Pa jeste.
Ljudi nisu savršeni i treba ih takve prihvatiti.
Donose glupe odluke, misle pogrešno, rade grešku do greške...ne uvijek iz loših namjera, češće iz ljubavi, želje, potrebe.
Ne možeš se sve u životu domisliti.
Moderator: spacebound
Pa jeste.

Nemoj tako bezveze da okrećeš. Napiši lijepo odgovor, jer mi djeluje da smatraš da je samo u njemu problem, i da je krivica njegova.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

dobro si hahahjaadamir5 wrote: 22 Jun 2020, 18:54 Dešava se to da se ljudi žale novinarima, sjetimo se Al Dina i Arduane![]()
Pa ne kazu djaba da je put do pakla poplocan zlatnim plocama.Nice try wrote: 22 Jun 2020, 18:54Pa jeste.arzuhal wrote: 22 Jun 2020, 18:50
Pa tako je. "Znaš, ja sam mislio...". Ja sam znao najebat u životu, od sitnice do krupnice, kada sam samo nešto mislio, pogotovo kad sam mislio iz najljepših namjera...
Donose glupe odluke, misle pogrešno, rade grešku do greške...ne uvijek iz loših namjera, češće iz ljubavi, želje, potrebe.
Ne možeš se sve u životu domisliti.
Bolan, da se opustiš. Ovo je neobavezno, bezveze trabunjamo

Ama to je sve anonimna žalba. Ne zna se ni jel Podrinjac ni jel ovaj, onaj..

Ma ovo je borba za starateljstvo
Nije nego dobrim namjeramaMirelam wrote: 22 Jun 2020, 18:57Pa ne kazu djaba da je put do pakla poplocan zlatnim plocama.Nice try wrote: 22 Jun 2020, 18:54
Pa jeste.
Ne možeš se sve u životu domisliti.![]()

Samo zato sto se natakla na tudju kitu?Nice try wrote: 22 Jun 2020, 18:57Bolan, da se opustiš. Ovo je neobavezno, bezveze trabunjamoalmir90 wrote: 22 Jun 2020, 18:54
Nemoj tako bezveze da okrećeš. Napiši lijepo odgovor, jer mi djeluje da smatraš da je samo u njemu problem, i da je krivica njegova.![]()
Ne mislim da je samo on kriv. Pisala sam ranije, nisi možda čitao iz početka.
Samo smatram da je ona, i pored laži, zrelija i razboritija od njega.
Evo, neću uzimati u obzir zaljubljenost.
a da je ne znam sta dje ces ovo rec ikako, a ne jos u novinama haha
Nemoj biti oduran.insomnia wrote: 22 Jun 2020, 18:59Samo zato sto se natakla na tudju kitu?Nice try wrote: 22 Jun 2020, 18:57
Bolan, da se opustiš. Ovo je neobavezno, bezveze trabunjamo![]()
Ne mislim da je samo on kriv. Pisala sam ranije, nisi možda čitao iz početka.
Samo smatram da je ona, i pored laži, zrelija i razboritija od njega.
Evo, neću uzimati u obzir zaljubljenost.

Pa ne vidim nikakvu prednost nje nad njim osim toga. On je u brak usao cista srca a ona sa lazi.

Joj kad ti uzmeš pricat' o čistom srcu.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests