ma čekam ove idiote već pola sata da mi pošalju šifru za aktiviranje licence za račune, juče im uplatio jutros mi istekla lincenca, online aktivacija im nešto danas ne funkcioniše i čekam šifru na sms...beš budale...uvijek_kontra wrote:Budi dobar, da ne budes modar.
Samo da kažem.......
Moderator: VIP
Re: Samo da kažem.......
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9999 times
- Been thanked: 16888 times
- Status: Offline
666
Zao mi dalje pisat
Zao mi dalje pisat
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
I opet netko drugi kriv, kad TEBI ISTIČE neštoNole wrote:ma čekam ove idiote već pola sata da mi pošalju šifru za aktiviranje licence za račune, juče im uplatio jutros mi istekla lincenca, online aktivacija im nešto danas ne funkcioniše i čekam šifru na sms...beš budale...uvijek_kontra wrote:Budi dobar, da ne budes modar.
Malo je reći ti bilo što
Habibti, ya nour el - ain... 
- Hannibal
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
Sto brt sta je bilomister_sa wrote:usliko vilicu, sad cekam zubara da me zovne :$
🐽
- mister_sa
- Poneki mu pročitamo

da vide trebal sta vadit, jebe me upala godinama... sve nesta fol prave, vade zivce... a meni zlijezda na vratu ko kliker od upale... smorili i antibiotici vise...Hannibal Lecter wrote:Sto brt sta je bilomister_sa wrote:usliko vilicu, sad cekam zubara da me zovne :$
uradio 2d snimak cijele vilice pa nek gledaju sta je xD
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
Ako bude trebalo vadit idi kod privatnika po drugo misljenje. Ja ti preporucujem malika na ilidzi u grand centrumister_sa wrote:da vide trebal sta vadit, jebe me upala godinama... sve nesta fol prave, vade zivce... a meni zlijezda na vratu ko kliker od upale... smorili i antibiotici vise...Hannibal Lecter wrote:Sto brt sta je bilomister_sa wrote:usliko vilicu, sad cekam zubara da me zovne :$
🐽
- mister_sa
- Poneki mu pročitamo

ja radim sad kod privatnika, ordinacija Bicakcic na SkenderijiHannibal Lecter wrote:Ako bude trebalo vadit idi kod privatnika po drugo misljenje. Ja ti preporucujem malika na ilidzi u grand centrumister_sa wrote:da vide trebal sta vadit, jebe me upala godinama... sve nesta fol prave, vade zivce... a meni zlijezda na vratu ko kliker od upale... smorili i antibiotici vise...Hannibal Lecter wrote:Sto brt sta je bilomister_sa wrote:usliko vilicu, sad cekam zubara da me zovne :$
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9999 times
- Been thanked: 16888 times
Uzbudljivog li zivota.Jucer se onaj moj skljoko na hodniku, suncanica.Danas je izgubio novcanik 
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- mister_sa
- Poneki mu pročitamo

cestitamspacebound wrote:Uzbudljivog li zivota.Jucer se onaj moj skljoko na hodniku, suncanica.Danas je izgubio novcanik
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8075 times
- Been thanked: 19098 times
Ne. Samo je bio gej.Mutevelija wrote:Nikola Tesla objasnio je zašto se nije nikada ženio davne 1924. godine u ekskluzivnom intervjuu za Galveston Daily News.
Tesla je najpre istakao da je žena superiornija u odnosu na muškarca, ali da je to bilo nekad. Danas je, navodi naučnik, takva žena nestala, a na njeno mesto "došla je žena koja misli da je njen glavni uspeh u životu u tome da se što više izjednači s muškarcem, oblačenjem, glasom i postupcima, u sportovima i dostignućima svake vrste".
"Žene postaju jače od muškaraca, i fizički i mentalno. Svet je iskusio mnoge tragedije, ali po mom mišljenju najveća od svih tragedija je sadašnje ekonomsko stanje, u kom se žene takmiče s muškarcima, i u mnogim slučajevima zaista i uspevaju da zauzmu njihovo mesto u profesijama i industriji. Ova rastuća tendencija žena da bace muškost u senku predstavlja znak propadanja civilizacije", rekao je Tesla.
On je tada dodao da su sva dostignuća muškaraca bila inspirisana i nadahnuta ljubavlju prema ženi, ali da su žene umesto pobednica postale žrtve.
"U njenom životu nema zadovoljstva. Ambiciozna je, često preko svojih prirodnih sposobnosti, da dostigne sve što želi. Žene prečesto zaboravljaju da ne mogu sve da budu primadone i filmske zvezde", rekao je Tesla.
Naučnik iz Smiljana istakao je i da će zbog toga naša civilizacija potonuti u stanje koje nalazimo kod pčela, mrava i drugih insekata – u kom se mužjaci bezobzirno ubijaju. "U toj matrijarhalnoj imperiji biće zavedena ženska pravila", naveo je Tesla.
- srculence7
- Forum [Bot]
- Has thanked: 4137 times
- Been thanked: 4273 times
Space, meni je zanimljivo da čitam Noletove postove a od danas i tvoje
Pozdrav za sve prisutne
Pozdrav za sve prisutne
Ne diraj me ako se ne razumeš u mene, pokvarićeš nešto.
“
izjavi LJUTA za BF - Jennifer AnistonFor the record, I am not pregnant
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
Pa to je odmah reko njen menadzer. Kaze pojela malo vise pa se nadula hahaha
🐽
Hannibal Lecter wrote:Pa to je odmah reko njen menadzer. Kaze pojela malo vise pa se nadula hahaha
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
Pricala mi je stara al sam zaboravio. Mislim da je boduSPINERKA wrote:Hannibal Lecter wrote:Pa to je odmah reko njen menadzer. Kaze pojela malo vise pa se nadula hahaha-uh izraz -nadula -- jesi li ikada vidio -kravicu kada se prejede --
i sta rade da joj olaksaju muke
🐽
Vidiš da ima gorih i od menespacebound wrote:Uzbudljivog li zivota.Jucer se onaj moj skljoko na hodniku, suncanica.Danas je izgubio novcanik
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1671 times
- Been thanked: 3168 times
Toliko mi je dosadno da sam uzeo na fb chatu smarati svakog ko mi se nadje.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
Haj mene za 5 minuta samo da udjem u kucuMutevelija wrote:Toliko mi je dosadno da sam uzeo na fb chatu smarati svakog ko mi se nadje.
🐽