Ma sta mene briga za motive...ne zna ni on za moje motive..ha ja... znam i ja s laznim profilima handrat al ne mogu tude jelteBla wrote:Al' glavno pitanje je da li bibikamali ima i dobre motive

Moderator: Krokodil Behko
Ma sta mene briga za motive...ne zna ni on za moje motive..ha ja... znam i ja s laznim profilima handrat al ne mogu tude jelteBla wrote:Al' glavno pitanje je da li bibikamali ima i dobre motive
Bla wrote:ih, ti ne možeš
Pa ne bira pamet...Nole wrote:Maja mi posla pp na ondex.hr al na ovom forumu kad dobijem od nje pp u porucoi piše koliko mi traje ban![]()
E moj meho u koga se ti zaljubi![]()
Sad me podsećaš na Balaševića i Vasu Ladačkog...al potpuno se slažem sa tobommehaning wrote:Pa ne bira pamet...Nole wrote:Maja mi posla pp na ondex.hr al na ovom forumu kad dobijem od nje pp u porucoi piše koliko mi traje ban![]()
E moj meho u koga se ti zaljubi![]()
![]()
![]()
Nole wrote:Maja mi posla pp na ondex.hr
Maja wrote:Nole wrote:Maja mi posla pp na ondex.hr
Odoh se objesit....
PS a koji je ondex
Noga lička a cipela bečka kucam sa moba a palac debeo...a samo da znaš pored slova i je slovo o...to se zove tipfeler...dakle sa indexa....i idi besi seMaja wrote:Nole wrote:Maja mi posla pp na ondex.hr
Odoh se objesit....
PS a koji je ondex
Šta se ti ceriš seronjoRum wrote:Maja wrote:Nole wrote:Maja mi posla pp na ondex.hr
Odoh se objesit....
PS a koji je ondex
Nije tamo sam trajno baniranMaja wrote:Nisam ja bila na indexu.
Da nije forum.hr
Maja je meni poslala pp tamo...e sad jel to bila šef'ca ili je neko drugiBla wrote:jel se i tamo zvala bibikamali?
Pa kako bi ja znao za ovaj forum? Nikoga odavde nisam ni poznavao...Ledena tad nije bila zaposlena bila online i postavila mi avatar...Maja wrote:Cudno je to sve
Nije tu nista cudno...Nole wrote:Pa kako bi ja znao za ovaj forum? Nikoga odavde nisam ni poznavao...Ledena tad nije bila zaposlena bila online i postavila mi avatar...Maja wrote:Cudno je to sve