Pedeset nijansi sivA
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8062 times
- Been thanked: 19072 times
- Status: Offline
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9866 times
- Been thanked: 11663 times
Re: Pedeset nijansi sivA
EKRANIZACIJA SVJETSKOG BESTSELLERA: Otkriveni glavni glumci filma '50 nijansi sive'

Nakon dugog iščekivanja otkriveno je ko će igrati glavne uloge u ekranizaciji popularnog romana '50 nijansi sive', piše Independent. Glavnu mušku ulogu, Christiana Graya, utjelovit će 33-godišnji Charlie Hunnam, kojeg dobro poznaju fanovi 'Sinova anarhije'.
Zgodnom Britancu pridružit će se 23-godišnja Dakota Johnson, kćerka Melanie Griffith i Dona Johnsona. Film će režirati Sam Taylor-Johnson, a u kinima bi se trebao pojaviti u kolovozu iduće godine. Vijest je na svom blogu objavila autorica kultnog romana, E.L. James.

Nakon dugog iščekivanja otkriveno je ko će igrati glavne uloge u ekranizaciji popularnog romana '50 nijansi sive', piše Independent. Glavnu mušku ulogu, Christiana Graya, utjelovit će 33-godišnji Charlie Hunnam, kojeg dobro poznaju fanovi 'Sinova anarhije'.
Zgodnom Britancu pridružit će se 23-godišnja Dakota Johnson, kćerka Melanie Griffith i Dona Johnsona. Film će režirati Sam Taylor-Johnson, a u kinima bi se trebao pojaviti u kolovozu iduće godine. Vijest je na svom blogu objavila autorica kultnog romana, E.L. James.
- Luna.
- Inventar foruma

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 15 times
daj ba, pa gdje ga nadjose
ko ce nju glumit puno me i ne zanima, al´ ne mogu vjerovat da su njega izabrali za glumca
ko ce nju glumit puno me i ne zanima, al´ ne mogu vjerovat da su njega izabrali za glumca
Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole
Djole
- Maja
- Administrator

Ne vjerujem. Svaki dan za nekog drugog kažu da je dobio ulogu, a ustvari uloge neće biti dodjeljene u skorijem roku i to prvo se bira Grey a tek onda Ana.
Moj favorit je Henry Cavill. Nisam ga gledala ni u jednom filmu, pa ne znam kakav je kao glumac ali što se tiče fizičkog izgleda može proći. Sinoć sam postavila njegov clip na temi Ženska tema.

Moj favorit je Henry Cavill. Nisam ga gledala ni u jednom filmu, pa ne znam kakav je kao glumac ali što se tiče fizičkog izgleda može proći. Sinoć sam postavila njegov clip na temi Ženska tema.

-
dacina_curica
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41213 times
- Been thanked: 27885 times
http://www.imdb.com/title/tt2322441/ ipak on glumi ne valjaju ni jedno ni drugo
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- Heidi
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 7 times
A docerace ga pravim svjetlom i shminkom....
Jos nisam pocela citati. Ne mogu da se otmem osjecaju da sam mastovitija od Erike.

Jos nisam pocela citati. Ne mogu da se otmem osjecaju da sam mastovitija od Erike.
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- Maja
- Administrator

Charlija sam gledala samo u Huliganima i bio mi je faca.
Ali nije mi za ove uloge
A ni Ana mi se ne sviđa. Opet bolje je da je ova jer je najveći favorit bila ona srna iz Gilmorica, kako li se zove ta meni skroz mrska serija.
Ali nije mi za ove uloge
A ni Ana mi se ne sviđa. Opet bolje je da je ova jer je najveći favorit bila ona srna iz Gilmorica, kako li se zove ta meni skroz mrska serija.
Pročitala sam tek nekih stotinjak stranica, negdje do dijela kad su prvi put spavali. Nisam baš oduševljena. Neki dijelovi, opisi poput "miriše na SKUPU kupku...moja unutarnja boginja" me izbace iz takta. Očekivala sam puno kvalitetniji erotski roman. Ne znam, možda ga i pročitam do kraja ali trenutno nemam volje.
"Jer, bez imalo sumnje, drvo za moj tabut raste. I platno posmrtno, moje, neko negdje tka... "
- Maja
- Administrator

