Ma nemoj mi se sad tu izvlaciti.Priznaj da si filozofirala prvasann wrote:Pa sam si napisao izabrati,a ja ga uzeh kao izraz(fraza)FILOZOFE
TROSJED
Moderator: VIP
Re: koliko je paznje potrebno zenama
Question everything.
Re: "Za prolivenim mlijekom ne treba žaliti"
Ne tteba zaliti zbog onoga sto ne mozemo ispraviti....bez obzita je li nam stetu ucinio netkomdrugi ili mi sami..
Ako mozemo ispraviti...e da, proliveno mlijeko se ne moze skupiti i vratiti u posudu...
Zaljenje i tugovanje ubija...odtugovati se smije..
Ako mozemo ispraviti...e da, proliveno mlijeko se ne moze skupiti i vratiti u posudu...
Zaljenje i tugovanje ubija...odtugovati se smije..
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6706 times
- Status: Offline
Re: "Za prolivenim mlijekom ne treba žaliti"
Treba žaliti i plakati!! Plačeš sve dok ne napraviš jezero ili more od suza ko u "Alisa u zemlji čuda" i ondaK naplaćuješ ljetovanje. Čist bizMis. 
Samo sabura
- KOMESAR
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 2 times
Gerila
Na ovoj temi ćemo se baviti riječima,terminima, koji izazivaju strahopoštovanje,od kojih se diže kosa na glavi,od kojih se ledi krv u žilama,...
Ždrijebac- Blistava dlaka, zapjenjen, prašnjav, krvav, čvrsti mišići....Asocira na neustrašivost,iznimnu snagu,moć...
Gerila -Način ratovanja s malim, vrlo pokretljivim i samostalnim odredima u pozadini neprijatelja koje prilikom upada ili unutrašnjih borbi, ratuju na svoju ruku,sa mnoštvom iznenađenja,često okrutno...Sami pomen ove riječi budi strahopoštovanje ,neizvjesnost,tajanstvenost...
Ždrijebac- Blistava dlaka, zapjenjen, prašnjav, krvav, čvrsti mišići....Asocira na neustrašivost,iznimnu snagu,moć...
Gerila -Način ratovanja s malim, vrlo pokretljivim i samostalnim odredima u pozadini neprijatelja koje prilikom upada ili unutrašnjih borbi, ratuju na svoju ruku,sa mnoštvom iznenađenja,često okrutno...Sami pomen ove riječi budi strahopoštovanje ,neizvjesnost,tajanstvenost...
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
- KOMESAR
- Forum [Bot]
Re: Gerila
Ovo je mina koja,akobogda,neće eksplodirati?!Mohr wrote:Ho'š reć partizanština![]()
E'o ja ću zadat Asasin a ti nam Meša rastumači
- KOMESAR
- Forum [Bot]
Partizanština u nas nema nikakve veze sa gerilom.Partizani su bili bježeči ratnici - od Drvara do Maglića i dalje.Tek kad su došli Rusi oni su se okuražili.(Oni me najviše asociraju na jad i bijedu)Mohr wrote:Ho'š reć partizanština![]()
- Mohr
- Inventar foruma

- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 21 times
E jbg, ukaki ti sad i šefa i stanicuKOMESAR wrote:Partizanština u nas nema nikakve veze sa gerilom.Partizani su bili bježeči ratnici - od Drvara do Maglića i dalje.Tek kad su došli Rusi oni su se okuražili.(Oni me najviše asociraju na jad i bijedu)Mohr wrote:Ho'š reć partizanština![]()
Haj daj nam asasina...
- KOMESAR
- Forum [Bot]
Odred asasina ima jedno i jedino geslo: piči muški: kolji, sijeci, lomi, kidaj, cijepaj, deri, što putem kad možeš krovom... Sila je u tebi, a ona je jaka!!! Milosti nema, samo po koja opraštajuća spika nakon ubistva.
Mnogo okrutnosti,a nimalo veze sa temom ,jer veliku većinu forumaša ovaj termin ne asocira ni našta.
Mnogo okrutnosti,a nimalo veze sa temom ,jer veliku većinu forumaša ovaj termin ne asocira ni našta.
- Mohr
- Inventar foruma

Pa ja ne znam, jes' ti pročit'o vlastiti uvod svoje rođene teme
Ako se od ovoga kako si opis'o asasine forumašima ne diže kosa na glavi i ne ledi krv u žilama
onda stvarno ne znam... 
- KOMESAR
- Forum [Bot]
Naravno da se diže kosa na glavi,jer se radi o najokrutnijim ubicama,međutim kao, što rekoh, običnom čitaocu ovaj termin ne govori mnogo.Mohr wrote:Pa ja ne znam, jes' ti pročit'o vlastiti uvod svoje rođene temeAko se od ovoga kako si opis'o asasine forumašima ne diže kosa na glavi i ne ledi krv u žilama
onda stvarno ne znam...
- KOMESAR
- Forum [Bot]
Pa, nisam to baš tako zamislio!Mohr wrote:Pa i ne b' baš rek'o, mislim da su mnogi (na)čuli za asasine... Neyse.
Kaj mniješ o Templarima
- Mohr
- Inventar foruma

Pa je l' ovo onda neki leksikon, neka vrsta rječnika, tumača pojmova, gdje će svako navesti termin i njegovo (ne)službeno objašnjenje s wikipedije itd. ili da mi iznosimo svoja mišljenja i saznanja o zadatim terminima 
Ima neka igra za PC, u njoj ti assasini ratuju protiv templara. Ovdi drugi su negativci. Je li to zasnovano ne nekoj historiji?
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
- KOMESAR
- Forum [Bot]
Sve je dozvoljeno!Mohr wrote:Pa je l' ovo onda neki leksikon, neka vrsta rječnika, tumača pojmova, gdje će svako navesti termin i njegovo (ne)službeno objašnjenje s wikipedije itd. ili da mi iznosimo svoja mišljenja i saznanja o zadatim terminima
p.s.
Jedino riječ ili termin mora biti "jak".