Izrael
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći
- Has thanked: 2241 times
- Been thanked: 3934 times
- Status: Online
Re: Izrael
Puuuuuno je veca vjerovatnoca da Izrael finansira Hamas nego da to radi Iran.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Quds
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 2648 times
- Been thanked: 996 times
E, o ovome bih ja volio. Za ovo bi trebala posebna tema. Od 1987 do danas. Ali, ne mogu, imam neke svoje razloge a koliko je ovo samo jednostavno, i koliko informacija o tome postoji..Nora Ibsenova wrote: 13 Jun 2025, 16:39 Puuuuuno je veca vjerovatnoca da Izrael finansira Hamas nego da to radi Iran.
- tuzlak1212
- Inventar foruma
- Has thanked: 540 times
- Been thanked: 787 times
mene ne bi cudilo da Izrael utice na politicke poteze Hamasa, da im je Hamas neka proxy igrackaQuds wrote: 13 Jun 2025, 16:40E, o ovome bih ja volio. Za ovo bi trebala posebna tema. Od 1987 do danas. Ali, ne mogu, imam neke svoje razloge a koliko je ovo samo jednostavno, i koliko informacija o tome postoji..Nora Ibsenova wrote: 13 Jun 2025, 16:39 Puuuuuno je veca vjerovatnoca da Izrael finansira Hamas nego da to radi Iran.
ali tesko mi je povjerovat da ih snadbjeva oruzjem i ostalom logistikom, ja mislim da je bas u interesu da jedan Hamas privlaci nerede u interesu Izraela a direktno mjesanje Irana je pun pogodak
- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
- Has thanked: 45089 times
- Been thanked: 8052 times
- Status: Offline
Stvari koje se dole desavaju su proprane kroz deset voda pa tek onda plasirane u medije, nisu onakve kako na prvu izgledaju. Najveca greska je donositi sud na osnovu informacija koje plasiraju medijiNora Ibsenova wrote: 13 Jun 2025, 16:39 Puuuuuno je veca vjerovatnoca da Izrael finansira Hamas nego da to radi Iran.
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

- tuzlak1212
- Inventar foruma
ma nije 15 miliona nista, to je dan-dva municijeNora Ibsenova wrote: 13 Jun 2025, 16:38Inace, Izrael je pomogao Hamas sa 15 miliona $tuzlak1212 wrote: 13 Jun 2025, 16:31
Pa Iran im je na tapeti da finansira Hamas, Hezbollah i Hute, sto je vjerovatno vise istina nego sto nije
Tako da napad na Iran je odbrana Izraela i Iran nema pravo da se brani![]()
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći
Onome ko se iole informise, i ima 3 klikera u glavi, moze bit to sasvim jasno. Kao sto onom ko ista zna o Izraelovom defanzivnom oruzju moze bit jasno da 7.10. se nije desio nikakav Hamasov teroristicki napad vec inside operation koji je posluzio kao opravdanje ovog zla, koje je samo pojacano visedecenijsko zlo koje siju na tlu Palestine.Quds wrote: 13 Jun 2025, 16:40E, o ovome bih ja volio. Za ovo bi trebala posebna tema. Od 1987 do danas. Ali, ne mogu, imam neke svoje razloge a koliko je ovo samo jednostavno, i koliko informacija o tome postoji..Nora Ibsenova wrote: 13 Jun 2025, 16:39 Puuuuuno je veca vjerovatnoca da Izrael finansira Hamas nego da to radi Iran.
Kao sto mu moze bit jasno sta je iza 9/11, iza svih zastrasivanja Iranskim nuklearnim oruzjem, kao sto im moze bit jasna pozadina price iza Epsteina, itd.
Ali to moze bit jasno samo ljudima koji posjeduju 2 kriterija
1. Imaju klikere
2. Nemaju zla u sebi
Inace, Dante je ignorantne smjestio u predvorje pakla.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći
Pa, to je bila samo jedna isporuka novca, sami Bog zna koliko su ih poslali.