Ja završavam drugi dio. Mislim da ću sutra biti gotova. Bojala sam se broja stranica ali nekako se brzo čita.
Meni su najzanimljiviji njihovi mailovi
Meni su najzanimljiviji njihovi mailovi
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14601 times
- Been thanked: 10087 times
a rekla sam ti da nije nista posebno,ali je citljiva
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- Maja
- Administrator

mislim da bi ta uloga odgovarala višnjiću...
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
- Maja
- Administrator

- Julia-Klara
- Forum [Bot]
meni je drugi najlosiji, prvi i treci onako...mozda mi je prvi najbolji...ne znam
ono sa štimcem nije stvar ukusa ne doživljamaj ja frajere živa nebila...nego višnjić ima tu crtu zgodan bolesnik...
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
- Maja
- Administrator

I meni je drugi lošiji od prvog. Luni je treći najbolji, pa vidjećemo.
Samo mi je treći dio na srpskom
Samo mi je treći dio na srpskom
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
hmm... ja ne znam tacno koji mi je na kojem, prevodi su mi svakako ocajni
ali svejedno, knjiga je skinuta svakako, pa ce se citati oept vjerovatno (sramota me reci da se ne sjecam nikakvih detalja, ali to je vjerovatno zato sto me nije odusevila-ili lapim lagano) 
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 626 times
Ideja wrote:Pročitala sam tek nekih stotinjak stranica, negdje do dijela kad su prvi put spavali. Nisam baš oduševljena. Neki dijelovi, opisi poput "miriše na SKUPU kupku...moja unutarnja boginja" me izbace iz takta. Očekivala sam puno kvalitetniji erotski roman. Ne znam, možda ga i pročitam do kraja ali trenutno nemam volje.
E ovo,ovo
Ne bih dala te bube sto mi je otac kupio za nečiji vozni park,nikada,pu romantike i klinca
Ko veli ti si tuka totalna,niti znas voziti,ni hodati,ni jesti,evo da ti ja pokazem,inace bi otisla u helać.......
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Calla
- Legenda foruma

- Has thanked: 2773 times
- Been thanked: 2209 times
e ja sam ti ove knjige citala kao i majin tata,,tri stranice procitam petnaestak preskocim,
ali ona scena kada su se vratili iz discoteke kada je nokautirao onog tipa sto mu je Annu dirao na bini za ples i kada su dosli kuci pa je on postavio na stolicu i skidao njezno sminku sa njenih ociju,
ee ovo je meni ostalo urezano u pamcenje kao nesto jako toplo i milo sa muske strane,,moramo priznati da je nosi kao malo vode na dlanu. Da li se to nama zenama live ikada desilo da se bilo koji muskarac toliko intenzivno pozabavi sa nasim tjelom,?
EE kako to on slikovito i toplo odraduje u svim ovim romanima,
kada razmislim koliko god da mi je muz ljubazan i pazljiv eee ovo nije jos nikada ucinio sa mnom,,,(a mogao bih,,,)!!
ali ona scena kada su se vratili iz discoteke kada je nokautirao onog tipa sto mu je Annu dirao na bini za ples i kada su dosli kuci pa je on postavio na stolicu i skidao njezno sminku sa njenih ociju,
ee ovo je meni ostalo urezano u pamcenje kao nesto jako toplo i milo sa muske strane,,moramo priznati da je nosi kao malo vode na dlanu. Da li se to nama zenama live ikada desilo da se bilo koji muskarac toliko intenzivno pozabavi sa nasim tjelom,?
EE kako to on slikovito i toplo odraduje u svim ovim romanima,
kada razmislim koliko god da mi je muz ljubazan i pazljiv eee ovo nije jos nikada ucinio sa mnom,,,(a mogao bih,,,)!!
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)