u potrazi za temom koju si otvorio, a Maja ti brisala, zbog ovih istih gluposti.
Čak sam i uslikao

U ovom trenutku, tvom ludilu na temi, došao je kraj.
Još jedan jedini zarez i ispaljujem te bez tehnički ograničenog roka, a to znači da sam ja za TRAJNI BAN, pa ti u tom slučaju, samo Maja može skinuti ban, a ne vjerujem da će htjeti.
Ok, koji sam ja klinac oko granata, ali dopusti da ti pokažem koji sam klinac oko foruma.
Ne bi mi mrsko, da odvojim pola sata i pregledam milion moderatorskih logova, u zadnjih 11 mjeseci, u potrazi za temom koju si otvorio, a Maja ti brisala, zbog ovih istih gluposti.
Čak sam i uslikao

U ovom trenutku, tvom ludilu na temi, došao je kraj.
Još jedan jedini zarez i ispaljujem te bez tehnički ograničenog roka, a to znači da sam ja za TRAJNI BAN, pa ti u tom slučaju, samo Maja može skinuti ban, a ne vjerujem da će htjeti.
- Veca
- Uvijek slobodna!
- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 23004 times
- Been thanked: 6073 times
OPET CU GA POD BAN! 

Kako da ne budem stepski vuk, olinjali pustinjak usred svijeta ciji ciljevi nisu moji, cije mi radosti nista ne znace!
..
..Zasto se tema ne "zakljuca''.
..To na drugim -forumima - moderatori -rade.

..Zasto se tema ne "zakljuca''.
..To na drugim -forumima - moderatori -rade.

- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2190 times
Kad behko zaprijeti to ti je gore nego da je zakljuco
🐽
- Socrates
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
Nole, jesi li ti glup ili....?
Šta, yebote? Evo, ja ti kažem, nisi četnik, ali si yebeno glup.
A i ovi što se svadjaju sa tobom oko jedne granate potpuno gube iz vida "the big picture". Ovakvi načini zamagljivanja najvaznijih stvari i prebacivanja lopte na jedan izolovani incident su poznati u medijskom spinovanju.
Dakle, Nole, opsada Sarajeva od strane srpske vojske je trajala skoro četiri godine i nisu slali cevape Sarajlijama nego hiljade i hiljade granata je bačeno i poginule su hiljade ljudi i djece.
Valjda ti je to, iako si Srbin, očigledno.
Ako tebi jedna granata u tom višegodišnjem zlocinackom granatiranju Sarajeva predstavlja neki argument za bilo sta, neku nadu da "tvoji" politicari nisu naredili sistematsko unistavanje glavnog grada susjedne drzave, ili nadu da su neciji drugi politicari losi barem kao tvoji, onda odmah da ti kažem, ti nisi normalan čovjek i idi na psihijatrijsko posmatranje.
Šta, yebote? Evo, ja ti kažem, nisi četnik, ali si yebeno glup.
A i ovi što se svadjaju sa tobom oko jedne granate potpuno gube iz vida "the big picture". Ovakvi načini zamagljivanja najvaznijih stvari i prebacivanja lopte na jedan izolovani incident su poznati u medijskom spinovanju.
Dakle, Nole, opsada Sarajeva od strane srpske vojske je trajala skoro četiri godine i nisu slali cevape Sarajlijama nego hiljade i hiljade granata je bačeno i poginule su hiljade ljudi i djece.
Valjda ti je to, iako si Srbin, očigledno.
Ako tebi jedna granata u tom višegodišnjem zlocinackom granatiranju Sarajeva predstavlja neki argument za bilo sta, neku nadu da "tvoji" politicari nisu naredili sistematsko unistavanje glavnog grada susjedne drzave, ili nadu da su neciji drugi politicari losi barem kao tvoji, onda odmah da ti kažem, ti nisi normalan čovjek i idi na psihijatrijsko posmatranje.
. . . . . . . . .