- Quds
- Aktivni forumaš
Hamas je sa Izraelom najviše i sjebao Palestince. Sve ove godine su 'ukrane' Palestincima. Zapadna Obala se o ovom periodu uveliko naselila 'bijelim Jevrejima', te je tako onemogućeno i sanjanje o nekoj palestinskoj državi (gdje je stvoriti, je li iko misli da bi Izraeli ikada napustio, sada već pola miliona fanatika u Zapadnoj obali?).... Slati oružje bi bilo providno, ali pare nikad nisu bile problem.tuzlak1212 wrote: 13 Jun 2025, 16:42mene ne bi cudilo da Izrael utice na politicke poteze Hamasa, da im je Hamas neka proxy igrackaQuds wrote: 13 Jun 2025, 16:40
E, o ovome bih ja volio. Za ovo bi trebala posebna tema. Od 1987 do danas. Ali, ne mogu, imam neke svoje razloge a koliko je ovo samo jednostavno, i koliko informacija o tome postoji..
ali tesko mi je povjerovat da ih snadbjeva oruzjem i ostalom logistikom, ja mislim da je bas u interesu da jedan Hamas privlaci nerede u interesu Izraela a direktno mjesanje Irana je pun pogodak
- tuzlak1212
- Inventar foruma
ma ja to je to
znaju ljudi napravit nered, destabilizovat svaku drzavu, iscenirat sve kako im odgovara
nisu slucajno Jevreji najgorim kletvama prokleti
znaju ljudi napravit nered, destabilizovat svaku drzavu, iscenirat sve kako im odgovara
- Quds
- Aktivni forumaš
Milijarde, milijarde, milijarde...Nora Ibsenova wrote: 13 Jun 2025, 16:47Pa, to je bila samo jedna isporuka novca, sami Bog zna koliko su ih poslali.
- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
- Has thanked: 45089 times
- Been thanked: 8052 times
- Status: Offline
Nije tek tako nasto stereotip da su jevreji dobri s parama i trgovinom uticajem. U danasnja doba su najbolji ekonomisti i pravnici jevrejituzlak1212 wrote: 13 Jun 2025, 16:50 ma ja to je to
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao

- Quds
- Aktivni forumaš
Informacije, bato. To je njihovo najveće oružje. Odmah negdje ispod su kontrola medijima i političarima individualno. Možeš ti imati para i edukacije koliko hoćeš, ako ne znaš u šta ćeš da ih uložiš. Usput, Palestinci u Gazi su daleko školovaniji 'po glavi stanovnika' nego Izraelci. I da su i pare imali, i to bi im 'džaba' bilo.ElTriconi wrote: 13 Jun 2025, 16:57Nije tek tako nasto stereotip da su jevreji dobri s parama i trgovinom uticajem. U danasnja doba su najbolji ekonomisti i pravnici jevrejituzlak1212 wrote: 13 Jun 2025, 16:50 ma ja to je to
nisu slucajno Jevreji najgorim kletvama prokleti![]()
Oni imaju jedan cijeli sistem, koji je povezan preko stvari, za koje niko ne bi ni pomislio dovesti u vezu sa njima, imaju te 'na oko' neobične simbioze sa ovim, onim... ako to ne nestane, oni mogu raditi šta im je volja.
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 39679 times
- Been thanked: 25691 times
NOVOIMENOVANI zapovjednik Iranske revolucionarne garde, Mohammad Pakpour, zaprijetio je žestokom osvetom zbog izraelskih napada u kojima je poginuo njegov prethodnik Hossein Salami.
"U znak odmazde za krv naših ubijenih zapovjednika, znanstvenika i građana, vrata pakla uskoro će se otvoriti nad ovim režimom koji ubija djecu", poručio je Pakpour u izjavi koju je prenijela iranska državna novinska agencija IRNA.
"U znak odmazde za krv naših ubijenih zapovjednika, znanstvenika i građana, vrata pakla uskoro će se otvoriti nad ovim režimom koji ubija djecu", poručio je Pakpour u izjavi koju je prenijela iranska državna novinska agencija IRNA.
Ako ti ko spomene neku osobu po lošem, ti reci: “Allah da oprosti i nama, i njemu”…i ne dodaji ništa na to.
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
Tako je braco samo satrat
Ako ti ko spomene neku osobu po lošem, ti reci: “Allah da oprosti i nama, i njemu”…i ne dodaji ništa na to.
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
I amere po picki
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći
Cini mi se da oni uprazno sad pricaju.Rum wrote: 13 Jun 2025, 17:38 NOVOIMENOVANI zapovjednik Iranske revolucionarne garde, Mohammad Pakpour, zaprijetio je žestokom osvetom zbog izraelskih napada u kojima je poginuo njegov prethodnik Hossein Salami.
Izrael ih ne bi napao, posebno bez ucesca Amerike, da se boje nekog zustrog odgovora Irana.
- tuzlak1212
- Inventar foruma
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
Saudijska Arabija dozvolila korištenje zračnog prostora za presretanje iranskih dronova
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
Kaze lik dole imaju cuda nista im nemere 100 metara u zemlji pa ja